MITOMO "Arbutin + lithospermum" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su arbutinu ir kietagrūdžiu

Anksčiau, prieš kelis metus kaukes naudojau griežtai pagal grafikėlį ir tuo metu tai puikiai tiko: nepamiršdavau, ką ir po ko naudoti, o ant veido oda visuomet būdavo palepinta kauke. Tačiau pastaruoju metu man labiau tinka planas kaukes dėti pagal poreikį, nors stengiuosi, kad pertraukos nebūtų per ilgos. Pastaruoju metu tas pagal poreikį mano odai labai tinka. O kadangi esu prisipirkusi Mitomo veido kaukių, pasirinkau vieną su kietagrūdžiu ir noriu jums papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: MITOMO "Arbutin + lithospermum" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su arbutinu ir kietagrūdžiu
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: veido odai: gerinti elastingumą, skaistinti ir drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: stiprus drėkinimas
Labiausiai nepatiko: lipnumo jausmas
Tūris: 1 lakštas/ 25 g
Kaina: 2,29 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Kaukė su arbutinu ir kietagrūdžiu tinkama odos elastingumui, skaistinimui ir drėkinimui. Arbutinas padeda apsuagoti odą nuo melatonino susidarymo ir kartu ją valo bei drėkina.
Naudojimas:
1. Ant nuvalytos veido odos padenkite toniko.
3. Ištraukite kaukę iš pakuotės ir ją išlankstykite.
3. Uždėkite kaukę ant veido odos, venkite kontakto su akimis. Palikite ant odos 20-30 min.
4. Pašalinkite kaukę. Esencijos likučius įmasažuokite į odą.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis, puoštas geišos paveikslėliu. Nežinau kaip jums, bet man šitie geišos gyvenimo mini paveiksliukai labai patinka, suteikia priemonei savotiško žavesio ir padeda lengvai atsiminti, kuri kaukė mėgstamiausia. Jei neatsimeni paveiksliuko - lengva identifikuoti geičos poziciją ar tai, ką ji daro.

Kvapas malonus, stiprokas kosmetinis aromatas, šiek tiek primena kosmetinį gėlių kvapą.

Konsistencija medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Serumo šiose kaukėse nėra labai, labai daug, tačiau jo šiek tiek lieka veidui įmasažuoti dar ir po kaukės nuėmimo.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Lithospermum Officinale Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf  Extract, Boswellia Serrata  Extract, Potassium Hydroxide, Caprylyl Glycol Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Allantoin, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Arbutin, Fragrance.


Poveikis. Kaukės sudėtis puiki: daug odą drėkinančių ir kondicionuojančių ingredientų, kurie iš pašviesins odą ir apsaugos nuo drėgmės praradimo. Jokių žalingų ingredientų ir jokių, keliančių didesnes abejones. Sudėtis fantastiška.

Nors akių forma man ne visai tinka, tačiau vertinant apskritai - veido kaukė net labai neprastai tinka veido formai kiek palanksčius kampučius. O ir nosies sričiai kaukės man visiškai pakanka. Ant veido kaukę laikau tiek, kiek rekomenduoja gamintojas, išskirtiniais atvejais, jei kaukė nedžiūva itin greitai, galima laikyti šiek tiek ilgiau, tačiau jokiais būdais ne tiek, kad kaukė taptų sausa. Išsausėjusi kaukė ant odos formuoja įspaudus ir raukšleles, o tuomet kaukės užsidėjimas naudos duoda mažiau, nei pridaro žalos.


Koks gi poveikis? Kietagrūdžio linija yra stebuklinga, nes šios linijos kaukių efektą jaučiu stipriausiai. Labai stiprus, labai intensyvus drėkinamasis efektas, akivaizdžiai jaučiamas. Dingsta bet koks odos pasausėjimas, oda įgauna malonų komforto jausmą. Pastebėjau, kad ir skaistumo oda įgauna, ir pašviesėja. Efektas stiprus, aiškiai jaučiamas jau po vienos kaukės ir malonus. Nepatiko man tradiciškai tik kiek stipresnis lipnumas po kaukės nuėmimo, tačiau pilnai susigėrus serumui, jis visiškai dingo. Man ši kaukė iš ties patiko - įspūdžiai labai geri. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai