SINCERO PRO.blend sponge - makiažo kempinėlė, be latekso

Aš labai mėgstu makiažo pagrindą dengti kempinėlėmis, sutikite - nėra nieko greičiau ir paprasčiau. Negana to, dengiant pagrindą kempinėle, makiažas visuomet atrodo natūraliau, tolygiau, nei dengiant šepetėliu ar pirštais. Nors labiausiai myliu BeautyBlender makiažo kempinėles, tačiau jos brangios, o ir tarnauja ne tiek ilgai, kiek tikiesi. Tad bandau, ieškau, perku įvairių kompanijų priemones, lyginu tarpusavyje ir ieškau geriausio sprendimo - šiandien apie kelis mėnesius naudotą Sincero kempinėlę.


Produktas: SINCERO PRO.blend sponge - makiažo kempinėlė, be latekso
Gamintojas: Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido makiažui - kreminiams produktams padengti
Medžiagos: hidrofilinio poliuretanas (PU)
Labiausiai patiko: kokybė
Labiausiai nepatiko: per laiką praranda elastingumą ir spalvą
Matmenys: aukštis - 8 cm, apimtis - plačiausioje vietoje 13,5 cm
Kaina: 5,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Palengvinkite savo grožio rutiną su PRO.BLEND daugiafunkcine makiažo kempinėle. Jos pagalba visi veido linkiai taps lengvai pasiekiami, oda tolygiai padengta, o trūkumai - akimirksniu paslėpti. Ši ovali, ergonomiška kempinėlė, kurią privalo turėti kiekviena, užtikrina nepriekaištingą bet kokio makiažo pagrindo, skaistalų ir pan. aplikavimą. 
Sudrėkinkite, nuspauskite ir tapšnokite! 
Be latekso, nealergizuoja ir neturi kvapo.


Makiažo kempinėlė atkeliauja skaidrioje plastikinėje pakuotėje, puoštoje juodais ir rožiniais motyvais. Tiesą pasakius man nelabai patinka plastikas pakuotei - gal buvo galima pasirinkti tvaresnes medžiagas, tačiau yra kaip yra... Makiažo kempinėlė šiek tiek mažesnė, nei kitos rinkoje esančios, tačiau gana tanki, labai mažai porėta. Būtent dėl struktūros ypatybių kempinėlė puikiai spyruokliuoja sudrėkinta, yra pakankamai tvirta, tačiau švelni odai.

Kaip gi čia tiksliau paaiškinti? Kempinėlė neįtikėtinai švelni, maloniai jaučiasi ant veido odos. Kempinėlė šiek tiek tvirtesnė, kietesnė už BeautyBlender, tačiau nepriekaištingai lengva įtapšnoti kremines makiažo priemones į veido odą, išsklaidyti kreminius produktus. Kempinėlė jau pati iš savęs sugeria priemonių perteklių, leidžia padengti makiažo pagrindą plonesniu sluoksniu, kuris atrodo ženkliai natūraliau.


Makiažo kempinėlę naudoju jau kiek daugiau nei 4 mėnesius ir tik dabar pastebėjau pirmuosius nusidėvėjimo požymius: vienoje vietoje kempinėlė įtrūko ir po truputį, vos vos pradeda nutrupėti smulkučiai gabalėliai plaunant. Tačiau ne po savaitės, ne po mėnesio, o po 4-urių pilnų kasdienio naudojimo mėnesių! Mano nuomone kempinėlė tiesiog puiki - tankesnė konsistencija, nepriekaištingas dengimas ir iš ties ilgas naudojimo būdas. Jei dar nebandėte Sincero makiažo dengimo kempinėlės, labai rekomenduoju.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai