CLINIQUE Pop Lip Colour + Primer lūpų dažai "14 Plum Pop"

Šiuo metu dekoratyvinės kosmetikos perku itin mažai ir tik tai, kas pasibaigė ir ko jau trūksta - per keletą pastarųjų metų priemonių prisikaupė daug daugiau, nei reikia vienam žmogui, tad norisi tam tikrus dalykus sunaudoti, kitus palaipsniui išmetu, o jei dar tinkam naudoti - ir atiduodu, nes niekad nespėčiau tiek daug visko sunaudoti. Rudenį ar žiemą planuoju skausmingesnį, o gal tik didesnį šešėlių ir akių priemonių apsivalymą, nes situacija jau senokai nevaldoma. Nemažai ir turiu lūpų produktų, bet su jais kol kas jaučiuosi patogiai - pavasarį šiek tiek prasivaliau nedidelius likučius, tad situacija kontroliuojama. Anksčiau daug priemonių gaudavau reklaminiais tikslais - apžvalga už produktą, tačiau pastaruoju metu visus barterio mainus labai atidžiai atsirenku ir stengiuosi į namus nešti kuo mažiau nereikalingų dalykų, tikiu, kad švari aplinka turi įtakos gerai savijautai ir švariam vidiniam pasauliui.

Apie Clinique priemones jau pasakojau gana nemažai apžvelgdama advento kalendoriaus radinius ir jei juos praleidote, susidariau nuomonę, kai veido priežiūros produktai vidutiniai - yra geresnių, yra prastų, tačiau tokios kainos tikrai neverti. Iš testuotų priemonių man patiko dekoratyvinė kosmetika, skirta veidui ir akims. Nesenai gavau kelias Clinique priemones, tad noriu papasakoti apie lūpų dažus, kurie maloniai jaučiasi net ant sausų lūpų odos.


Produktas: CLINIQUE Pop Lip Colour + Primer lūpų dažai "14 Plum Pop"
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: manyčiau kainos ir kokybės santykis
Tūris: 3,9 g
Kaina: 21,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Prabangi, ilgai išliekanti lūpų dažų spalva su hibridine formule, kai vienoje lūpų dažų tūbelėje susijungia sodri spalva ir lūpų dažų pagrindas. Ilgai išlieka, gausiai drėkina, puikiai padengia. Švelni kreminė tekstūra, aksominis glotnumas.

Padengimas: pilnas
Efektas: aksominis


Pakuotė. Lūpų dažų pakuotė mažai kuo skiriasi nuo kitų rinkoje esančių lūpų dažų ir atrodo gana paprastai: išsukama plastikinė pakuotė, kurios spalva atitinka dažų spalvą. Žiūriu į šią pakuotę ir tiesą sakant man ji atrodo pigoka - prieš daug metų tokiose pakuotėse buvo pakuojami pigučiai Essence. Natūralu, kad iš brangesnių dažų tikiesi įspūdingesnių pakuočių, tiesa?

Kvapas. Lūpų dažams pakvėpinti gamintojas nenaudojo jokių papildomų kvapiųjų medžiagų. Dažai bekvapiai.

Konsistencija yra pats geriausias dalykas šiuose dažuose - tiesiog tobulas, maksimalus dažų kremiškumas, kurį dar būtų patogu valdyti ant lūpų. Didesnis kremiškumas lengvai slystų iš lūpų kontūro ir būtų sunku suvaldyti. O dabar - tiesiog tobula - slysta ir lengvai dengiasi ant lūpų maloniai jaučiasi ant odos.


Sudėtis: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Diisostearyl Malate, Trioctyldodecyl Citrate, Lanolin Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax\ Candelilla Cera, Castor Isostearate Succinate, Silica, Octyldodecanol, Ozokerite, Polyethylene, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Hydrogenated Polydecene, Ethylhexyl Palmitate, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Microcrystalline Wax\ Cera Microcristallina, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cholesterol, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Ceramide 2, Palmitic Acid, Squalane, Lauryl PCA, Lauryl Methacrylate/ Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Oleic Acid, Butylene Glycol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Sodium Hyaluronate, Potassium Sulfate, Alumina, Silica Dimethyl Silylate, Barium Sulfate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Aluminum Hydroxide, Tin Oxide.
[+/- Mica, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Red 7 Lake (CI 15850), Blue 1 Lake (CI 42090), Titanium Dioxide (CI 77891), Yellow 6 Lake (CI 15985), Red 33 Lake (CI 17200), Red 6 (CI 15850), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxides (CI 77499), Carmine (CI 75470), Red 30 Lake (CI 73360), Yellow 5 Lake (CI 19140), Red 22 Lake (CI 45380), Red 28 Lake (CI 45410)].


Poveikis. Mano lūpų oda sausa, todėl visuomet vertinu dažus, kurie nesausina lūpų, man patinka kreminės, malonios konsistencijos. Tačiau ir čia yra riba, nes minkštas, kremines konsistencijas sunkiau suvaldyti ant lūpų, jos gali keliauti ant dantų ar iš lūpų kontūro. Clinique lūpų dažai yra aukso viduriukas - maloni kreminė konsistencija tiesiog slysta ant lūpų paskleidama intensyviai pigmentuotą produktą. Produktas visiškai nesausina odos ir labai maloniai ant jos jaučiasi, greičiausiai dėl formulėje esančių aliejų gausos. Tačiau dažus lengva valdyti - galiu pasidažyti ir be didesnio kruopštumo, lengvai perbraukdama per lūpas dažais. 

"14 Plum Pop" spalva tamsiai rožinė, labai intensyviai pigmentuota. Pakanka vieno dažų sluoksnio ryškiam efektui išgauti. Dažų formulėje nesimato jokių blizgių dalelių, tačiau jie suteikia lūpoms blizgesio efektą - lyg naudočiau įprastus lūpų dažus ir būčiau švelniai patepusi lūpų blizgesiu. Toks drėgnų lūpų efektas suteikia vizualaus putlumo, lūpos atrodo jaunesnės, sveikesnės ir iš ties patrauklesnės nei su blizgiais ar matiniai dažais.


Nors gamintojas sako, kad dažai ilgai išlieka, tačiau čia paprieštarausiu - priemonė itin lengvai nusivalo nuo bet kokio prisilietimo prie odos: ant kavos puodelių palieku bemaž visus dažus, valgant nuvalgau kartu su maistu, o apie bučinius greičiausiai ir pasakoti nereikia - beveik viskas nusivalo lauk nuo paprasto bučkio. Tačiau šiuo atveju aš nė trupučio neprieštarauju - nesudėtinga po valgymo ar kavos gėrimo papildomai pasidažyti lūpas. 

Tiesą pasakius man šie dažai patinka - džiuginanti sudėtis, labai labai maloni konsistencija ant sausesnių lūpų, dailus atspalvis, tinkantis kasdienai, suteikiantis lūpoms sveikesnę, gražesnę išvaizdą. Tačiau vienas bet (be greito nusivalymo) man kelia klausimų - aš nemanau, kad už šiuos dažus verta mokėti 22 Eur? Ar jūs mokėtumėte? Tarp pigučių kompanijų galima rasti puikių lūpų produktų su lygiai tokia pat malonia konsistencija ir gera pigmentacija, tad greičiausiai pati nepirkčiau, tačiau džiaugiuosi išbandžiusi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE nagų lakas Nr.92.

Komentarai

  1. prajuokinot su tuo skausmingesniu apsivalymu - kas čia skausmingo išmesti lauk nereikalingus daiktus? kaip tik palengvėjimas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prajuokinote su savo matavimu pagal vieną kurpalių :D
      Kita vertus greičiausiai reiktų pasveikinti pasiekus nušvitimą ir sugebant lengvai atsikratyti daiktų - aš to nušvitimo nesu pasiekusi, tad gal man dar emociškai sudėtinga. Viskam savas laikas, kiekvienam pagal jo tobulumo lygį.

      Panaikinti
    2. Išsakiau savo nuomonę ir tiek.. Nieko pagal vieną kurpalių nematuoju, žinoma, visi skirtingi. Pasidalinau, kad atsikračius nereikalingų daiktų bent man (na, o apie kieno man patirtį šnekėti, aišku, apie savo) tikrai palengvėjo, daugiau erdvės, laisvės ir net aiškumo galvoje priimant pvz., (ne)pirkimo sprendimus bei sumažėjo nevykusių pirkinių, daugiau džiaugsmo įsigijus reikalingą daiktą :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą