COMFORT ZONE "Renight Cream" Nourish Vitamin Cream - maitinantis naktinis veido kremas

Šiuo metu naudoju nemažai nedidelių, nepilnų, mini pakuočių, kurių lyg ir turėtų pakakti trumpesniam laikui, tačiau pasirodo, kad tokių pakuočių naudojimas taip pat užtrunka - tai ne mėginėliai keliam laikui. Pavyzdžiui, šiuo metu naudoju naktinį veido kremą, kuris nors ir nėra pilno dydžio, tačiau 30 ml jau yra nemažas kiekis, kurį bandau jau ilgą laiką. Comfort Zone man nematyta ir negirdėta iki šil kompanija, nepigi, tad buvo labai smalsu, koks kremo poveikis.


Produktas: COMFORT ZONE "Renight Cream" Nourish Vitamin Cream - maitinantis naktinis veido kremas
Gamintojas: "Davines" S.P.A. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: veido odai - raminti, drėkinti, maitinti, apsaugoti nuo aplinkos poveikio
Tinkamas tipas: sausai ir dehidratuotai odai
Labiausiai patiko: itin saugi ir efektyvi sudėtis
Labiausiai nepatiko: kainos ir kokybės santykis - tikėjausi stipresnio poveikio
Tūris: mano mini pakuotėje - 30 ml, įsigyti galima 60 ml pakuotėje
Kaina: 60 ml - £62,00 (69,90 Eur)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Raminkite ir sudrėkinkite veido odą miego metu. Comfort Zone naktinis veido kremas idealiai tinka sausai ir dehidratuotai odai. Kremas pasižymi riebia formule, kad padengtų odą drėkinančiu, kondicionuojančiu šydu. Atkuriamasis goji uogų aliejus ir hidrolizuotų pomidorų ekstrakto mišinys suteikia pažangią antioksidacinę apsaugą, padeda apsaugoti nuo aplinkos poveikio. Hialurono rūgštis padeda pritraukti iki 1000 kartų daugiau drėgmės į veido odą, suteikdamas natūralų putlumo efektą, padeda sumažinti smulkių raukšlių atsiradimą. Kremas suteikia odai švelnumo, lygumo ir užtikrina ilgalaikį drėkinimą.
NAUDOJIMAS: Vakare, po veido odos valymo tepkite veidą, kaklą ir iškirptę. Kremą masažuokite, kol visiškai susigers. Netinka žmonėms, alergiškiems riešutams.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano nedidelė pakuotė tūbelės formos, plastikinė su užsukamu dangteliu - ne pats patogiausias sprendimas, tačiau tai ir nėra pakuotė, kurioje parduodamas kremas. Pilno dydžio pakuotė patogesnė, nors gana paprasta - indelis su atsukamu dangteliu. 
Pakuotės dizainas gana paprastas, vyrauja minimalus dizainas su melsvai pilkos ir baltos spalvos akcentais. Atrodo visai patraukliai, neperkrauta, estetiška ir gražu.

Kvapas. Gamintojas kremo sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas, todėl kremas kvepia saldžiu kosmetiniu aromatu. Kvapas švelnus, tačiau išlieka pakankamai ilgą laiką ir gali erzinti kvapams jautresnius žmones. Man labiau patiktų, jei veidui skirtos priemonės kvapų iš viso neturėtų.

Konsistencija vidutinio tirštumo, nėra nei labai sunki, nei itin lengva. Riebumas masažuojant į odą jaučiamas.


Sudėtis: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Orbignya Oleifera Seed Oil, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Glyceryl Stearate Citrate, Hexyldecyl Laurate, Hexyldecanol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Propylheptyl Caprylate, Cetearyl Isononanoate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Acrylates/ Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Hydrogenated Polydecene, Sorbitan Laurate, Lycium Barbarum Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Tomato Skin, Parfum, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Sodium Anisate, Citric Acid, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Lauryl Glucoside, Caprylhydroxamic Acid, Geraniol, Sodium Benzoate.
88% natūralios kilmės ingredientų
Be sintetinių kvapiklių, silikonų, parabenų, mineralinių aliejų, dažiklių ir gyvūninės kilmės priedų


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo priemonės sudėties: ji visiškai saugi, atidžiai parinkti ingredientai, saugūs konservantai. Tik kelios kvapiosios medžiagos ir vitaminas E pažymėtas kaip vidutinio saugumo. Labai gera priemonės sudėtyje matyti daug odą kondicionuojančių, minkštinančių, drėkinančių ir apsaugančių ingredientų.

Nors veido kremas iš pirmo žvilgsnio atrodo lengvos konsistencijos, tačiau masažuojant į odą jaučiamas riebumas ir sunkumas. Būtent dėl to labai svarbu priemonės nepadauginti, naudoti saikingai. Net ir naudojant nedideliu kiekiu, ant odos kremas palieka blizgią plėvelę, kuriai įsigerti reikia laiko. Užmiegu dar su blizgiu veido odos paviršiumi.

Tačiau po nakties pastebiu, kad veido oda jaučiasi pamaitinta, įgauna švelnumo, o sudirgusi oda nuraminama. Poveikis pakankamai stiprus ir jaučiamas, tačiau... tačiau jei tai būtų kremas už 20-30 Eur, toks efektas būtų pakankamas. Šiuo atveju kalbame apie gerokai brangesnę priemonę tad ir poveikio norėjosi stipresnio, efektyvesnio ir kažko išskirtinio. Ir gerokai pigesni kremai gali pamaitinti odą, ir gerokai pigesni kremai sudrėkina ir apsaugo, suteikia švelnumo. Tad - efektas geras, kremas paprastas, tačiau vertinant kainą tikėjausi gerokai stipresnio poveikio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ir aš turiu šį kremą. Visai lyg ir nieko. Nepasakyčiau, kad kažkas wau, bet ir nieko blogo nedaro.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man kaip sausiaodei, maitinimo efektas daro gerą įspūdį :) Bet taip, nėra nieko tokio, ko nebūtų galima nusipirkti pigesnėse pakuotėse.

      Panaikinti

Rašyti komentarą