2022/11 Lapkričio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Zara, Blistex, B.App ir kt.

Prabėgo dar vienas mėnuo ir nepaisant visų juodųjų penktadienių ir nuolaidų savaičių, kurios išsitęsė į visą mėnesį, man pavyko nusipirkti tik to, ko man iš ties reikia. Pastaruoju metu pastebėjau, kad visos tos akcijos ir skelbiamos juodos, vienišių ar cyber dienos Lietuvoje yra didelis burbulas: dar iki jų kelis mėnesius seku mane dominančių prekių kainas ir netikėtai, mėnesio pradžioje jos bemaž kasmet pakyla, o tuomet pritaikoma nuolaida. Su ja prekių kainos dažnai būna net aukštesnės, nei iki akcijų, tad pasikliauti visais tais išpardavimais, gundytis reklaminiais šūkiais, krūva elektroninių laiškų, skambučiais su pasiūlymais ir kt., tiesiog neverta - greičiau permokėsite, nei sutaupysite. Nebent sekate jus dominančios kainą ir jai iš ties pasitaiko palanki nuolaida. Bet kol kas, tarp mane dominančių ir reikiamų dalykų to nepastebėjau, tad mėnuo gundymų verslininkams 'nepaėjo', nepirkau nieko, ko man nereiktų vien dėl to, kad pirkti. Nepaisant to, per mėnesį turiu sukaupusi keletą kosmetikos pirkinių, kuriais šiandien noriu pasidalinti su jumis.


Plaukams

Nenuplaunamo purškiamo plaukų kondicionieriaus man jau reikėjo. Prieš tai naudoto kvapas erzino ir nepatiko, tad mečiau lauk ir pirkau naują. Esu bandžiusi šios linijos plaukų aliejų ir pamenu, kad man labai patiko.
Eurokos, 10,49 Eur

Beveik baigėsi mano dabar naudojamas šampūnas, tad šiam kartui, greičiausiai dėl nostalgijos, nusipirkau Nivea. Paauglystėje dažnai naudojau šios kompanijos plaukų priežiūros priemones, tad noriu atgaivinti prisiminimus. Tuomet visai patiko, įdomu, kaip bus dabar.
Eurokos, 3,65

Rankoms ir nagams

Netikėtai pačiai baigėsi visos mano kremų atsargos, nebeliko nei sandėliuke, nei rankinėje, ištuštėjo naktinio staliuko stalčius... liko tik riebus naktinis kremas. Nusprendžiau nusipirkti Golden Rose kompanijos kremą ir išbandyti. Šitas keliaus į rankinę.
Gintarinė vaistinė, 4.90 Eur

Kaip ir reikėjo tikėtis, ta Andreia priemonė nelabai veiksminga odelėms ir... nuskeltame buteliuke esanti priemonė labai greit tiesiog sugedo. Essence jau naudojau ir kol kas džiaugiuosi rezultatais.
Eurokos, 1,99 Eur

Burnos higiena

Tarpdančių siūlas šiuo metu naudojamas metrais, jei ne kilometrais ir, jo nuolat reikia ir dideliais kiekais. Prigriebiau Lidle išsiplečiančio siūlo ir kol kas jis man visai neblogas, ne per plonas, nei per storas, o jei trūksta storio - patogiai išsiplečia nuo seilių.
Lidl, 1,99 Eur

Šiuo metu naudojame tos pačios linijos, tiek kiek kitokią Colgate dantų pastą ir mano vyrui ji patinka, tad nupirkau panašią. Greičiausiai ateityje papasakosiu, kaip sekėsi su ja draugauti. Manau ją naudos mano vyras, o aš rinksiuosi kitą. Kadangi šiuo metu nešioju breketus, balinamosios dantų pastos man netinka. 
Čia, 2,49 Eur

O šią nusipirkau savo dantų priežiūrai: nebalina, su pakankamu flouro kiekiu ir turėtų padėti jautresnėms dantenoms bei dantims.
Iki, 2,49 Eur

Patiko šios pastos sudėtis, pakankamai flouro vaikiškų dantukų priežiūrai, tad bandome. 
Camelia vaistinė, 4,39 Eur

9. TEPE tarpdančių šepetėliai S.1, 6 vnt.
Reikėjo naujų tarpdančių šepetėlių: iki Curaprox priemonėmis prekiaujančia vaistine vis nenuvažiuoju, o daryti užsakymą su pristatymu tik dėl tarpdančių šepetėlių neapsimoka, tad nusipirkau Tepe. Neblogi, bet man ne patys geriausi - labiausiai mėgstu Curaprox.
Camelia vaistinė, 5,29 Eur

Dekoratyvinė kosmetika

Kadangi per kelias savaites suplyšo mano naudojama kempinėlė, nusipirkau pabandyti Sincero. Pirmas įspūdis labai geras, atrodo tvirta, bet kartu pakankamai minkšta. Tikiuosi neplyš taip greit, kaip prieš tai turėta iš Ecotools.
Drogas, 5,99 Eur

Dabar matau, kad šis serumas su gera akcija, visai gaila, kad pirkau pilna kaina. Tačiau nesigailiu, pirmas įspūdis labai geras, lūpomis tikrai rūpinasi. Visiškai nesigailiu įsigijusi, juo lab, kad žiemos metu balzamų niekada nebūna per daug.
Eurokos, 4,99 Eur

Apie šį aliejų girdėjau labai, labai daug gerų atsiliepimų. Kadangi mano lūpos labai dažnai būna pernelyg sausos, o dabar dar ir nuolat sudirgusios, todėl natūralu, kad grožio ir sveikos išvaizdos joms labai stinga. Norėjau išbandytų aliejų - blizgesį tikėdamasi to sveikų lūpų efekto. Pakuotę atidarinėju šiandien ir bandysiu pirmą kart.
Drogas, 8,49 Eur, mokėjau 4,99 Eur

Nusipirkau mėnesio pradžioje ir spėjau pilnai išbandyti, net apžvalga bloge yra palikta. Tikėjausi kiek kitokio atspalvio, o ir efektas ne visai toks, kokio norėjau, tačiau kita vertus, tai puikūs, paprasti ir nebrangūs, kasdienai tinkantys lūpų dažai. Plačiau rasite įraše.
Lidl, 1,89 Eur

Aromatai

Toks pipiriukų kvapas, manau puikiai tiks žiemos metui ir šaltiems orams. Iš šio leidimo kvepalų dar buvau nužiūrėjusi Hipster Oud, bet išsirinkau šį. Naudoju, testuoju ir papasakosiu jau gana greit.
ZARA, 19,95 Eur

Vyrams? Aš nusipirkau sau, nes iš ties kvapas tinkamas tiek moterims, tiek vyrams, gal net moterims labiau. Apie šį aromatą sklando legendos, jį sunku gauti, tad... pagaliau turiu savo rankose, mėgaujuosi ir sakau - Zara turi nuostabių aromatų, tereikia atsirinkti.
ZARA, 15,95 Eur

Užsisakiau, nes noriu išbandyti kartu su šios serijos akordu ir šiaip pabandyti tuos brangiausius Oriflame kvepalus. Pakuotė atrodo labai viliojanti, o pažintis su kvapu dar tik prasideda.
Oriflame, pilna kaina 66 Eur, mokėjau 34,99 Eur
----------------------------------
Štai ir viskas, tokie mano šio mėnesio pirkiniai, kuriais labai, labai džiaugiuosi. Dabar galvoju, kad gal reikėjo nusipirkti kelias kremo pakuotes, nes baigiasi greit, bet nieko, dar bus progų per gruodžio mėnesį. Tiesa, labai gaila, bet mano advento kalendorius kažkur pastrigo ir jau suprantu, kad jo gruodžio pirmajai paprasčiausiai neturėsiu. Liūdna, nes užsakiau mėnesio pradžioje, o dar iki šiol neturiu! Lookfantastic labai lėti su užsakymais - tą pačią situaciją turėjau ir pernai metais, tačiau užsakymą dariau visus mėnesiu anksčiau ir tik sekantį mėnesį paaiškėjo, kad kalendoriaus neturėsiu iš viso. Situacija kartojasi... kažin ar atvyks ir kada?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kai kurios tos juod.penktadienio nuolaidos tai tikras juokas - 10 ar 15 procentų... Prajuokino kad ir pvz., kažkokia rūbų parduotuvė, švarkas ar kas ten kainavo 220 eurų, o štai juodojo penktadienio pasiūlymas 200 eurų :D Na, tiesiog apgailėtina...
    Įsigijau visiškai nedaug, tik tai ko reikėjo - veido serumą iš camelia bei iš eurokos higienos priemonių bei iš gintarinės vitaminų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Apie švarką komentuoti sunku, nes rūbų kainos tikrai būna neadekvačios. Bet jei kalbame apie mažesnius verslininkus, tai dažnai jiems ir ta 15% nuolaida yra skaudi ir daroma tik dėl spaudimo.

      Panaikinti
    2. Dauguma įmonių iš ties apgaudinėja dėl juodojo penktadienio nuolaidų ir nori sugundyti, nors naudos vargu ar vartotojas gauna labai daug. Jei anksčiau dar buvo verta pirkti, jei užsienio rinkoje pasitaiko dėmesio vertų pasiūlymų, tai pas mus tos akcijos dažnai orinės. Verslas rimčiau atrodytų, jei nebandytų tų nuolaidų iš viso rodyti - kas seka kainas, žino, kurie verslai nesąžiningai naudoja "akcijos" ir 'Nuolaidos" pavadinimą.

      Panaikinti
  2. Sugundei Zara "vyriškais" kvepalais. Užsisakiau, nes iš kvapo aprašo atrodo labai mano ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va :) Ar pirkai 'Warm, Rich, Addictive"?
      Labai smalsu, ar tau patiks :)

      Panaikinti
    2. Taip, #TOBACCO COLLECTION RICH WARM ADDICTIVE“, tai tik sulaukt liko ;)

      Panaikinti
    3. Bus labai smalsu kokie tavo įspūdžiai :)

      Panaikinti
  3. Aš taip pat nusipirkau Zara kvepalų pabandymui, sugundėt :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kokius išsirinkote? Tikiuosi būsite patenkinta pasirinkimu ;)

      Panaikinti
    2. Red temtation, applejuice, twilight, light bloom, deep garden. Red temtation panašiai kvepia pusė Lietuvos, tai aš dar papurškiu iš Eurokos kur kava skaniai kvepia :))) labai maloniai švelniai kvepia light bloom ir deep garden.

      Panaikinti
    3. Nemažai! Ir kokia jūsų nuomonė apie Zara? Ar patinka?

      Panaikinti
    4. Labai nebloga :) kaina puiki, kvapai malonūs, praėjus kažkiek laiko nedvelkia banaliai. Greitai gali būti graibstomi, kaip karštos bandelės :D

      Panaikinti
    5. Ačiū už atsakymą :) Malonu girdėti, kad patiko :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą