PIRMAS ĮSPŪDIS: UOGA UOGA natūralus BB kremas veidui su baltuoju gintaru (atspalviai: "664 Švytėjimas / Glow" ir "663 100 Gintarų / 100 Amber Stones")

Šiuo metu aš atostogauju ir dalis jūsų jau skaitytų įrašų buvo parengta iš anksto, palikta bloge, suplanuota paskelbimui, įskaitant ir šį - trumpą, pirmo įspūdžio nuomonę apie natūralų Uoga Uoga BB kremą. Kremą bandžiau įvairiomis progomis, bandžiau tiek karštesnėmis, tiek vėsesnėmis dienomis, tad jaučiuosi visai neblogai susipažinusi su produktu bei poveikiu.


Ką žada gamintojas: Ši priemonė sukuria įspūdį, kad esi be makiažo, bet oda atrodo vizualiai lygesnė ir gražesnė. Lengvos tekstūros BB kremas pastebimai lygina odos atspalvį ir suteikia jai subtilią spalvą, tobulai susiliejančią su oda.

Kuo šis produktas ypatingas:
- Suteikia lengvą maskavimą
- Švelnus ir natūralus efektas
- Vizualiai lygesnė odos spalva
- Oda atrodo gražesnė ir gaivesnė
- Tolygiai dengiasi, nepalieka dėmių
- Efektyviai drėkina odą
- Praturtintas baltuoju gintaru
- Patogi pakuotė su dozatoriumi
- COSMOS Organic sertifikuotas
- Tinka veganams
Šis lengvos, malonios tekstūros BB kremas labai mėgiamas mūsų klienčių dėl akivaizdaus efekto – sveikiau ir lygiau atrodančios odos vos jį panaudojus. Kremo suteikiama spalva labai švelniai ir natūraliai atrodo, susilieja su natūraliu odos atspalviu. Jis lengvai pamaskuoja odos trūkumus, todėl oda atrodo pastebimai gražesnė, įgavusi atspalvį, o jos paviršius vizualiai lygesnis.

Kremo spalvos sukurtos iš natūralių mineralų. Odos puoselėjimu rūpinasi ypatingieji argano, simondsijų, migdolų ir abrikosų aliejai, kurie minkština ir maitina, alavijų ekstraktas – drėkina. Visapusiškam puoselėjimui BB kremus praturtinome Baltiškuoju gintaru, kuris nuo seno naudojamas odos būklės gerinimui.
Mūsų BB kremai yra COSMOS Organic sertifikuoti, todėl jų sudėtis – visiškai saugi tau.

NAUDOJIMAS: Naudokite kaip įprastą dieninį kremą arba kaip makiažo pagrindą. Dėmesio! Gali tepti drabužius. 

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Mica, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Glycerin, Kaolin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Oryza Sativa Starch, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Magnesium Stearate, Amber Powder, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citrus Paradisi Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol


Kiekis: mėginuko kiekis po 1,5 ml. Galima įsigyti 30 ml pakuotėje
Kaina: 14,95 Eur
Kur galima įsigyti: Uoga uoga, Rimi
Gamintojas: "Uoga Uoga", pagaminta Vilnius, Lietuva


Mano nuomonė. BB kremo konsistencija man atrodo vidutinio tirštumo, tačiau masažuojant ant odos jaučiasi sudėtyje esantys aliejai. Ne, konsistencija nėra riebi, bet karštu oru, riebiaodėms tie aliejai gali būti jaustis. Aš padengusi ant odos riebaliuko nejaučiu, ant mano odos konsistencija jaučiasi maloniai, praktiškai besvorė ir bemaž nejaučiama. 

BB kremas turi jaučiamą kvapą, kažką panašaus tarp apelsinų ir pelargonijų ir tai nėra mano mylimiausias aromatas. Gaila, tačiau aš labiau vertinu bekvapes dekoratyvinės kosmetikos priemones. Uoga uoga kvapai dekoratyvinėje kosmetikoje man nepatinka, o pastaruoju metu jie tapo intensyvesni, nei reiktų.

BB kremas lengvai pasiskirsto ant odos ir tolygiai nugula. Deja, tačiau sausesnes odos vietas produktas šiek tiek paryškina, neužmaskuoja. Produktas nemaskuoja ir veido netobulumų - nepaslepia, po kremo padengimo matosi visi apgamai, strazdanos. Nors turiu pastebėti, kad kremas lengvai, vos vos palygina odos spalvą, minimaliai, vos vos pamaskuoja netobulumus.


Bet tokia ir yra BB kremo prasmė, jis neturėtų užmaskuoti visų netobulumų ir tik minimaliai pagrąžinti odos tekstūrą ir spalvą. Man patinka šio kremo lengvumas karštomis vasaros dienomis, kai nesinori nieko apsunkinančio, kai nenori kaukės ant odos. 

100 gintarų atspalvis šiltas, vidutinio tamsumo net ir  įdegusiai mano odai man per tamsus (aha, aš čia įdegusi, nes žiemą būnu popieriaus baltumo). Deja, šį atspalvį pabandžiau tik kartą. Nuotraukoje aukščiau rezultatus matote su "Švytėjimas" atspalviu, kuris man puikiai tinka, gerai atrodo. Ir visgi, kartu su šiuo kremu man norisi papildomos švytėjimą suteikiančios priemonės ir bronzato. 

BB kremas visai gerai išlieka visą dieną, jei nėra labai labai karšta, kai makiažas tiesiog nuteka su prakaitu. Įprastomis dienomis aš puikiai matau, kad oda nepakitusi, atrodo taip pat, kaip įprastai. Deja, BB kreme man pritrūksta maskavimo paakių zonoje, tad turiu arba papildomai maskuoti paakius, arba susitaikyti su tamsesniais ratilais. Tiesą sakant pastarąjį variantą dažniausiai ir renkuosi vasaros metu. BB kremas man visai patiko - lengvutis, kai nesinori sunkių priemonių ant veido, kai pakanka antakių ir lengvo, minimalaus tekstūros ir spalvos padailinimo. Kasdienai - taip, gera priemonė ir visgi, apie pilną pakuotę aš negalvoju. Vasarą dažniau renkuosi mineralinę pudrą, kuri teikia daugiau maskavimo, o žiemai - skysti makiažo pagrindai yra geriausi draugai, kurie pamaskuoja amžiaus žymes ant odos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. bandžiau irgi mėginuką, šviesiausią atspalvį, nepatiko, nes visiškai jokio maskavimo (o jis nors ir minimalus, bet žadamas), tiesiog dieninis kremas ir tiek...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... aš minimalų efektą mačiau, bet jis labai labai silpnas. Tiesa ta, kad hmm.. pilnos pakuotės nepirkčiau, nes paprasčiausiai neverta nei laiko, nei kainos.

      Panaikinti

Rašyti komentarą