ORIFLAME "So Fever" Her parfumuotas vanduo moterims

Rudenį noriu užbaigti dar vienais kvepalais iš Oriflame. Tiesą pasakius kaip kasdieniai kvepalai, šios kompanijos produktai man visai patinka - perkant su nuolaida kaina visiškai juokinga, o ko daugiau reikia kasdienai? Malonaus aromato, nedidelės kainos, tereikia išsirinkti labiausiai patinkantį. Ir pastarąjį pusmetį aš iš ties testuoju nemažai šios kompanijos gaminių, bandau įvairius aromatus ir pastebiu, kad vieni geresni už kitus, vieni kvapai artimesni už kitus. Šį kart bandau Oriflame 'So Fever" kvapą ir pasakoju įspūdžius.


Produktas: ORIFLAME "So Fever" Her parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2015 m.
Aromato kūrėjas: Vincent Schaller
Kaina: pilna kaina 29,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: rytietiškas - vaisinis

Gamintojo aprašymas: Provokuojantis aromatas, kuris jaudina odą viliojančiu gaiviu juodųjų serbentų, sodriu saldžiojo santalmedžio ir nesutramdomu imbiero žiedų mišiniu, apgaubdamas liepsnojančia šiluma. Žaismingas ir viliojantis kvapas, kuris pašalina ribas tarp aistros ir jėgos.

ČIA

Viršutinė nata: juodieji serbentai, rožiniai pipirai, bergamotė
Širdies nata: slyvos, imbierų žiedai, obelų žiedai
Apatinė nata: vanilė, juodasis saldymedis, saldymedis, santalo mediena


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, COUMARIN, LINALOOL, ISOEUGENOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, PHENOXYETHANOL, CI 19140, CI 16035.


Pakuotė. Ryškiai raudona kartoninė dėžutė su dviejų skirtingų atspalvių raudona ir aukso spalvos užrašais man atrodo šiek tiek pasiklydusi laike, tarsi iš '90 pasaulio atklydusi į šias dienas. Ne mano skonio kartoninė dėžutė, ne mano...

Viduje, skaidraus stiklo buteliukas su skaidriu plastikiniu dangteliu. Gamintojas pasirinko pakuotę formuoti aštriomis trikampio formomis ir tiesą pasakius toks sprendimas man atrodo pasiteisino - atrodo patraukliai, įdomiai, neįprastai ir tikriausiai visgi kurią tą karščio įspūdį, kurį žada gamintojas.


Kvapas. Tik pasipurškus kvapas stipriai trenkia į nosį su intensyviomis pipirų ir šiek tiek karčiomis imbiero natomis. Gamintojas sako, kad šiuo metu turėčiau jausti ir bergamotę, tačiau tiesą pasakius aš jos visiškai neužuodžiu. Visgi, vietoje bergamotės pagrindiniu smuiku aiškiai užgriežia sultingi juodieji serbentai. Iš pradžių, tik pasipurškus kvapas atrodo net kiek per stiprus, tačiau netrukus ima jaustis švelnesnės širdies natos. Širdies natos pabarstytos pudriniu, minkštu apvalkalu, jaučiasi vanilė, imbieras ir slyvos. Šis akordas gerokai šiltesnis ir saikingai saldus, per ilgai neužsibūna ir netrukus pasipildo jaukia, saldžios vanilės, vaisine (greičiausiai saldymedžio) ir santalo medienos derme.

Ant mano odos aromatas nudžiūva šiltu, saikingai saldžiu aromatu su truputėlių vaisinio dvelksmo. Primena klasikinio stiliaus Kalėdas, tiksliau elegantišką, brandžią, švelnią motiną Kalėdų vakarienės metu. Neįsivaizduoju, dėl kokios priežasties Oriflame šį kvapą pozicionuoja ir parduoda kaip aistringą ar provokuojantį aromatą. Nieko seksualaus čia nėra - tai ne kvapas, skirtas klubui, jaunoms merginoms ar pasimatymui. Tokiu kvapu kvepia elegantiškos mamos per šeimos šventes ir ne blogąją prasme - močiutiško aromato neužčiuopsite. Pradžia aštri, širdis ir pagrindas - šilti, saldūs ir jaukūs.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀★ tiek dienos, tiek vakaro metui.

Nors kvapas nėra beprotiškai stiprus ir neneša po savęs keleto metrų šleifą, tačiau bus užuodžiamas per 1-1,5 metro atstumu, tad tikriausiai nelabai tiks biuro aplinkai ar formaliai progai. Su Oriflame aromatais turėjau labai įvairios patirties: kai kurie laikė vos porą valandų, bet buvo ir tokių, kurie be priekaištų kvepėdavo visą dieną. Šiuo atveju visiškas viduriukas: ant mano odos kvapas išlieka 6-8 valandas ir to visiškai pakanka įprastai dienai. Nepamirštam ir tai, kad su akcijomis kvapą nusiperkam už  14-18 Eur, tad toks išlikimas šios kainos kategorijai yra puikus.


Nors Oriflame šį kvapą pristato kaip seksualų, gundymui ir aistrai skirtą aromatą, tačiau mano nuomone tai ne visai tai, kas slepiasi buteliuke. Kvapas iš ties prasideda aštriomis natomis, tačiau netrukus gerokai prislopsta ir tampa šiltas, minkštas, pudrinis ir saikingai saldus. Kažkodėl užuosdama aromatą galvoju apie elegantišką mamą per Kalėdų (ar bet kokios kitos progos) vakarienę. Kvapas man motiniškas, šiltas, jaukus ir šiek tiek klasikinis. Nežinau ar kartočiau pabaigusi šį buteliuką, tačiau džiaugiuosi pažintimi - metu lauk neskoningą kartoninę dėžutę ir manau per Kalėdas kvėpinsiuosi šiuo aromatu.

Aromatas panašus į:
- YVES SAINT LAURENT "Manifesto"
- DIESEL "Loverdose Tattoo"
- SHAKIRA "S"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Įdomu, o kur laikote tokį kiekį kvepalų? Ir ar tikrai verta pirkti visokius pigius kvepalus? Gal geriau rinktis brangesnius, bet kažkuo ypatingus, su istorija? Na taip, žinoma, Jūsų pinigai, kam norite, tam išleidžiate. Tiesiog smalsu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O ar brangesnis visada yra kokybiškesnis ir vertingesnis? Ar pinigų skaitinė reikšmė duoda vertę daiktui ar žmogui? Tik šiaip klausiu, gi įdomu 😉

      Panaikinti
    2. Gal nereikia keliauti tiek toli ir pradėti diskutuoti apie žmonių vertę... Diskusija apie kvepalus, jei ką...

      Panaikinti
    3. Tai nelabai panašu į diskusiją, taip kad...

      Panaikinti
    4. Sveiki,
      Kvepalus laikau namuose, kur daugiau :)
      O kodėl galvojate, kad pigus daiktas neturi kokybės? Kasdienai man visiškai pakanka šio gamintojo kvepalų ir nemanau, kad turiu darbui ar parduotuvei naudoti brangesnius, kaip jūs įvardijate "su istorija". Kas yra istorija kvepaluose? Jei kalbate apie savo istoriją - atsiminimus galima sukurti ir su nebrangiais aromatais ir tai nereiškia, kad jie nekokybiški. Svarbu, kad maloniai kvepėtų. Materiali investicija daug malonesnė į emocijas ir potyrius, nei daiktus :) Bet čia tik mano nuomonė.
      Man asmeniškai kaip tik juokingai atrodo mergina iš kaimyninio biuro, kasdien užsipilanti pusę kvepaliuko Baccarat, Xerjoff ar Byredo vienam kartui - visi aplinkiniai darbuotojai sulaikę kvapą bėga pro bendrą koridorių. Darbo aplinkai, kasdienai tikrai nereikia, o proginių brangesnių turiu kelis ir man jų visiškai užtenka.

      Panaikinti

Rašyti komentarą