ORIFLAME "SkinPro" Serum and Mask Cover - silikoninė kaukė veidui

Šiandien šitam blogui sukanka 8-eri metai! Aštuoneri! Bemaž kiekvieni jų buvo kasdienio rašymo rutina. Per tuos metus parengiau beveik 3000 - čius įrašų apie pačios įsigytas ir dovanų gautas, apie testavimui atsiųstas priemones. Rašiau apie tai, kas man aktualu ir dalinausi, tikėdamasi ne tik palikti sau įrašą ateičiai, tačiau ir padėti skaitytojui, kuris ieško nuomonių - nuomonių, kurios ištestuotos, nuomonės ne pasižiūrėjus į pakuotę, ne bijant nutraukto bendradarbiavimo, ne tik paėmus į rankas. Ištestuotų nuomonių. Per tuos metu kelis kartus suabejojau blogo ateitimi ir nauda - tiesą sakant šiuo metu būtent toks etapas... atrodo viskas persikėlė į instagramą. Žmonės nori greit vartoti - įspūdžius, daiktus, atsiliepimus, o greitas vartojimas gimdo greitus atsiliepimus... Egzistencinė blogo krizė, kuri arba ves į mano, kaip asmens atgimimą ir blogo mirtį, arba blogo tasą ir tolimesnį įspūdžių fiksavimą. Kas bus toliau? Lai neša tėkmė - atsakymas ateis pats savaime arba galutinai sudėliojus pliusus vienoje ar kitoje lapo pusėje.

Ir kartu su blogo gimtadieniu aš labai noriu padėkoti visiems skaitantiems ne tik šiuos sakinius, tačiau ir kitus įrašus; visiems nuolat sugrįžtantiems. Dėkoju tiems, kurie komentuoja ir nori kalbėtis, dėkoju jums už palaikymą sunkiausiais blogo gyvavimo periodais ir džiaugsmą geraisiais etapais. 
AČIŪ, kad esate! 💖

Na o šiandien bloge visai nenoriu ilgų įrašų, šiandien noriu su jumis pasidalinti nuomone apie silikoninę veido kaukę.


Kur įsigyti, kiek kainuoja ir kodėl pirkau?
Apie silikonines veido kaukes esu girdėjusi jau anksčiau. Merginos tokias kaukes naudoja ne vienas pačias, tikrai ne, nes užsidėjus ant veido pati kaukė jums nieko neduos. Ši kaukė skirta naudoti su jūsų naudojama veido kauke arba serumu. Ką turiu galvoje? Pavyzdžiui - užsidedate lakštinę kaukę ir norėdami suintensyvinti jos poveikį ant viršaus dedate silikoninę kaukę. Lygiai taip pat kaukę galima dėti ant serumu riebiau pateptos odos, ant kreminių kaukių ar gydomųjų veido priemonių, pateptų ant veido. Naudojusios merginos sako, kad priemonių efektas su silikonine kauke ženkliai stipresnis, intensyvesnis ir labiau jaučiamas bei matomas. 


Savaime suprantama, kad norėjosi išbandyti ir man. Uždėjus lakštinę veido kaukę pastebiu, kad jos paviršius gana greit išsausėja - natūralu, kad kosmetikos priemonių dalis išgaruoja į aplinką ir tik dalis susigeria į veido odą. Su hipoteze, kad silikoninis kaukės barjeras apsaugos nuo produkto išgaravimo į aplinką ir paskatins jo įsiskverbimą į odą, pradėjau ieškoti kur tokią silikoninę kaukę įsigyti, kad išbandyti pačiai. 

Kaukę netikėtai radau tarp Oriflame asortimento. Pilna kaukės kaina 8,50 Eur, tačiau galima įsigyti per akcijas, o registruotiems vartotojams taikoma 20% nuolaida visiems Oriflame gaminiams. Ši kaukė pagaminta iš švelnutėlio, lankstaus plono silikono. Priemonės sudėtyje nėra latekso.
Dydis: 220 mm x 140 mm

Ne pats patraukliausias vaizdas - lakštinė + silikoninė kaukė ant veido

Kas ir kaip man pasiteisino arba nepasiteisino?
Testuodama silikoninę kaukę pastebėjau, kad:
  1. Kaukė pagaminta iš itin švelnaus, kokybiško silikono, kuris maloniai priglunda prie odos ir užsikabina už ausų pilnam prigludimui. Priemonė nedirgina, neerzina, jaučiasi maloniai.
  2. Nors kaukė turėtų tobulai tikti visoms veido formoms, tačiau man asmeniškai atvimpa ties skruostikauliais - galams užsikabinus už ausų, skruostikaulio vietoje nepakankamai priglunda prie veido kontūro.
  3. Uždėta ant lakštinių kaukių priemonė neleidžia lakštinėms kaukėms taip greit išdžiūti, tad galiu ilgiau ant odos laikyti priemones. Kadangi kaukės taip greit neišsausėja aš galiu ilgiau laikyti kaukę ant odos ir manau dėl to daugiau serumo susigeria į veido odą.
  4. Pastebėjau, kad su silikonine veido kaukė, lakštinių kaukių efektas intensyvesnis: drėkinimas stipresnis.
  5. Naudojant su kreminėmis kaukėmis ar serumais, silikoninę kaukę sunkiau išplauti, po kiekvieno naudojimo kaukę reikia kruopščiai išsausinti.
  6. Mane labiausiai neramina stiprus kaukės prigludimas. Reikia labai kruopščiai išlyginti lakštines kaukes, kad nebūtų nei raukšlelės. Po ilgesnio laikymo kiekviena raukšlelė įsispaudžia į odą. Man neramu, kad kiekvienas įspaudimas gali turėti daugiau žalos, nei naudos.


Galutinis vertinimas.
Po bandymų, po naudojimų su lakštinėmis kaukėmis, po bandymų su serumais aš pastebėjau, kad silikoninė kaukė iš ties suintensyvina veido kaukių ir serumų poveikį. Tačiau su lakštine kauke naudoti silikoninės kaukės nenoriu - neįmanoma lakštinės kaukės pilnai išlyginti ant veido odos, kad neliktų jokių raukšlelių, priešingu atveju jos įspaudžia odą ir greičiausiai duoda daugiau žalos, nei realios naudos. Ar šią silikoninę kaukę naudosiu? Naudosiu su kreminėmis kaukėmis, naudosiu su serumais, tik ne kiekvieną kartą. Manau būtų visai patogu su ja pagulėti vonioje. Silikoninės kaukės efektas odai yra, bet kita vertus - šioks toks žaidimas, kuriam reikia laiko. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ačiū, kad rašai, labai vertinu tavo apžvalgas ir ta netaupų žodį tekstuose. Išties liko labai mažai blogeriu. Instagram is principo nenaudoju :) ten viskas tokia sintetika.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai labai ačiū už komentarą :) Malonu sulaukti jūsų įvertinimo.

      Panaikinti
  2. Atsakymai
    1. Dėkoju Urte :) Atpažįstu jus ir pastebiu jūsų komentarus.
      Ačiū, kad skaitote.

      Panaikinti

Rašyti komentarą