ISADORA "Cover Up" Foundation & Concealer - kreminė pudra "60 Light Cover"

Tarp blogo įrašų retokai pasirodo dekoratyvinė kosmetika ir tai mane labai džiugina: geriau kelios, nuolat naudojamos priemonės, nei krūva kosmetikos, kuri dažniausiai būna pirkta iš emocinio impulso, bet džiugina mažiau. O ir gerai pagalvojus, kiek reikia, pvz. makiažo pagrindų? Kiek pakanka blakstienų tušų, kol jauti poreikį nusipirkti naują? Džiaugiuosi, kad šias pamokas pagaliau išmokau ir kad man pakanka ženkliai mažiau, tad ir mažiau pagundų nusipirkti tai, kas nedžiugins. Galiausiai ir prireikus naujo dekoratyvinės kosmetikos produkto, jį renkuosi atidžiau ir įsigijimas džiugina labiau.

Isadora makiažo pagrindą gavau dovanų, tad su džiaugsmu išbandžiau ir šiandien noriu pasidalinti nuomone su jumis.


Produktas: ISADORA "Cover Up" Foundation & Concealer - kreminė pudra "60 Light Cover"
Gamintojas: "INVIMA". Pagaminta Malmo, Švedija
Paskirtis: dekoratyvinė: veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maskavimo efektas
Labiausiai nepatiko: šiek tiek tepa prisilietus pirštais
Tūris: 35 ml
Kaina: 25,89 Eur
Kur galima įsigyti: Kristiana, Eurovaistinė, Drogas, Douglas, pigu.lt, Notino

Ką žada gamintojas: Odos netolygumus maskuojanti kreminė pudra, parturtinta ingredientais, kovojančiais su odos senėjimu, saugo nuo išsausėjimo. Kreminė tekstūra lengvai pasiskirsto ir atrodo labai natūraliai, nekuria kaukės efekto, tačiau puikiai maskuoja. Galim naudoti ir kaip makiažo pagrindą ir kaip maskuoklį.


Pakuotė. Minkšto, juodo plastiko tūbelė su plastikiniu dangteliu. Po juo slepiasi pompa, tačiau nuo kitų ji skiriasi tuo, kad pompa neturi šlangelės, tiesiog uždėta ant tūbelės angos. Manau dėl to visai galimas dalykas, kad teks pavargti su pakuotės išnaudojimu iki galo - gali būti sudėtinga išspausti lauk visus likučius. 

Kvapas. Neutralus, natūralus kosmetinių pudrų aromatas. papildomai makiažo pagrindas nekvėpintas.

Konsistencija iš pirmo žvilgsnio atrodo labai lengva, tačiau turi nemažai pudriškumo.


Sudėtis: Aqua/ Water, Dimethicone, Isohexadecane, Isononyl Isononanoate, Zinc Stearate, Caprylyl Dimethicone Ethoxy Glucoside, Dimethicone Crosspolymer, Sorbitan Isostearate, Squalane, Glycerin, Butylene Glycol, Aluminum/ Magnesium Hydroxide Stearate, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Tocopheryl Acetate, Mica, Fructose, Glucose, Betaine, Albizia Julibrissin Bark Extract, Pentylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Dextrin, Sucrose, Urea, Rhodiola Rosea Root Extract, Alanine, Aspartic Acid, Glutamic Acid, Sodium Benzoate, Darutoside.
+/- CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77492/ Iron Oxides, CI 77491/ Iron Oxides, CI 77499/ Iron Oxides


Poveikis. Man patinka priemonės konsistencija - iš pirmo žvilgsnio ji atrodo lengva, tačiau dengiant ant odos jaučiasi pudriškumas. Kreminis makiažo pagrindas lengvai dengiasi tiek pirštais, tiek kempinėlė, manau didelio vargo nesukeltų ir dengimas makiažo šepetėliu. Dengiant plonyčiu sluoksniu pudra labai natūraliai atrodo, minimaliai pamaskuoja spalvos netolygumus. Jei reikia daugiau maskavimo, priemonė lengvai sluoksniuojasi ir pavyksta išgauti gerą maskavimo efektą. Oda po makiažo pagrindo neatrodo apkrauta, priemonė nesuteikia kaukės efekto, tačiau man pritrūksta spindesio efekto. Žinoma, jį galima išgauti hailaiteriu ar žėrinčiomis priemonėmis, tad net jei dažausi itin natūraliai - visuomet naudoju spindesio suteikiančias pudras.


Ant mano odos pudra gerai išlieka ir be priekaištų atrodo bent 10 valandų. Po keturiolikos ji jau pradeda pasitrinti, išryškėja poros, pasitrina paakių zona (ją dažnai liečiu), bet man ir 10-ties valandų visiškai pakanka. Tiesa, mano oda sausa, tad dauguma makiažo pagrindų išlieka labai gerai. Nemanau, kad ši pudra patiktų riebiaodėms - pudrinė konsistencija šiek tiek apsunkina odą. Liečiant priemonę rankomis, ji tepa rankų odą, tad... greičiausiai riebaluojantis odos paviršiui, pudra lengvai atsiskirs nuo odos ir makiažas neatrodys dailiai. 

Apibendrinant man pasirodė visai nebloga, nors ir ne pati mėgstamiausia. Stipriausi priemonės aspektai be abejonės yra puikus maskavimas ir natūralus efektas. Ir visgi, būna ir geresnių makiažo pagrindų, ypač, jei paieškojus panašios kainos kategorijos priemonių lentynoje. Jei reiktų pirkti pačiai - gerai pagalvočiau - efektas labai panašus, kaip kreminių pudrų iki 20 Eur, tad greičiausiai net ir sausiaodėms pirkti neverta, nebent tuo atveju, jei norisi gero maskavimo. Su malonumu ją sunaudosiu, tačiau manau, kad galima rasti geresnių sprendimų ir pigiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai