CELL FUSION C „Low pH pHarrier Moisture Cream” drėkinantis veido kremas - gelis

Apie ką norite šiandien paskaityti? Aš pagalvojau, kad ateinant pavasariui ir šylant orams, netruksite susirūpinti veido oda, jei dar nesusirūpinote. Nes po žiemos daugumos odai trūksta gyvybės, drėgmės, spindesio ir sveikos odos išvaizdos. Vienas pagrindinių sveikos odos aspektų yra geras drėkinimas ir saugios priemonių sudėtinės dalys. Tik gerai sudrėkinta oda gali būti iš tiesų sveika ir graži, atrodyti jaunatviškai ir patraukliai. Pastaruoju metu bandau daug skirtingų priemonių nedidelėmis pakuotėmis ir labai apmaudu, kad tiek daug jų sudėtyse turi alkoholio... Tad atsirinkti tinkamas, stebėti priemonės sudėtis ir veido odos reakciją - svarbiau nei bet kada svarbiau.

O šiandien dalinuosi savo nuomone apie korėjietišką Cell Fusion veido kremą su lengvesne, vasarai tinkama konsistencija.


Produktas: CELL FUSION C „Low pH pHarrier Moisture Cream” drėkinantis veido kremas - gelis
Gamintojas: "Cell Fusion". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti ir raminti veido odą
Tinkamas tipas: jautriai, normaliai, kuperozinei, sausai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neturiu jokių priekaištų
Tūris: mano mini pakuotės 20 ml. Galima įsigyti 80 ml pakuotėse
Kaina: pilna kaina 44,00 Eur
Kur galima įsigyti: New Crush

Ką žada gamintojas: 
Lengvas, drėkinantis kremas-gelis suteikiantis:
- Suteikia intensyvų ir ilgalaikį drėkinimą 
- Pagerina odos pH lygį, net ir jautriai odai
- Ramina ir suteikia odai komforto
- Idealus pasirinkimas kai norisi lengvo kremo!

Drėkinantis kremas Cell Fusion C „Low pH pHarrier Moisture Cream“ sumažina odos pH lygį ir suformuoja gausiai drėkinančią galią odai!

Pagrindiniai kremo išskirtinumai ir poveikis:
- Odos pH žeminantis kremas pagerinantis net jautrios odos pH lygį suteikdamas jai komforto pojūtį.
- Suteikia gausų drėkinimą odai veikdamas net 5 skirtingas drėkinančias odos funkcijas.
- Puikiai prie odos prisitaikantis drėkinantis kremas itin lengvai susigeria, odai suteikia drėgmės ir gaivumo.
- Padeda palaikyti žemą odos pH lygį.
- Nepalieka blizgesio ir lipnumo - tik gaivumo pliūpsnį.
- Pavergia savo lengvumu, todėl puikus pasirinkimas vasarą!

Net 90% sudėtyje esančių ingredientų atsakingi už drėkinimą.
Atlikti tyrimai su „Low pH pHarrier Moisture Cream " kremu:
- Patvirtintas odos pH lygio pagerėjimas.
- Patvirtintas ilgalaikis drėkinimas išoriniuose ir vidiniuose odos sluoksniuose prie sausų ir karštų oro sąlygų. 
- Patvirtintas odos drėgmės lygio pagerėjimas.
- Patvirtintas išorinio poveikio paveiktos odos raminimas.
- Patvirtintas tinkamumas jautriai odai.
- Patvirtintas odos nedirginantis poveikis

Rekomenduojama naudoti:
- Sausa bei jautri įvairiems dirgikliams oda su itin dideliu drėgmės trūkumu.
- Jeigu jums sunku pašalinti odos sausumą su įprastais drėkinančiais kremais.
- Jeigu jūsų oda yra jautri ir išvarginta įvairių išorinių dirgiklių.
- Tikrai hipoalerginis! Jei norite odos pH lygio mažinančio poveikio.
- Jeigu vengiate sunkių ir lipnių kremų.

NAUDOJIMAS: užtepkite kremo ant švarios veido odos ir švelniai paskirstykite, naudojama kaip paskutinė odos priežiūros priemonė. Naudokite rytais ir vakarais kasdien.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano pakuotė mini plastikinė tūbelė, kurios švelnių, pastelinių spalvų, bemaž minimalistinis dizainas atrodo taip pat, kaip pilno dydžio pakuotės. Tik aišku, pilno dydžio indelis stiklinis ir naudojimo principas visai kitas. Tūbelė nėra jau tokia minimali, mat pakuotė talpina 20 ml priemonės! Tokio kiekio pakanka ne tik pirmam įspūdžiui susidaryti, bet ir tvirtai nuomonei susiformuoti.

Kvapas. Veido kremas bekvapis - papildomų kvapiųjų medžiagų nenaudota ir tuo labai džiaugiuosi - veido kremams kvapų nereikia. O jei norisi kvapnių emocijų, rekomenduočiau po veido rutinos pasikvėpinti, o ne naudoti kvepiančius veido kremus. 

Konsistencija. Labai lengva, šiek tiek vandeninga. Žadėjau rašyti, kad primena kūno losjoną, tačiau tiesa ta, kad produktas dar lengvesnis, konsistencija dar vandeningesnė.


Sudėtis: Water, PropanediolIsododecane, Butylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Methyl Trimethicone, Glyceryl Glucoside, Trechalose, Betaine, Oenothera Biennis (Evening Primose) Oil, Ectoin, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Melissa Officinalis Leaf Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Rosmarinic Acid, Hyaluronic Acid, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Olivate, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloy Dimethyl Taurate Copolymer, Polypropylsilsesquioxane, Sorbitan Olivate, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone/ Vinyl dimethicone Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Isostearate, Citric Acid, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Myristyl Alcohol, Phytosphingosine, Hydrogenated Lecithin, Lauryl Alcohol.


Poveikis. Ar kada matėte visiškai nepriekaištingą priemonės sudėtį? Va čia yra pavyzdys į kurį reiktų lygiuotis visiems veido kremams ir tai yra visiškai nepriekaištinga, be mažiausios dėmelės, be menkiausio šešėlio priemonės sudėtis, kuri nekels net ir menkiausios rizikos. Žinoma, reiktų išskirti atvejus, jei esate alergiški kuriai nors ir sudėtinių dalių, tačiau priemonės sudėtis - tiesiog fantastiška, visiškai saugi ir kelia didžiulį pasitikėjimą. Tokias sudėtis verta rinktis!

Lengvos konsistencijos veido kremas labai greit susigeria į odą ir iš kart jaučiu odos komfortą. Turint sausą odą odos komfortas yra didžiulė prabanga. Iš karto jaučiu intensyvų odos drėkinimą, oda prisotinama, sudrėkinta ir jaučiasi fantastiškai gerai! Priemonės poveikis puikus, sudėtis visiškai saugi ir kaina labai adekvati priemonės kiekiui bei kainai. O ir vasarai tokia konsistencija puikiai tiks! Fantastikas kremas!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai