JOANNA "Silk" Detangling Spray Conditioner - nenuplaunamas purškiamas kondicionierius, suteikiantis šilkinį švelnumą bei blizgesį

Kažkurį kartą, būdama vaistinėje ir pirkdama vaistus sau ar tai vaikui, užmačiau kosmetikos liniją ir peržvelgusi akimis pasiūlą nusprendžiau įsigyti nenuplaunamą kondicionierių. Taip, mačiau kad pakuotė atrodo pigiai ir kaina nedidelė, bet kartais ir tie pigučiai duoda visai neblogų rezultatų, tad nusprendžiau nusipirkti ir išbandyti. Tad šis įrašas apie Joanna nenuplaunamą kondicionierių, sakantį, kad tik pažeistiems ir sausiems plaukams.


Produktas: JOANNA "Silk" Detangling Spray Conditioner - nenuplaunamas purškiamas kondicionierius, suteikiantis šilkinį švelnumą bei blizgesį 
Gamintojas: "Laboratorium Kosmetyczne Joanna" Sp.j. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: plaukams: suteikti švelnumo, blizgesio, palengvinti iššukavimą, drėkinti
Tinkamas tipas: sausiems ir pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: suteikia spindesio ir švelnumo
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 150 ml
Kaina: 2,49 Eur
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Sausiems ir pažeistiems plaukams arba plaukams po kirpimo, formavimo procedūrų. Suteikia švelnumo ir blizgesio. Šilko proteinai drėkina plaukus ir gerina plaukų būklę.
Naudojimas: purkškite tiesiai ant išplautų ir rankšluosčiu nusausintų arba sausų plaukų. Iššukuokite. Papildomai skalauti plaukų nereikia.


Pakuotė. Skaidrus plastikinius buteliukas su užsuktu puršktuku. Pakuotė atrodo ir yra labai pigi - plastikas ne aukščiausios kokybės, labai minkštas, buteliuko siūlės neatrodo tvarkingos. Pakuotės etiketė ryškiai rožinė, dizainas su minimaliomis pastangomis, nelabai patrauklus akims. Ir visgi, svarbiausia, kas viduje, o ne pakuotė, tiesa?

Kvapas mane nuvylė labiausiai. Uostant iš pakuotės kvepia daugiau mažiau kaip įprasti plaukų priežiūros kvapai, tačiau papurškus ant plaukų.... tragedija, visas plaukas prisigeria priemonės kvapo, o kvepia... kaip kažkas sugedęs, ne kvepia o dvokia. Dievaži, tokio bjauraus kvapo, kad po priemonės naudojimo niekur negaliu išeiti. Tragedija... o gi kvapas tai sukurtas gamintojų!

Konsistencija skysta, vandens skystumo. Priemonė nudažyta rožine spalva.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Silicone Quaternium-16, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Silk Amino Acid, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Laureth-10, Acetic acid, Iodopropynyl Butylcarbamate, Citric Acid, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, CI 17200


Poveikis. Nors priemonės viršuje yra keletas drėkiklių, plaukų kondicionierių, yra šilko amino rūgščių. Tačiau sudėtis nėra saugi: daug nesaugių konservantų, nesaugus tirpiklis, daug kvepalų ingredientų. Visoje sudėtis nėra gera, sakyčiau net vargiai pateisinama.

Jau minėjau, kad priemonės kvapas baisus, o ir išlieka kelias valandas. Aš tokius purškiklius naudoju tarp plaukų plovimų - ryte pasipurškiu, iššukuoju plaukus ir keliauju dienos gyventi. Tačiau su tokiu kvapu tai paprasčiausiai neįmanoma. Testavau tik savaitgaliais, kai niekur eiti nereikdavo, galiausiai žinoma, kvapas išgaruoja, maždaug po poros valandų ir visgi, jis nemalonus, erzinantis, tad nemanau, kad pavyks baigti turimus priemonės likučius.

Kalbant apie teigiamus dalykus - nenuplaunamas kondicionierius švelnina, minkština plaukus ir suteikia plaukams blizgesio. Tačiau tikėjausi, kad produktas neblogai drėkins, kondicionuos plaukus ar padės susitvarkyti 'blogų plaukų' dieną. Tačiau ne, efektas silpnokas.

Esu sunaudojusi apie pusę pakuotės ir neturiu nė menkiausio noro naudoti toliau. Priemonė baisiai smirda, sudėtis prasta, o efektas ne toks stiprus, kokio norėjau. Manau metas su šia priemone atsisveikinti ir nusipirkti normalų nenuplaunamą purškiamą plaukų kondicionierių. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Oi, jeigu man kvapas nepatinka, tai viskas, be vilties, kad naudosiu :D PS: Aišku, pigu, bet kartais ir tų kelių eurų gaila, nes taip paskaičiavus per metus tiems nevykusiems-nesėkmingiems pirkiniams vis tiek susidaro nemenka sumelė, už kurią galima įsigyti kažką gražaus ir gero...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Padėjau aš tą purškiklį, pykdo ir erzina kvapas :D
      Iš ties kai paskaičiuoji per metus nesėkmingiems pirkiniams susidaro, susidaro pinigėlių :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą