PUREDERM "Avocado Collagen" Mask - lakštinė veido kaukė su avokadų ekstraktu ir kolagenu

Neįsivaizduoju savaitgalio be veido kaukės ir šį kart nusprendžiau išbandyti Purederm veido kaukę, kuri mano namuose jau paskutinė. Šį kart ant veido dedu avokadų ir kolageno kaukę bei pasakoju įspūdžius. 


Produktas: PUREDERM "Avocado Collagen" Mask - lakštinė veido kaukė su avokadų ekstraktu ir kolagenu 
Gamintojas: "Adwin". Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: veido odai: maitinti, gaivinti, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: komforto jausmas po kaukės
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 1 vnt. / 18 g
Kaina: 1,15 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl, Douglas

Ką žada gamintojas: Kaukės sudėtyje yra unikalaus avokadų ekstrakto, kolageno ir vitamino E, kad jūsų oda būtų gerai pamaitinta ir gyvybinga. Kaukė, koncentruota naudojant tikrą avokadą, padeda atgaivinti ir atnaujinti odą. Be to, mūsų natūralus plaušienos audinys išlaiko daugiau drėgmės nei sintetika, padėdamas poroms visiškai absorbuoti naudingąsias medžiagas.

Naudojimas
1. Kruopščiai nuvalykite ir nusausinkite veidą.
2. Išimkite ir išvyniokite kaukę bei užtepkite ją ant savo veido.
3. Laikykite kaukę 15–20 minučių ir lėtai nulupkite pradėdami nuo kraštų.


Pakuotė. Vienkartinis, apvalios formos plastiko maišelis, puoštas žaliais akcentais ir avokado paveikslėliu. Dizainas traukia žvilgsnį, nors tikriausiai nėra pats estetiškiausias iš visų kaukių, kokias teko bandyti.

Kvapas. Gamintojas kaukės sudėtyje naudojo papildomas kvapiąsias medžiagas, tačiau nepasakyčiau, kad kvapas labai ypatingas ar malonus, kvepia kažkuo žaliu, bet tikrai ne avokadus. Na gerai, gal šiek tiek trintus avokadus, gausiai praskiestus vandeniu.

Konsistencija medžiaginis lakštas, išmirkytas veikliajame serume.

Sudėtis: Water, Glycerin, PEG/ PPG-17/6 Copolymer, Hydrolyzed Collagen, Persea Gratissima fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Water, Illicium Verum Fruit Extract, Natto Gum, PEG-14M, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Allantoin, Erythritol, Dipotassium Glycyrrhizate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Parfum.


Poveikis. Veido kaukė visai gerai užsideda ant veido odos, tačiau turiu pastebėti, kad kaktos sritis man per plati, akys per arti viena kitos, nosis per trumpa, o lūpų sritis per plati, tačiau kažkaip pavyksta visai neblogai užsidėti. Kam aktualu, turiu pastebėti, kad serumo kiekis nėra didelis - kaukė pilnai išmirkusi, bet papildomo likučio pakuotėje nelieka.

Kaukę ant odos palieku tiek, kiek rekomenduoja gamintojas - 20 minučių, ilgiau laikyti veido kaukės nerekomenduojame, nes kitu atveju žala didesnė, nei nauda.


Gamintojas žada, kad veido kaukė maitins, drėkins ir atgaivins odą. Oda po kaukės jaučiasi komfortiškai, nesijaučia išsausėjusi ar poreikio drėkinančiam kremui. Paviršius švelnus ir malonus liesti. Visgi, tikriausiai tikėjausi intensyvesnio poveikio, o ir kaukės lakštas man pasirodė grubokas. Hmm... nėra blogai, bet palepinta intensyvesnių kaukės efektų tikėjausi stipresnio efekto.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai