EO LAB "Sea Salt Bomb" šnypščiantis kvapnus vonios burbulas su juodųjų serbentų ekstraktu ir spanguolių sėklų aliejumi

Pasilepinti vonioje vakare - visuomet labai gera mintis, tiesa? Labai džiaugiuosi, kad remonto metu vonios neiškeitėme į dušą, nes nieko nėra geriau nei žiemą įlysti į šiltą vonią. Remontus pradėjome vasarą ir tuomet, kai buvo karšta galvojome, kad gal tos vonios nereikia - dažniausiai naudojamės dušu, tačiau šiandien esu daugiau nei laiminga su kombinuotu dušo ir vonios variantu.  O kad vonia būtų maloni, visuomet renkuosi kvapnias vonios priemones - šį kart į rankas paėmiau vonios burbulą iš EO LAB, žadantį malonų atsipalaidavimą.


Produktas: EO LAB "Sea Salt Bomb" šnypščiantis kvapnus vonios burbulas su juodųjų serbentų ekstraktu ir spanguolių sėklų aliejumi
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 220 g
Kaina: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita

Ką žada gamintojas: Vandenyje tirpstantis kvapnus vonios burbulas - tai puikus būdas pailsėti ir pajusti malonumą po varginančios dienos. Praturtintas juodųjų serbentų ekstraktu ir spanguolių sėklų aliejumi.
Naudojimas: Įmeskite burbulą į šiltą vandenį, palaukite, kol visiškai ištirps, 10 minučių pagulėkite 37-38°С temperatūros vandenyje.


Pakuotė. Vonios burbulas neįmantriai supakuotas skaidrioje plėvelėje su užklijuotu lipduku aplink su visa informacija. Etiketė dar papuošta su spanguolių uogų paveiksliuku, bet akį labiau traukė kiek didesnis burbulas, nei kiti esantys rinkoje, negu etiketė ar pakuotės išvaizda.

Kvapas. Tikėjausi kad kvepės kiek rūgštesnėmis uogomis, kažkuriomis - juodaisiais serbentais arba spanguolėmis. Deja, nieko panašaus, kvepia tiesiog neutraliu aromatu. O taip tikėjausi...

Konsistencija. Kietas burbulas, kuris įmetus į vandenį burbuliuoja, šnypščia, putoja ir tirpsta.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Simmondsia chinensis seed Oil, Maris Salt, Aqua, Vegetable Glycerin, Ribes Nigrum Leaf Extract, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Perfume, Limonene, CI 75300, CI 77510, CI 75470


Poveikis. Įmetus į vonią burbulas intensyviai suputoja, šnypščia ir iš kart leidžia geltoną spalvą į vonią. Aš net ir įmetus burbulą į vonią tikėjausi, kad kvapas kažkokiu būdu suintensyvės, taps stipresnis ar pajusiu kokį vaisinį kvapą. Deja, kvapas jaučiasi, bet jis visai neutralus, labiau kosmetinis, neturi jokių aiškių asociacijų, tad... jaučiuosi nusivylusi.


Ir nors kvapas man nepatinka, bet visa kita šiame burbule labai gerai, pirmiausia labai gera priemonės sudėtis. Burbulo sudėtyje esantys aliejai ant odos pasidengia plonyte, beveik nejaučiama plėvele. paprastai aliejingų plėvelių negaliu pakęsti ant odos, bet šį kart ji labai labai plona, beveik nesijaučia, tad pernelyg neerzina. Galiausiai likučius vis tiek nuplaunu duše.

Burbulas neblogas: pasidžiaugiau priemonės sudėtimi, patiko ir neriebi vonia po vonios procedūrų jaučiausi atsipalaidavusi. Ir visgi, kvapas mane labai nuvylė... aš vis nerandu normalių vonios burbulų, kurie kvepėtų labai maloniai ir nekeltų klausimų dėl kvapų, žinoma, išskyrus LUSH, kurių labai sunku (ir brangu) gauti bei Dresdner Essenz, kurie Lietuvoje pasirodo tik žiemos sezonu. Gal jūs atradote kažką labai maloniai kvepiančio vonioms?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Iš jūsų įrašų tikrai matosi, kad esate maudynių vonioje žmogus. Manau, jeigu būtumėte nusprendusi įsirengti tik dušo kabiną, tikrai apgailestautumėte... Gerai, kad nepasidavėte tam akimirkos jausmui, kad gal nereikia tos vonios :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip! Žiemos meto neįsivaizduoju be vonios - labai džiaugiuosi, kad jos neatsisakėme :) Mėgstame visi pagulėti, kas su burbuliukais, kas su putomis, kas su knyga :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą