RAPID WHITE 1 Week Tooth Whitening Power Set - dantų balinamoji sistema

Niekad neturėjau akinamai baltų dantų ir žinau, kad deja, bet dantų atspalvį lemia ne tik dantų priežiūra, bet ir genetika, organizmo sveikata, amžius, dažančių maisto produktų ir gėrimų vartojimas. Žinoma, baltų dantų norisi, tad bandau ieškoti priemonių, kurios baltų ir padėtų nuvalyti dantų dėmes. Pastaruoju metu nusipirkau balinimo sistemą iš Rapid White, ištestavau ir noriu palikti nuomonę bloge.


Produktas: RAPID WHITE 1 Week Tooth Whitening Power Set - dantų balinamoji sistema
Gamintojas: "Lornamed". Pagaminta JAV
Paskirtis: balinti dantų emalį
Tinkamas tipas: vyresniems nei 14 m.
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kapų formavimas reikalauja kruopštumo, jas lengva sugadinti
Tūris: 6 ml + 13 ml + 14 ml
Kaina: 24,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Dantų balinamoji sistema balina dantis iki 7 atspalvių per 1 savaitę! 3 atspalviais baltesni dantys jau po pirmojo panaudojimo. Saugi emaliui, nauja JAV patentuota technologija. Kliniškai patvirtintas ir paprastas būdas dantų balinimui namuose. Nesukelia dantų jautrumo.

Naudojimas: Į puodelį ar į karščiui atsparią talpą įpilkite verdančio vandens, palaukite apie 60 sek. Tada panardinkite kapą, nepaleiskite, laikykite už laikiklio. Palaukite apie 10–15 sek., kol kapa pasidarys permatoma. Ištraukite iš vandens, patikrinkite kapos temperatūrą, kad nenusidegintumėte, ir atsargiai įdėkite į burną, priglausdami prie viršutinių dantų. Pataisykite kapą, kad kuo tiksliau priglustų prie dantų. Užsičiaupkite ir palaikykite 10 sek., kol kapa susiformuos pagal Jūsų dantų formą. Tą patį procesą kartokite su apatinių dantų kapa.

Pasiruošimas balinimui.
Švelniai išsivalykite dantis dantų pasta ir šepetėliu. 1 žingsnis. Dantų paviršių, kurį norite balinti, patepkite balinimą skatinančiu pieštuku Accelerator (Step 1). Stenkitės pieštuku patepto dantų paviršiaus neliesti lūpomis, kad nenusivalytų veikliosios medžiagos. 2 žingsnis. Į individualiai suformuotas dantų kapas užtepkite kelis lašus balinamojo gelio (Step 2) ir jį paskirstykite per visą kapos ilgį. Tada įdėkite kapas į burną ir laikykite 10 minučių. Procedūros užbaigimas. Išimkite kapas. Neviršykite rekomenduojamo laikyti laiko. Išsivalykite dantis balinamąja dantų pasta. Rekomenduojama procedūrą atlikti 2 kartus per dieną, 7 dienas iš eilės.

Nesuformuotos kapos

Pakuotė. Kartoninė dėžutė su jau atpažįstamu, ryškiaspalviu dizainu, kuris patraukia žvilgsnį parduotuvių lentynoje. Pakuotės viduje supakuotas balinantis pieštukas, balinantis gelis, dantų pasta ir dėžutė su kapomis.

Sudėtis:
ACCELERATOR: Aqua, Sodium Chlorite.

WHITENING GEL: Aqua, Glycerin, Carbomer, PVP, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Pentasodium Triohosphate, Aroma, Citric Acid, Methylparaben, Limonene.

WHITENING TOOTHPASTE: Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Sorbitol, Pentasodium Triphosphate, PVP, Cellulose Gum, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Potassium Acesulfame, Sucralose, Sodium Hydroxide, Cinnamal, Eugenol, CI 77891.


Mano nuomonė. Prieš naudojimą reiktų atidžiai perskaityti pakuotės viduje pridėtas instrukcijas ir pasiruošti balinimo kapas. Visas pasiruošimas kruopščiai aprašytas instrukcijose. Iš pradžių man pasirodė kiek sudėtinga suformuoti jas pagal savo dantis, tačiau proceso metu supratau, kad viskas paprasta ir lengva. Ir visgi, susikaupimo reikia - bandydama uždėti ant dantų kapos galiuką priliečiau prie kito - susiklijavo ir susigadino. Kaitinti dar kartą bijojau, vargu ar būtų atsiskyrę - džiaugiuosi, kad tik galiukas. Po tos kapos formavimo, apatinę formavau daug kruopščiau ir čia pavyko be jokių klaidų. Man patiko, kad pasiruoštas kapas galima laikyti pridėtoje dėžutėje, taip apsaugant nuo nešvarumų ir bakterijų. 

Balinimo sistemos naudojimas labai paprastas - tepam dantis balinimo pieštuko skysčiu, tuomet į kapas spaudžiame balinimo skysčio ir laikome. Po 10 minučių išimame ir išvalome dantis balinamąja pasta. Paprasta, tik ar efektyvu? Iš ties gamintojas nemeluoja sakydamas, kad efektas matomas jau po pirmojo naudojimo. Matomas - gal ne per tris atspalvius, tačiau akivaizdžiai po kiekvieno karto dantys tampa baltesnis. Sistemos aprašyme sakoma, kad reiktų naudoti priemonę savaitę, po du kartus dienoje, tačiau šiuo metu aktyviai tvarkau dantis, tad dažnai burnoje būna žaizdelių, kas nors šviežiai paplombuota ar jautresnės dantenos, tad naudoju kas kelias dienas, per daug nesekdama grafiko. Pastebiu, kad dantys nebe tokie balti, jei nėra jautrūs - imu ir balinu. Nors greičiausiai reiktų paminėti, kad pati sistema sveikų dantenų ir dantų nedirgina, neerzina ir nesukelia jautrumo, tačiau normalu, kad pažeistos bus dirginamos.

Tiesą pasakius efektas tikrai neblogas - sistema tikrai geba balinti dantis, puikiai šalina dėmes ir patamsėjimus. Gal naudojant kasdien ryte ir vakare efektas būtų ryškesnis, bet džiaugiuosi ir taip. Manau reiktų įsigyti ir išbandyti šio gamintojo balinimo juosteles - gal su jomis kiek paprasčiau, nei su kapomis. 

Ar balinate dantis namuose? Kokie dantų balinimo būdai jums pasiteisino?
Gal turite mėgstamą balinimo sistemą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai