REAL TECHNIQUES "On Location Travel Essentials" kelioninis būtiniausių makiažo šepetėlių rinkinys - 3 vnt.

Labai, labai senai bloge buvo įrašas apie makiažo šepetėlius, man regis jau bus bene metai, kai paskutinį kartą dalinausi apžvalga apie šepetėlius, tad pats metas būtų papasakoti. Bloge nerodytų šepetėlių dar turiu ir vienas iš tokių yra Real Techniques kelionėms sukomplektuotas šepetėlis, kuriame yra trys pagrindiniai makiažo šepetėliai. Juos nepertraukiamai naudoju nuo praeitų metų pavasario, tad beveik metų nepertraukiamo naudojimo patirtis ir dar šiek tiek ilgiau su pertraukomis.


Produktas: REAL TECHNIQUES "On Location Travel Essentials" kelioninis būtiniausių makiažo šepetėlių rinkinys - 3 vnt.
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas akių ir veido makiažo pagrindiniams poreikiams
Medžiagos: sintetika plaukeliai - taklonas. Rankenos - plastikas, guma ir aluminis
Labiausiai patiko: šepetėlių universalumas
Labiausiai nepatiko: makiažo šepetėlis makiažui man nelabai reikalingas
Matmenys: skirtingi kiekvieno šepetėlio, nuo 14 iki 17 cm ilgio
Kaina: apie 26,90 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Kelioninis būtiniausių šepetėlių rinkinys. Aukščiausios kokybės šepetėliai su ypač minkštais šereliais - viskas ko reikia susikurti makiažą tiek namuose, tiek kelionėse. 
Rinkinį sudaro:
Makiažo pagrindo šepetėlis sukurti nepriekaištingą makiažo pagrindo ir maskuoklio dengimą.
Daugiafunkcinis šepetėlis skirtas pudrai, skaistalams ir bronzatui.
Akių šešėlių šspetėlis padengti akių šešėlius ir paryškinti akis.
Kelioninis dėklas šepetėliams.



Makiažo šepetėliai buvo supakuoti skaidriame plastiko dėkliuke, kuriame įdėtas juodas minkštas dėkliukas, o jo kilpose - trys rinkinio šepetėliai. Dėkliukas iš pirmo žvilgsnio atrodo labai patogus - jį galima naudoti tiek sutempus pastatyti horizontaliai, tiek perlenkus - paguldyti vertikaliai, tiek uždarius saugiau keliauti. Ir visgi, tokius dėkliukus turėjau kelis ir juos visus išdalinau jaunoms merginoms, kurios dar tik pradeda dažytis ir turi vos kelis šepetėlius. Gal kelionėje jų ir reikia mažiau (manau man pakanka minimaliai keturių), tačiau dėklas neužsidaro pilnai, tad nuo nešvarių šepetėlių makiažas 'iškeliauja' iš už tokio dėklo ribų. O tuomet... visi tie likučiai išteplioja daiktus aplink. Nelabai savęs matau ir namuose tokį dėklą pasistačius - laikyti kelis šepetėlius tokiame dėkle, o kitus kažkur kitur man atrodo tiesiog nelogiška. Tiek keliavimui, tiek namuose yra patogesnių būdų, tad... dėkliukas man nereikalingas. Funkcionalus, apgalvotas, tačiau ne mano poreikiams.


Makiažo šepetėlių šereliai itin švelnūs, minkšti ir kokybiški - nuolatinio naudojimo metu jokio pašiurkštėjimo neatsirado, šereliai nenusilankstė ir nei vienas iš plaukelių neiškrito lauk. Kiekvieno šepetėlio kotelis palyginus sunkus, tad stabilus dažymosi metu. Metalinis kotelis ir guminis galiukas neslydinėja rankose, o dėl tiesaus pagrindo panaudotus šepetėlius galima pastatyti dažymosi metu. Deja, tačiau pirmą kartą pastebėjau, kad nuo RT šepetėlio nusitrynė ir pradėjo luptis guma nuo galiuko. Greičiausiai nuo trinties į kitus šepetėlius, nors iki šiol nei vienas šios kompanijos šepetėlis taip nenusitrynė - gal šio kokybė pasitaikė tiesiog prastesnė? Sunku pasakyti.

Labai smagu, kad kiekvienas šepetėlis skirtingos spalvos - kompanija vis dar išlaiko tradiciją veidui skirtus šepetėlius dažyti oranžine spalva; fiksavimo - rožine, o akių - violetine. Labai patogu, kai ieškai konkretaus šepetėlio. Man smagu matyti ir ant kiekvieno šepetėlio užrašytą jo paskirtį - anksčiau tokie užrašai labai gelbėjo ir nors šiai dienai jau žinau/ numanau ar tiesiog pasirenku man patogiausias formas, tačiau man vis dar patinka šepetėlio paskirties užrašas ant šeeptėlio.


Rinkinį sudaro trys skirtingi šepetėliai:

1. Makiažo pagrindo šepetėlis (essential foundation brush)
Skirtas padengti makiažo pagrindą ant veido. Šepetėlio smailėjanti forma labai patogi pasiekti sunkiau prieinamas veido sritis, tarkim aplink nosį ar akis. Ir visgi plokščias šepetėlis man pasirodė per mažas greitam padengimui, nemėgstu tokio tipo šepetėlių visam veidui naudoti, tad šį šepetėlį naudoju rečiausiai. Juo man labai patogu tik išsklaidyti maskuoklius, tačiau vien dėl to šis šepetėlis vargiai reikalingas. Teisybės dėlei, šiai dienai dauguma naudoja makiažo kempinėles veidui padengti, tad tokius šepetėlius (jei jau nežinote kur), galite panaudoti gal tik veido kaukės dengimui ar veido odos.
Retai naudojamas ir nemanau, kad aš jį kada nors pamėgsiu.

2. Akių šešėlių šepetėlis (domed shadow brush)
Labai universalus akių makiažo šepetėlis, kuriuo galima padengti vieną spalvą ant voko, paryškinti voko kraštus ir išsklaidyti šešėlius. Iš tiesų tokio vieno šepetėlio pakanka paprastam akių makiažui sukurti ar net pasidaryti lengvą padūmavusių akių įvaizdį. 
Šepetėlis labai patogus, daugiau nei pusę metų akių makiažui naudojau tik šitą šepetėlį ir man jo visiškai pakako, kol visi kiti buvo supakuoti dėžėse ir sunkiai pasiekiami. Puikus įrankis.

3. Daugiafunkcinis šepetėlis (multi task brush)
Universalaus dydžio šepetėlis su lengvai užapvalinta forma, tad šį įrankį aš jau beveik metus naudoju visiškai viskam: pirmiausia fiksavimo pudrai ant veido, o jei šalia neturiu specializuotų įrankių, - bronzatui bei skaistalams. Šiek tiek suspaudus šepetėlį pritaikau ir hailaiterio padengimui. Va dėl ko šito gumos pradėjo luptis! Aš jį naudoju visur, tampausi kartu su savimi visur, kur keliauju pati. Šitą iš rinkinio myliu labiausiai.


Iš trijų rinkinio šepetėlių aš labiausiai myliu universalųjį, o kartu su savimi visuomet imu jį bei akių šepetėlį. Tačiau keliaudama niekada rankos nesitiesia pagrindo šepetėliui - visuomet imu tuo metu naudojamą kempinėlę. Rinkinys iš ties supakuotas taip, kad prireikus galima būtų susikurti viso veido makiažą ir neprireiktų papildomų įrankių, na gal išskyrus antakius, tiesa? Šepetėliai kokybiški, šereliai paima reikiamą produktų kiekį, tad jais ne tik lengva naudotis, bet ir malonu liestis prie veido. Labai džiaugiuosi, kad šereliai greit džiūva, tad išplovusi vakare - ryte jau galiu jais naudotis. Sakyčiau iš pigesnių makiažo įrankių RT šepetėliai ir rinkiniai pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai