ZIAJA Cucumber Face Toner - agurkų veido tonikas riebiai ir mišriai odai

Jau kuris laikas ieškau nebrangaus ir pakankamai veiksmingo toniko. Vieną tokį esu radusi iš Margarita, tačiau norisi turėti kelis sprendimus tais atvejais, kai reikia išsirinkti greitai, rasti nesunkiai ir ilgai negalvojant. Iš brangesnių variantų turiu kelis iš ties patinkančius, tačiau šiuo metu norisi dar vieno pigučio. Tad pagalvojau, kad Ziaja kosmetika tikrai turėtų turėti kažką man tinkančio. Išsirinkau per daug nesukusi galvos - su agurkais, galvodama, kad bus panašus variantas į Margarita. Nepataikiau su veido odos tipu. Nepaisant to, esu išbandžiusi ir atsiliepimą noriu palikti bloge.


Produktas: ZIAJA Cucumber Face Toner - agurkų veido tonikas riebiai ir mišriai odai
Gamintojas: "ZIAJA Ltd". Pagaminta Gdansk, Lenkija
Paskirtis: valyti odą, uždaryti išsiplėtusias poras, glotninti, drėkinti, šviesinti
Tinkamas tipas: riebiai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: valomasis efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 200 ml
Kaina: 3,50 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, pigu.lt, Gintarinė vaistinė

Ką žada gamintojas: Švelnus, be alkoholio tonikas kasdienei veido ir kaklo priežiūrai. Subtiliai valo odą ir uždaro išsiplėtusias poras. Pasižymi glotninančiomis savybėmis, drėkina ir šiek tiek pašviesina veido spalvą. Paruošia odą tolesniam kosmetiniam gydymui. Be parabenų.


Pakuotė. Labai paprastas, balto plastiko buteliukas su juodu atkemšamu dangteliu. Pakuotė atrodo pigiai, tačiau šiuo atveju iš jos daug ir nesitikiu, svarbiau kas pakuotės viduje. Jos sieneles pagyvina tik žalias minimalistinis augalinis motyvas. 

Kvapas. Gamintojas nusprendė, kad šiam produktui bus naudojami papildomi kvapai - mano nuomone jie nėra reikalingi. Tonikas kvepia gaiviu, kosmetiniu aromatu, kuris truputį primena agurkų kvapą.

Konsistencija. Skaidrios spalvos, vandens skystumo produktas.


Sudėtis: Aqua (Water), Propylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Panthenol, PPG-26- Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Parfum (Fragrance), Amyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid.


Poveikis. Pirmiausia pradėkime nuo sudėtinių dalių, kurios tiesą pasakius visai nedžiugina. Tik trys medžiagos realiai naudingos, tačiau didžioji dalis ingredientų žalingi, erzinantys akis, plaučius, potencialūs alergijos ir dermatito sukėlėjai. Niekas nesako, kad būtinai, panaudojus tokio toniko atsiras alerginė reakcija ar kas blogo nutiks - gali ir nenutikti, tačiau grėsmės pakankamai didelės. Jokio saugumo jausmo sudėtis nekelia.

Toniko pagrindinė funkcija yra balansuoti veido odos pH po prausimo ir nuvalyti vandens ir vandenyje esančių medžiagų (pzv, kalkių) likučius. Šis tonikas be abejonės geriausiai valo - jei po prausimo ant veido lieka makiažo (taip neturėtų būti, nes prausimas turi užtikrinti, kad oda sekančiame žingsnyje yra švari, bet visko pasitaiko) - tonikas tuos likučius be vargo pakelia ir nuvalo nuo odos. Oda iš ties šiek tiek šviesesnė, tačiau poveikio poros nėra jokio. Nei jos atrodo mažesnės, nei susitraukia. Tačiau kas kart, po toniko naudojimo oda nesijaučia labai komfortabiliai, o ir po gero mėnesio naudojimo lyg ir skruostai (sąveikoje su dar vienu produktu) ėmė rausti. 

Deja, bet šis tonikas visiškai ne mano tipo odai, tačiau ir tai pačiai riebiai ar mišriai odai aš jo nerekomenduočiau. Reikia pigiai - imkit Margaritą ir nenusivilsite, o šis - nevertas nei jūsų laiko ir jūsų pinigų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kažkada gintarinėje buvo nemažos nuolaidos ziaja kosmetikai, galvojau, reikia ką nors išbandyti, bet pradėjau žiūrinėti sudėtis, ir taip nieko ir neišsirinkau...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man dar norisi išbandyti kelias priemones, kažkaip tikiu, kad gali būti perliukų, tik atrodo jų nedaug. :D

      Panaikinti
  2. Aš naudoju Ziaja kūno losjoną su ožkų pienu ir esu patenkinta priemone...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip ir sakau - manau perliukų tikrai turėtų būti, tik reikia jų paieškoti :) Ačiū, pasidomėsiu kūno losjonu.

      Panaikinti

Rašyti komentarą