2022/2023 rudens - žiemos tendencijos: batai ir avalynė

Ratus ir batus ruošk vasarą, sako senolių išmintis. Tai ruošiamės? Šiandien jums noriu parodyti, pristatyti ir papasakoti apie rudens ir žiemos sezono avalynės tendencijas, madingiausius sprendimus bei papasakoti, kas vis ateinantį sezoną bus populiariausia?

ČIA

1. Ilgaauliai virš kelių


2. Guminiai nuo lietaus


3. Kaubojaus stiliaus


4. Sportinio stiliaus avalynė


5. Dalykinio stiliaus: oksfordai ir loaferiai


6. Gladiatoriaus stiliaus


7. Lygiapadės basutės arba balerinos


8. Platformos aukštu kulnu


9. 2000 stiliaus avalynė


10. Įspiriamos basutės - mules


11. Basutės su dirželiu ant kulkšnies


12. Smailus avalynės galiukas


13. Pleišto formos kulniukas


14. Įvairių stilių, kūrybiški kulniukai


15. Blizgios odos


16. Su kailiuku


Kas svarbiausia 2022/2023 rudens - žiemos batų ir avalynės tendencijose?
Pirmiausia norisi pradėti nuo to, kad tendencijose šiais metais nemažai patogių ir šiltų aulinukų, guminių (lietaus batų), kaubojaus stiliaus aulinukų ir sportinio stiliaus bėgimo batelių ir kedų. Šios tendencijos atrodo praktiškiausios ir daugiau mažiau tinkamos šaltajam metų laikui. 

Visgi, dizaineriai šiais metais nusprendė pažaisti avangardo korta ir pakviesti moteris gražiai, akį traukiančiai avalynei. Viena iš detalių gali būtų blizgi odą, o gal blizgučiai ir detalės? Tendencijose šiais metais nemažai akį traukiančių kulnų su įvairiomis formomis, nepraktiškų (šaltam orui), tačiau žvilgsnį kaustančių gadiatoriaus tipo basučių, kaip beje ir įspiriamų basučių. Jei visgi norisi šilumos ir akį traukiančių batų, pabandykite itin ilgus ilgaaulius virš kelių, vienspalvius ar puoštus įvairiomis detalėmis.

Aš esu aulinukų mylėtoja šaltuoju metų laiku - žiemą man svarbu patogumas ir šiluma, tad su atviresne avalyne eksperimentuosiu nebent rudens pradžioje. Man labai smalsu, kas patraukė jūsų žvilgsnį ir kuo planuojate autis ateinantį sezoną?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man paskutiniu metu vis į akis krenta tie mules tipo bateliai, bet jie tik rugsėjo mėnesiui tinka, paskui jau aulinukai. Anksčiau mėgau ilgaaulius žiemą, bet pastebėjau, kad jau keletą metų jų nebenešioju, renkuosi trumpesnius aulinukus. Ko norėčiau rudenį? Vis galvoju apie guminius batus, manau, mūsų klimato zonoje praverstų!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau šiais metais nemažai nepraktiškų orams pasirinkimų. Mules greičiausiai tik kelioms savaitėms, o paskui jau šalta :D
      Aš guminius nešioju nuo praeito sezono - turiu aulinukų tipo ir kai lyja - keliauju jais į darbą, labai patogu :)

      Panaikinti
  2. O batai ir avalynė - ne tas pats? :)
    Vertinu patogumą, tad renkuosi "kariškus" aulinukus, arba Chelsea tipo batus, mėgstu ir odinius juodus kedus (ilgaaulius). Pastaruoju metu pastebėjau, kad nebemėgstu avalynės su plonu padu - ilgiau vaikštant nepatogu, tad dabar stengiuosi rinktis su šiokia tokia platforma, kad būtų minkšta eiti :) O ir žiemą su tokia avalyne šilčiau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Greičiausiai tas pats :D
      Mūsų skoniai labai sutampa - patogumas šaltuoju sezonu ir mano nr.1 ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą