2022/2023 rudens - žiemos tendencijos: plaukų šukuosenos ir kirpimai

Man visuomet pritrūksta idėjų, kaip tvarkytis su plaukais - žinau, kad paprasčiausia su palaidais, jei karšta ar norisi patogumo - susuku į kuodą. O kartais norisi kažko kitokio, įkvėpimo, minčių naujam sezonui ir naujų idėjų. Šiandien kviečiu pasidairyti po ateinančio sezono rudens ir žiemos šukuosenų tendencijas. 

ČIA


1. Kasytės


2. Tvarkingai surišti plaukai


3. Tvarkingi kuodeliai


4. Kuodelis ant viršugalvio


5. Vintažinės šukuosenos


6. Ilgi, natūralios tekstūros, netvarkingi plaukai


7. Tvarkingi, šlapio efekto plaukai


8. Kirpimas: dalinis bob, dalinis ilgų plaukų


9. Labai trumpas kirpimas


10. Sklastymas šone


11. Be sklastymo


Kas svarbiausia 2022/2023 rudens - žiemos plaukų šukuosenų ir kirpimų tendencijose?
Didžiausias dėmesys ateinantį sezoną skirtas plaukams, kurie nereikalauja daug laiko, priežiūros ar išmonės. Tendencijose vyrauja šukuosenos, kurias lengva sukurti. Tarp jų galima rasti natūralios tekstūros, lengvas bangas, kuodelius, pintas kasas ar tiesiog surištus plaukus. Atrodo šiais metais viskas bus lengva, greita, aišku ir paprasta.

Kai kurie dizaineriai pasirinko avangardinius sprendimus ir šukuosenas, kuriančias stiprų įspūdį. Bridžertonų serialo įkvėptos vintažinės šukuosenos, labai nepraktiškas šaltuoju metų laiku - šlapio efekto sprendimas, o ko vertas kirpimas, kuris šone palieka bob kirpimą, o nugaroje  - ilgus plaukus. Įspūdis tikrai yra, tačiau ar jums jo reikia ir norisi? 

Aš šiais metais greičiausiai rinksiuosi tas lengvas, patogias, greit sukuriamas šukuosenas. O kas jums patinka labiausiai? Gal širdį traukia ryškesni sprendimai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai