2022/2023 rudens - žiemos tendencijos: nagai, formos, lakų spalvos ir nagų dailė

Metas pakalbėti apie nagus. Anksčiau buvau didelė nagų lakų maniakė, turėjau (ir vis dar turiu) krūvą nagų lakų, tarp kurių visada galėdavau rasti tai, kas tinka vienai ar kitai mano nuotaikai. Tačiau pastaruoju metu pastebiu, kad daug džiaugsmo sukaupta "kolekcija" nebeteikia. Taip, smagu turėti iš ko pasirinkti ir visada rasti bent kelis buteliukus, atitinkančius dienos nuotaiką, tačiau greičiausiai ta fazė kai reikėjo dar ir dar vieno buteliuko - jau baigėsi. Nagus lakuoju, bet naujų lakų nesiruošiu pirkti ir apskritai manau, kad laimės man suteiktų ir per pus mažiau nagų lakų, nei turiu dabar. 
Na o tendencijose apie nagus rasite informacijos ne tik apie populiariausias spalvas, tačiau ir pasižiūrėsime į šio sezono ilgius bei formas, užmesime akį į ant podiumo dažniausiai matomą nagų dailę. 

ČIA

NAGŲ FORMOS:

1. Migdolo forma


2. Ovalas


3. Trumpi kvadratiniai


4. Itin ilgi


SPALVOS:

1. Nude - neutralios, kūno spalvos


2. Raudona


3. Tamsūs, sodrūs atspalviai


4. Sidabrinė


NAGŲ DAILĖ:

1. Prancūziško manikiūro variacijos


2. Verpetai ir vandens marmuro dailė


3. Akmenukai ir blizgučiai


Kas svarbiausia 20222023 rudens - žiemos nagų formų, nagų dailės, spalvų tendencijose?
Tikriausiai geriausiai šaltojo sezono nagų tendencijas apibūdina paprastumas. Vasara su ekstravagantiškomis dailėmis ir ryškiomis spalvomis baigėsi. 22/23 ruduo ir žiema atneša neutralumą, minimalizmą ir visišką paprastumą.

Populiariausi tarp nagų formų yra trumpi ir kvadratiniai nagai, kuriuos lengva prižiūrėti, mažiau rizikos nagui nulūžti, nusidaužti ar susitrenkti, o ir palaikyti vienodą ilgį itin lengva - daug darbo dilde toks formavimas nereikalauja. Paprastumas atsispindi ir spalvose: manikiūro meistrai siūlo neutralias kūno spalvas, o jei jau norisi pasipuošti - ryškiai raudonas arba tamsias, prislopintas žemiškų spalvų, pvz. tamsi pilka, tamsi žalia, bordo...

Nedaug ką gali pasiūlyti ir nagų dailė - įvairios prancūziško manikiūro variacijos, nereikalaujančios daug tikslumo bus ant bangos, jei prireiks įdomesnio sprendimo, tačiau apskritai vyrauja vienspalviai nagai, neiššaukiančios spalvos ir trumpi, lengvai prižiūrimi ilgiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man visai patinka blizgučiai ir akmenukai, bet juos taip sunku nuvalyti nuo nagų, kad dažniausiai tiesiog renkuosi vieną spalvą (lakuoju pati)... Gal yra kokių nors gudrybių, kaip juos nuvalyti greičiau?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš blizgučius valau juos mirkydama valiklyje su kempinėlėmis, o kaip jau išmirksta, lengvai nustumiu nuo nago apelsinmedžio lazdele. Efektyvesnio būdo kol kas rasti nepavyko :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą