MISS SO...? "Love Potion" parfumuota kūno dulksna "Wild Berries & Jasmine"

Prieš kurį laiką išbandžiau Miss SO...? kvepalus, dėl kurių labai abejojau prieš įsigydama, tačiau... viena influencerių, kuria šiaip jau pasitikiu, juos reklamavo ir rekomendavo. Pagalvojau, kad visai nieko, kvapas neblogas, bet kiek per mergaitiškas, o ir labai labai greit išgaruoja, o aš pastaruoju metu neturiu kantrybės (bei laiko) purškaliotis taip dažnai. Nusprendžiau, kad ne man ir visgi... iš vieno produkto nemėgstu susidaryti įvaizdžio, tad nusipirkau parfumuotą dulksną. Bandžiau testavau ir manau, kad jau metas nuomonei nugulti bloge.


Produktas: MISS SO...? "Love Potion" parfumuota kūno dulksna "Wild Berries & Jasmine"
Gamintojas: "SO...?". Pagaminta R.O.I. (Airijoje)
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gal pakuotė?
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 140 ml
Kaina: 6,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Parfumuota kūno migla skirta moterims, kurios mėgsta vaisių, gėlių aromatus. Šį aromatą įkvėpė moteris, kuri išnaudoja visas gyvenimo galimybes su aštriu optimizmu ir aistra. Ji siekia sėkmės ir žavesio. Ji myli ir gyvena pagal taisykles.
 
Aromato natos: laukinės uogos, obuoliai, jazminai, santalo mediena, muskusas.

Sudėtis: Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Propylene Glycol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėkime nuo pakuotės: tvirto plastiko buteliukas su patogiu, tvirtu ir stabiliai užsikemšančiu dangteliu. Kūno dulksnos purkštukas standartinis ir kol kas veikia puikiai: purškia dulksnos debesėliu, nestringa. 

Rinkdamasi kvepiančias priemones, kurios turi surašytas natas, turiu visai neblogą įsivaizdavimą, kaip viskas turi suskambėti bendroje dermėje. Tačiau pirkdama aromatą jį įsivaizdavau kiek kitaip. Tik pasipurškusi užuodžiu sultingas uogas, gaivius, traškius obuolius ir pradžia man labai patinka. Netrukus kvapas pasipildo gėlių natomis, kurios paskleidžia lengvos santalo medienos ir minkšto muskuso kvapą. Tik papurškus odą kvapas tiesiog nuostabus, tačiau nudžiūvęs, nusistovėjęs ant odos aromatas man visiškai nepatinka, o šiuo metu sakyčiau net erzina... Kvapas ant odos nudžiūva pigiu aromatu, kuriame stipriausiai jaučiasi kažkas panašaus į lako ant plaukų kvapą, kažkokią pigų saldumą... Fe... ir kartu labai apmaudu. Aš tikėjausi, kad kvepės saldžiomis ir sultingomis vaisinėmis natomis, gardžiomis gėlėmis, bet ne tuo pigiu pokvapiu, kurį jaučiu ant odos.

Man labai patinka aromatas tik jį papurškus ant odos, bet nudžiūvęs jis nemalonus, erzinantis, nepatraukus. Nors kvapas išlieka iki 2 val, tačiau su tuo kvapu pora valandų gerokai prailgsta. Galėčiau purškaliotis, neprieštaraučiau, tik šiuo atveju, na švelniai sakant, kvapas mane nuvilia. Greičiausiai ir čia darausi sau išvadą, kad Miss So...? produkcija neatitinka mano lūkesčių, todėl čia noriu padėti tašką ir sau nuspręsti - daugiau nebepirkti. Vargu, ar ir jaunoms mergaitėms šis kvapas patiks, nors apie kvepalus kalbėjau kitaip.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai