NUXE "Creme Prodigieuse Boost"Multi-Correction Gel Cream - koreguojamoji želė-kremas normaliai ir mišriai odai

Nuxe produktų testavime buvau padariusi pertrauką, tačiau dabar grįžtu, toliau testuoju ir noriu sudėlioti nuomones apie bandytus gaminius. Liko vos kelios priemonės, tik keli veido kremai/ drėkikliai, kuriuos tikiuosi sunaudoti dar iki orams atvėstant, nes visi jie liko lengvos konsistencijos, labiau tinkami šiltuoju sezonu. Šį kart irgi kalbėsiu apie veido kremą, kuris skirtas kovoti su senėjimo požymiais ir intensyviai drėkinti.


Produktas: NUXE "Creme Prodigieuse Boost"Multi-Correction Gel Cream - koreguojamoji želė-kremas normaliai ir mišriai odai
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: drėkinti, lyginti veido odą, stabdyti senėjimą
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis - daug denatūruoto alkoholio
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 15 ml. Pilno dydžio pakuotė - 40 ml
Kaina: 40 ml - 38,62 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Koreguojamoji želė-kremas, papildytas natūralios kilmės veikliųjų medžiagų kompleksu, išsiskiriančiu lyginamuoju ir drėkinamuoju poveikiu.
Linijos „Creme Prodigieuse Boost“ produktai papildyti jazminų kompleksu, kuris pasižymi antioksidacinėmis savybėmis;
- „Creme Prodigieuse Boost“ produktai švelnina pirmuosius odos senėjimo požymius;
- kultinis prancūzų prekės ženklas „Nuxe“ – tai natūralumo, veiksmingumo ir naudojimo malonumo derinys;
- etiškas prekės ženklas, sukurtas puoselėti kiekvienos moters natūralų grožį.
Veido puoselėjimas yra neatsiejama Jūsų dienos ritualų dalis, todėl atraskite linijos „„Nuxe“ Creme Prodigieuse Boost“ visapusiško poveikio koreguojamąją želę-kremą normaliai ir mišriai odai, kuris padės Jūsų odai pamiršti stresą ir nuovargį. Atgaivinkite veido spalvą ir sugrąžinkite odai elastingumą pradėdami kiekvieną rytą visapusiško odos puoselėjimo ritualu. Liniją „Creme Prodigieuse Boost“ sudaro naujos kartos koreguojamieji produktai, kurie padeda kovoti su odos senėjimu.

Šis koreguojamasis kremas pasižymi lengva, greitai įsigeriančia želės tekstūra. Naujoviškos formulės produkto sudėtyje yra daug veikliųjų medžiagų, kurios puoselėja odą ir sugrąžina jai stangrumą bei elastingumą. Tokiu poveikiu pasižymi jazminai, medetkos ir ląstelinis cukrus. Jazminų žiedai sugrąžina odai skaistumą, o natūrali hialurono rūgštis lygina jos paviršių, užpildo raukšles bei, manoma, stabdo odos senėjimą. Veido želė-kremas palaiko natūralią odos mikrobiomos pusiausvyrą ir stimuliuoja ląstelių  regeneraciją. Subtilios formulės produkto sudėtyje yra net 93,5 proc. natūralios kilmės medžiagų.

Naudojimas: Naudokite kiekvieną rytą. Kaklo ir iškirptės zonos odai taip pat reikia drėkinimo – nepamirškite šių zonų palepinti kremu! 

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose mažytė, pardavimui neskirta pakuotė, kuri yra tiesiog tūbelė su atsukamu dangteliu. Ne pats patogiausias būdas, tad džiaugiuosi matydama, kad pilno dydžio pakuotė su pompa, kuri turėtų palengvinti priemonės dozavimą. Tiek mano, tiek pilno dydžio pakuotės dizainas labai panašus - vyrauja pastelinės rožinės spalvos su užrašais. Pakuotė atrodo kiek blankoka, jokių ryškesnių, akį traukiančių aspektų, kurie atkreiptų mano dėmesį parduotuvės lentynoje.

Kvapas gana stiprus, malonus kosmetinis aromatas, jaučiamas dar kuris laikas po kremo padengimo.

Konsistencija man visiškai nepriminė gelinės - priemonė lengvos, kreminės, vandeniningos konsistencijos. Greičiausiai tas kreminis vandeniningumas gamintojo vadinamas geliu.


Sudėtis: Aqua/ Water, Alcohol Denat., Glycerin, Phenyl Trimethicone, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Propylheptyl Caprylate, Silica, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ribose, Sodium Gluconate, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Pentylene Glycol, Jasminum Officinale Flower Extract, Sodium Hydroxide, Faex Extract, Mica, CI 77491/ Iron Oxides, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol.


Poveikis. Nors kremo - gelio sudėtyje gausu gerų odą drėkinančių, kondicionuojančių, raminančių ingredientų, tačiau ši priemonės sudėtis mane suerzino - iš kart po vandens sudėtyje denatūruotas alkoholis, kuris sausina odą, o ilgesnio naudojimo laikotarpiu ir pažeidžia odos apsauginį barjerą. Kadangi sudėtyje priemonė aukštai, jo turėtų būti pakankamai daug, tad vargu ar kiti gerieji ingredientai geba neutralizuoti poveikį tiek, kad sausinimo oda nejaustų? Greičiausiai ne... niekada pati nesirinkčiau kremo, kurio sudėties viršuje yra alkoholio. Denatūruoto alkoholio pirmose pozicijose visiškai pakanka, kad niekada nekartočiau tokio veido priežiūros produkto.

Kita vertus aš suprantu, kad denatūruotas alkoholis priemonės sudėtyje suteikia priemonei efektą, lyg ji greit susigertų į odą, tačiau paprastai dengiant tokį kremą - dalis jo paprasčiausiai išgaruoja nuo odos paviršiaus kartu su alkoholiu ir susidaro itin greito susigėrimo efektas. O ir priemonės konsistencija dėl to atrodo malonesnė... - kol nesigili į kremo sudėtines dalis viskas gali atrodyti puiku.

Priemonė lengvai dengiasi ant odos, atrodo, kad labai greit susigeria į odos paviršių ir suteikia veido odai malonų, dar kuris laikas jaučiamą aromatą. Tik padengus jaučiasi priemonės gaiva, jaučiamas gana intensyvus drėkinimas. Veido oda su kiekvienu naudojimu atrodo gražesnė, skaistesnė ir jaunesnė. Efektas iš ties neblogas, man visai patiko drėkinimas ir vaizdas veidrodyje, nors puikiai suprantu, kad tą skaistumą suteikia sudėtyje esantis žėrutis, efektas matomas tik kol ant odos to žėručio yra. 

Nežinau, man šis kremas visiškai nevertas dėmesio - niekad nemokėčiau beveik 40 Eur už optinę saviapgaulę - tepi priemonę su žėručiu ir atrodo veidas gražėja, tačiau efektas matomas tik iki produkto nuplovimo. Bet užvis labiausiai nepatinka aukštai sudėtyje esantis denatūruotas alkoholis - jokia priemonė neverta naudoti, jei sudėtyje yra alkoholio. Aš jau kuris laikas nebedengiu ant veido ir likučius planuoju sunaudoti rankų odai - pirmas didesnis Nuxe nusivylimas ir jūsų dėmesio tikrai nevertas produktas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai