GOLDEN ROSE "Miss Beauty" Cherry Tint Lip Oil - lūpų aliejus "1 Cherry"

Ar pastebite Instagram madas? Šioje platformoje dar turiu profilį, kad stebėti mane dominančius žmonės, tačiau pati nebesu aktyvi ir tikriausiai jau nebenoriu grįžti, nes viskas ten man kaskart atrodo su vis mažiau ir mažiau prasmės - ar pastebėjote, kiek daug turinio, bet kartu, kaip greit jis vartojamas ir kaip greit tampa bemaž vienodas? Jei jau kuri mergina pareklamuoja kokį tušą, tai visos iš eilės porą dienų rodys neva mylimiausius tušus, jei jau viena atrodo kokią priemonę, tai būtinai dar bent dešimt eis pirkti to paties perliuko per ateinančias 24 val. Vienodos tapo ir nuomonės, ir veidai, ir informacija iš visų šaltinių, tad... tikriausiai dėl to ta platforma man pasidarė labai atstumianti. Nesinori turinio vartojimo laiko prastūmimui ar jo suvalgymui... Likau ties blogu, o Instagram jau kuris laikas blogui nebenaudojama ir į pačią platformą nukeliauju tik retkarčiais. Tokių Instagram madų galima pastebėti bemaž kasdien, tarkim prieš kiek daugiau nei mėnesį visi kalbėjo apie Golden Rose lūpų aliejų, kurį įsigijau ir aš, tik jau nebežinau (ir nesiginčysiu) ar dešimt apie jį čiauškančių profilių mane tuo metu paveikė ar pati nusprendžiau, nes Golden Rose turi tikrai puikių priemonių, įskaitant ir lūpų blizgesius bei dažus.


Produktas: GOLDEN ROSE "Miss Beauty" Cherry Tint Lip Oil - lūpų aliejus "1 Cherry"
Gamintojas: "Erkul Kozmetik A.S.". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: trūkumų nematau, gal tik kad ilgai neišlieka, bet iš blizgesių to ir nereikia tikėtis
Tūris: 6 ml
Kaina: 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Golden Rose salelėje Akropolyje, Drogas, Martina, www.ceryx.lt, Camelia vaistinėse

Ką žada gamintojas: Šios veganiškos formulės lūpų aliejus su simondsijų ir vitaminu E maitina, drėkina ir suteikia lūpoms blizgesį. Dėl pažangios PH technologijos jūsų lūpos nusidažo natūraliais rožiniais atspalviais pagal PH lygį. Jis lengvai tepasi dideliu aplikatoriumi, sukuriant lygų, nelipnų blizgesį. 


Pakuotė. Nedidelis, storas, skaidraus plastiko buteliukas su pastelinės rožinės spalvos užsukamu dangteliu, po kuriuo slepiasi didelis, storas, kirstos formos aplikatorius. Buteliuko plastikas skaidrus, storas ir atrodo labai kokybiškas, tačiau dizainas labai jaunatviškas, mergaitiškas ir žaismingas. Žinoma, skonio reikalas ir šiuo atveju dizainas man per daug nekliūva.

Kvapas saldintų vyšnių saldainių aromatas.

Konsistencija skysta ir... visiškai nelipni! Valio! Tiesiog negaliu pakęsti lipnių lūpų blizgesių.


Sudėtis: Triisotridecyl Trimellitate, Hydrogenated Polyisobutene, Hydrogenated Polydecane, Polybutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Ethylene/ Propylene Copolymer, Phytosteryl/ Octyldodecyl Lauroyl Glumate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Aroma, Trimethylolpropane Triisostearate, Diisostearyl Malate, Ethylhexyl Palmitate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Terta-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Fragaria Vesca Fruit Extract, Citronellol, Geraniol, CI 45410.


Poveikis. Man patinka lūpų blizgiai kasdienai: skystos konsistencijos produktai lengvai dengiasi ant lūpų odos ir nereikalauja didelio kruopštumo. Nepaprastai džiaugiuosi, kad šis blizgesys neturi nei trupučio lipnumo, nes jei atvirai, kartais mane vis dar aplanko košmarai apie paauglystės blizgesius, prie kurių lipdavo visi plaukai vos pūstelėjus vėjui, o paskui blizgesio spalva dar nutepliodavo pečius ir kūno odą. Brrr... Tačiau kiekvienas blizgesys turi fantastišką savybę - padengus ant lūpų jos atrodo lygesnės, sveikesnės, putlesnės, nesimato pasausėjimai, šerpetojimai.

"1 Cherry" atspalvis lūpoms suteikia švelniai rožinę spalvą ir intensyvų blizgesį. Priemonė atrodo net kažkiek kondicionuoja lūpas, nes po šio blizgesio jos nebesijaučia nei išsausėjusios, nei sudirgusios. Priemonė itin maloniai jaučiasi ant lūpų odos.


Tikriausiai nieko nebenustebinsiu pasakydama, kad blizgesiai ant lūpų išsilaiko itin trumpai, jie nusitrina valgant, liečiant lūpas ar geriant. Nėra ilgai išliekančių lūpų blizgesių, ne išimtis ir šis aliejus - lengvai nusivalo, trumpai išlieka ir greit dingsta. Kita vertus ir atnaujinti labai lengvai ir pakuotėje priemonės labai daug, tad užteks ilgam.

Man šis aliejus labai patinka, tik visgi vadinčiau jį lūpų blizgesiu. Priemonė visiškai neturi lipnumo, maloniai jaučiasi ant lūpų odos, atrodo net kažkiek kondicionuoja ir drėkina lūpų odą, suteikia dailaus rožinio atspalvio. Labai smagus blizgesys kasdienai, prie neįpareigojančio makiažo ar tiesiog kai norisi sveikai atrodančių, blizgių lūpų. Man patiko, labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Mes turbūt labai skirtingus žmones sekam, nes čia pas tave, dabar, pirmą kartą sužinojau, kad GR turi tintų. Kadangi man tokie produktai labai patinka, tai eisiu ieškot. Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau! Tik čia ne tiek tintas, kiek lūpų blizgesys labiau, spalva neįsigeria į lūpas - kol blizgis ant lūpų, tol spalva matoma, nusivalius nieko nebelieka.

      Panaikinti

Rašyti komentarą