2022/08 Rugpjūčio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Cerave, Zara, Mizon ir kt.

Artėja naujas mėnuo, tad metas parodyti naujus pirkinius bei papasakoti ką naujo šį mėnesį nusipirkau. Tiesa tad, kad šį kart viską sumečiau į vieną krepšelį, kartu su vaiko išsirinktomis priemonėmis, nors lyg ir planavau jų nerodyti. Bet lai būna - nežinau ar apie juos pasakosiu trumpuosiuose įrašuose ar tiesiog praleisiu, tačiau lai pasirodo, ką renkasi mano vaikas. Pati aš nesirinkau labai daug, nepritrūko jokių priemonių, tad pirkau tik tiek.


Kūnui

Šiuo metu naudoju labiau rudeniško aromato kūno prausiklį, o kaip taip karšta, na norisi daugiau gaivos ir lengvumo. Įsigijau Isana - bandysiu.
Drogas, 2,29 Eur

Vaikas pasirinko kaip kūno prausiklį, nes maloniai kvepia. Akį užmečiau dėl SLS, nėra, bet reiktų detaliau paanalizuoti sudėtines dalis.
Maxima, 3,99 Eur

Plaukams

Nusipirkau ir galvoju kodėl? Nežinau ko galima tikėtis už tokią nedidelę kainą? Matau, kad silikonų yra, tad mažų mažiausiai turėtų glotninti ir suteikti plaukams lygumo. O kas dar - reikės bandyti.
Camelia vaistinė, 2,49 Eur

Vėlgi, išsirinko vaikas, pagal priemonės kvapą, nes šiuo metu labai svarbu maloniai kvepėti tiek sau, tiek aplinkiniams. Dar nežiūrėjau atidžiau sudėtinių dalių, bet lyg ir nieko labai tragiško čia nėra.
Maxima, 4,49 Eur

Veidui

Prisikaičiau pakankamai daug atsiliepimų apie šį prausiklį, tad atėjo metas įsitikinti pačiai, išbandyti pačiai ir nuspręsti, ar priemonė verta savo kainos? Ar oda iš ties geriau jaučiasi?
Drogas, 18,99 Eur

Žinau, kad sraigių sekretas yra tobulas dalykas drėkinimui, tad nusipirkau po vasaros sudrėkinti odą. Nors labai džiaugiuosi, kad šiais metais nesijaučia, kad oda būtų stipriau dehidratavusi, nelaiminga ar kokia kitokia saulės nuvarginta. Džiaugiuosi, nes tikriausiai pavyko gerai prižiūrėti ir jai duoti tai, ko oda nori vienu ar kitu metu. Ir visgi, papildomas drėkinimas nepamaišys.
Eurovaistinė, 23,59 Eur

Burnos ir rankų higienai

Išsirinko vaikas ir man labai įdomu, tas magiškas efektas, gal vaikui leis geriau pastebėti dantukų vietas, kurias pamiršta išsivalyti? Žodžiu, bandome.
Maxima, 2,09 Eur

Patiko balinimo sistema su kapomis, tad pagalvojau, kol mano dantys dar ne tiesūs, reikia išbandyti ir juosteles - gal su jomis patogiau pasiekti sunkiau pasiekiamas dantų vietas?
Eurovaistinė, 33,99 Eur

Važiavom į gamtą ir vaistinė pakeliui neturėjo jokios kitos priemonės, kaip ši - prigriebiau ir visai nieko. Gal tik kvapai ne patys maloniausi, sausinimas jaučiasi ir skalsumo nėra, bet iš esmės visai geras, paprastutis, pigutis dezinfekantas.
Camelia vaistinė, kiek mokėjau jau nepamenu, virš 2 Eur

Aromatai

Šitą gėrį jau bandžiau ir noriu jums papasakoti apie šitą aromatą, tikiuosi rugsėjį, o jei bus labai karšta, nukelsime spalio pradžiai. Manau visiems labai smalsu, ar tikrai aroamtas panašus į Baccarat rouge 540, kiek laiko ir ar verta pirkti.
Zara, 19,95 Eur

Visai neblogi tie Oriflame aroamtai, kai norisi kažko pigaus, kasdieniško ir reikia garantijos, kad kvepėsi gerai. Kiek bandžiau, gal tik vienas kvapas man iš ties nepatiko, tad rudeniui pasiėmiau šituos išbandyti.
Oriflame, pilna kaina 27,00 Eur, mokėjau apie 15 Eur

O čia jau kažkas panašaus į privačią ar tai brangesnę liniją, gal bandoma sukurti prabangesnė/ brangesnė serija? Kvepia puikiai - pirmas įspūdis labai malonus ir neprimena kataloginių kvapų.
Oriflame, pilna kaina 22,00 Eur, mokėjau apie 14 Eur
---------------------------------------------------------------------
Štai ir viskas, tokie mano šio mėnesio pirkiniai, neplanuoti, didžioji dalis susijusi ne tiek su poreikiu produktui, bet emociniu pirkimu, t.y. noru išbandyti kažką naujo. Lyg ir nieko nereikėjo, bet krepšelis prisipildė naujomis priemonėmis. Taip ir būna, kai nesusilaikai. Netrukus jums papasakosiu apie dar vieną, neplanuotą pirkinį ir turėsiu labai labai daug pasisakyti. Po tendencijų, jau greitai - reikia dar surinkti informacijos detektyvo uždarymui. O kol kas tiek - eh vasara, tu buvai nuostabi... šiais metais tiek daug pamatyta, aplankyta ir patirta... Gaila, kad tu taip greit pasibaigei.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Čia ir suaugusiems gerai pasitikrinti, kaip išsivalei dantis

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mane labiausiai domina CERAVE veido prausiklis, galvoju ir aš nusipirkti, kai pabaigsiu savo naudojamą... Nors skaičiau vieną neigiamą atsiliepimą, bet ta mergina, man atrodo, turi riebią odą, tai jai nepatiko, kad tarsi kažkas lieka ant veido.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš lygiai taip pat naudoju trumpo naudojimo priemonę, nesinori kol kas padėti, bet tik baigus - iš kart prie šio prausiklio. Jau dabar rankos tiesiasi išbandyti :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą