ZARA nagų lakas "101 Oh So Still"

Aš nežinojau, kad Zara turi dekoratyvinės kosmetikos ir nagų lakų, na ir žinoma - kvepalų. Kvepalus jau atradau ir tuo atradimu labai džiaugiuosi, o va su kitais produktais  - nežinia. Atsiliepimų nėra, informacijos nedaug, tad pagalvojau, kad man įdomu pasižiūrėti, kokia nagų lako kokybė. Išsirinkau vieną ir šį kart, po kelių bandymų, pasakoju jums.


Produktas: ZARA nagų lakas "101 Oh So Still"
Gamintojas: "Inditex Industria De Diseno Textil" S.A. Pagaminta Švedijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pakuotė
Labiausiai nepatiko: formulė
Tūris: 8 ml
Kaina: 5,95 Eur
Kur galima įsigyti: Zara parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Aukšta kokybė, natūralumas. Aukštos kokybės formulėje yra daug natūralių ingredientų, kurie užtikrina ilgą nagų lako dėvėjimą, lygiai taip pat, kai tradicinių nagų lakų. Tikslus šepetėlis leidžia lengvai padengti priemonę.
Yra 39 universalios ir madingos spalvos nuo matinių, perlamutrinių iki blizgių.
Naudojimas
1. Padenkite nagų lako pagrindą, kad tinkamai paruoštumėte nagus.
2. Padenkite du sluoksnius nagų lako.
3. Ant viršaus naudokite viršutinį nagų lako sluoksnį ir džiovinkite 10 min.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Isopropyl Alcohol, Diacetone Alcohol, Hexanal, Lithothamnion Calcareum Extract, Phosphoric Acid, Mannitol, Diatomaceous Earth, Zinc Sulfate, N-Butyl Alcohol, Tocopherol, CI 77891, CI 77491, CI 15880, CI 77499, CI 19140, CI 15850
74% natūralios kilmės
BE: Toluene, dibutyl phthalate (DBP), formaldehyde, formaldehyde resins, camphor, ethyl tosylamide, xylene, paraben.
BE gyvūninės kilmės priedų
BE kvepalų
Nestestuota su gyvūnais


Mano nuomonė. Nagų lako pakuotei skirta iš ties labai daug dėmesio: pirmiausia buteliukas palinkusios į vieną pusę formos, jo viršutinis dangtelis nusiima, o po juo yra atsukamas dangtelis su aplikatoriumi. Buteliukas dar atkeliauja balto kartono dėžutėje su iškiliu kompanijos raštu. Visas dizainas labai "švarus", minimalistinis, elegantiškas ir moteriškas. Džiaugsmas akims.

Nagų lako aplikatorius platus, užapvalintos formos. Su tokiu nagų laką galima padengti vos poros perbraukimų metu, tačiau jis neduoda daug tikslumo. Tokį platų šepetėlį sunkiau valdyti, reikia nedrebančios rankos ir labai tikslių judesių. Na, o jei nepavyksta - reikia papildomai valyti odeles aplink.

Nagų lako pigmentacija puiki - pakanka vos vieno sluoksnio intensyviai spalvai, nors gamintojas rekomenduoja dengti pora. Konsistencija vidutinio tirštumo, o formulė manęs nesužavėjo. Atrodo padengi labai kruopščiai, pats lakas dar kažkiek pasilygina ant nago paviršiaus, tačiau tai koks burbuliukas iššoka, tai nudžiūvus paviršius nėra visiškai lygus... Sudėtinga su šia formule dirbti norint išgauti nepriekaištingą rezultatą.


"101 Oh So Still" atspalvis visiškas ruduo. Tai šiltas rudas atspalvis su trupučiu rožinės spalvos. Ant nagų šis atspalvis neutralus, tinkamas bemaž visoms progoms ir beveik visiems metų laikams, nors man tokie gražiausi rudens metui. Tarsi gera nude spalva, tik truputėlį ryškesnė ir truputį labiau rausvesnė. Atspalvis neturi jokių blizgučių, yra blizgaus užbaigimo. 

Kiek išlieka nagų lakas? Bet kuriam nagų lakui yra reikalingas viršutinis nagų lakas, nuo kurio kokybės ir priklauso, kiek laiko manikiūras. Na, jis turi daugiausiai įtakos. Jei dengtumėte be viršutinio nagų lako, manikiūru galima džiaugtis 3-4 dienas, su 5-6 dienas. Nestebina, nors stebuklo tikėjausi, sakyčiau toks standartas. Ir visgi... pasaulyje labai daug puikių nagų lakų, kurių formulės man nekliūva, patinka labiau ir nagus nusilakuoti pavyksta ženkliai greičiau. Nemanau, kad dar kart susigundyčiau Zaros nagų laku.





Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai