MITOMO "EGF + Lithospermum" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su EGF (epidermio augimo faktoriumi) ir kietagrūdžiu

Pagaliau, pagaliau jaučiuosi normaliai pasveikusi ir galiu pilnomis jėgomis grįžti į darbus. Deja, praeitą savaitę rimtai sirgau ir tuo metu norėjosi tik gulėti lovoje ir tiesiog miegoti arba tarp miego pertraukų, bukai spoksoti į ekraną. Šiais metais gripas iš ties baisus, varginantis ir keliantis labai daug nepatogumų. Žinau, kad daug kas jau sirgo ir ne po vieną kartą, net ir pasveikus ilgai po ligos kamavo kosuliai ar šalutinės bėdos, - nemalonu. Jei ankstesniais metais lengvai prasirgdavau be nedarbingumo, tai šiais metais teko pailsėti su biuleteniu namuose. 

Na, o po visų ligų labai norisi pasirūpinti kiek apleista kūno oda, plaukais ir labiausiai veido oda, kurios priežiūrai pastaruoju metu skyriau minimaliai laiko. Tad šį kart bandau Mitomo veido kaukes su EGF ir kietagrūdžiu.


Produktas: MITOMO "EGF + Lithospermum" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su EGF (epidermio augimo faktoriumi) ir kietagrūdžiu
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: veido odai: drėkinti, skatinti odos regeneraciją, didinti elastingumą, suteikti skaistumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nėra nieko, kas erzintų - net lipnumo kaukė neturi
Tūris: 1 lakštas/ 25 g
Kaina: 2,29 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: EGF (Epidermal Growth Factor - liet. Epidermio augimo faktorius) skatina pažeistų odos ląstelių regeneraciją ir naujų ląstelių susiformavimą. Kaukė su unikalia technologija intensyviai drėkina, didina odos elastingumą, suteikia skaistumo ir jaunesnės odos efektą. 
Naudojimas:
1. Ant nuvalytos veido odos padenkite toniko.
3. Ištraukite kaukę iš pakuotės ir ją išlankstykite.
3. Uždėkite kaukę ant veido odos, venkite kontakto su akimis. Palikite ant odos 20-30 min.
4. Pašalinkite kaukę. Esencijos likučius įmasažuokite į odą.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis, puoštas geišos, žiūrinčios į veidrodį paveikslėlių. Žinia, geišos Japonijos kultūroje vertinamos kaip grožio etalonas ir turi ilgametes tradicijas, tad nenuostabu, kad japoniškos veido kaukės vienai iš serijų naudoja geišos atvaizdą kasdieniame gyvenime. Tokių kaukių naudojimas jau tapo mums įprastas - atplėši maišelį, išlankstai kaukę ir uždedi ant veido odos.

Kvapas malonus, gaivus kosmetinis aromatas.

Konsistencija medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Lithospermum Officinale Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Boswellia Serrata Extract, Potassium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Allantoin, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, RH-Oligopeptide-1, Fragrance.


Poveikis. Nors kaukė nelabai tinka europiečių veido bruožams, tačiau palyginus neblogai užsideda ant veido. Galbūt akių sritis kiek per arti viena kitos, gal norisi kiek per trumpa, tačiau visai neprastai prisilygina prie veido odos. Medvilnės lakštas švelnus, malonus prie odos ir pakankamai plonas. 

Veido kaukę ant odos laikyti reiktų tiek, kiek rekomenduoja gamintojas ir neleisti kaukei išdžiūti ant odos. Sausėti pradėjusi kaukė trauks drėgmę iš odos, formuos raukšles, nuo kurių šiaip jau norisi apsaugoti.


Ką daro veido kaukė? Pirmiausia kaukė gerai drėkina veido odą. Pastebiu, kad veido oda vienodo atspalvio, oda elastingesnė, atrodo ženkliai skaistesnė ir vizualiai jaunesnė. Oda po kaukės itin švelni ir atrodo fantastiškai - tiesą sakant iš kelių bandytų Mitomo kaukių, šios kaukės efektas vienas stipriausių ir vizualiai ant veido odos efektas matomas stipriausiai. Labai patiko!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai