ZELENS Tea Shot Urban Defence Serum - apsauginis veido serumas su 5 rūšių arbata

Man atrodo, kad veido priežiūroje svarbiausias produktas yra geras, tinkantis odos poreikiams serumas. Būtent serumo pagalba galima pasiekti geriausių rezultatų. Savaime suprantama, kad labai svarbu odos prausimas ir drėkinimas kremu, bet šios priemonės gali būti elementarios, svarbu saugios ir švelnios sudėties, o va veido serumas gali padėti jauninti odą, suteikti skaistumo, kovoti su pigmentinėmis dėmėmis, drėkinti, raminti... praktiškai viskas, apie ką galima pagalvoti. Tad veido serumus aš labai mėgstu - jie yra pagrindinis produktas, padedantis susitvarkyti su odos problemomis, pagerinantis veido būklę.

Šį kart mano rankose labai įdomus ir man nepažįstamas prekinis ženklas Zelens ir serumas su žaliąja, matcha, balta, juoda ir kombučos arbatomis, skirtas apsaugoti nuo aplinkos taršos ir neigiamo aplinkos poveikio bei kovoti su senėjimu. Įdomu? Pasakoju savo įspūdžius.


Produktas: ZELENS Tea Shot Urban Defence Serum - apsauginis veido serumas su 5 rūšių arbata
Gamintojas: "Zelens Limited" Ltd, London, Didžioji Britanija. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: veido odai: drėkinti, apsaugoti nuo aplinkos poveikio, kovoti su senėjimo požymiais, suteikti skaistumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: mano pakuotė - 10 ml; galima įsigyti ir 30 ml pakuotėje
Kaina: 10 ml - 47,95 Eur; 30 ml - 104,45 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic, Cult Beauty

Ką žada gamintojas: Veido serumas apsaugo odą nuo nepalankių aplinkos veiksnių. Drėkinantis serumas praturtintas penkių rūšių arbata, įskaitant antioksidantais garsėjančią žaliąją ir fermantuotą juodąją arbatą. Arbatų mišinys padeda apsaugoti nuo gyvenimo mieste padarinių. Serumas, pripildytas stiprių polifenolių ir flavonoidų, naikina matomus senėjimo požymius, kuriuos sukelia teršalai ir žala aplinkai. Tinka visiems odos tipams, formulė skatina sveikesnę, subalansuotą veido spalvą.

NAUDOJIMAS: padenkite kasdien, ryte ir vakare ant veido, kaklo ir dekoltė zonos. Toliau naudokite veido drėkiklį.

30 ml pakuotė

Pakuotė. Šis gamintojas serumus parduoda dviejų dydžių pakuotėse - po 10 ml ir po 30 ml ir tikriausiai tai nestebina, žinant kokio dydžio šios priemonės kaina. Visai nedidelis 10 ml priemonės kiekis kainuoja beveik pusę šimto! Sakyčiau labai prabangiai! Prabangiai atrodo ir pakuotės dizainas - nors vyrauja minimalistinis dizainas, tačiau matinio stiklo buteliukas su neįprastai ryškiai geltonai žalsva priemonės spalva; minimalus užrašų kiekis, storo, tekstūrą turinčio kartono dėžutė atrodo bei jaučiasi labai prabangiai. Beje, nežinau kas su šita priemones spalva, bet ji mane atbaido - tokios spalvos būna jau sugedę produktai, tad gamintojo pasirinkimas tokiai priemonės spalvai atrodo keistas.

Ant mano pakuotės uždėtas metalinis dangtelis, po kuriuo slepiasi pompa - atrodo žiauriai patogu, kad bus galima išspausti priemonės į delną pompos pagalba. Tačiau tiesa ta, kad pompa visiškai nevykusi - nuo pat pirmo paėmimo į rankas ji niekuomet nepumpavo! Skystis pakyla tik iki pusę pompos vazdelio, tad... visą laiką produktą lauk kabinau su kosmetiniu šaukšteliu. Štai tau ir viskas patogumas! Kažkas 10 ml pakuotėje iki galo neapgalvota.

Kvapas. Papildomų kvapniųjų medžiagų gamintojas nenaudoja, tačiau priemonė turi jaučiamą lyg ir kosmetinį, lyg ir arbatos, lyg ir silpną citrusinį kvapų mišinį. Sunku pasakyti, bet šitas kvapas jaučiamas dengiant priemonę ant odos ir dar šiek tiek laiko po padengimo. Darantis makiažą serumą dar užuodžiu, tačiau po jo - nebejaučiu.

Konsistencija skysta, kreminė, tačiau neturi sunkumo, labiau vandenininga ir labai lengva.


Sudėtis: Aqua (Water), Camellia Sinensis Leaf Water, Glycerin, Coco-Caprylate/ Caprate, Saccharomyces/ Xylinum/ Black Tea Ferment, C13-15 Alkane, Cetearyl Alcohol, Sucrose Polystearate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Seed Oil, Epigallocatechin Gallate, Candida Bombicola/ Glucose/ Methyl Rapeseedate Ferment, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Maltodextrin, Citric Acid, Sodium Salicylate, Potassium Sorbate.


Poveikis. Priemonės sudėtinės dalys būtų tobulos, mat yra čia ir drėkiklių daug, ir odą kondicionuojančių ingredientų, ir minkštiklių, ir maitinančių, antioksidantų, šviesinančių ingredientų. Viskas būtų nepriekaištinga, tačiau viską sugadino vienas vienintelis ingredientas - benzilo alkoholis, sudėtyje dažniausiai atliekantis konservanto funkciją. Bėda ta, kad ilgai naudojant šis ingredientas pažeidžia apsauginį odos barjerą, gali sukelti kontaktinį dermatitą ar išsausinti. Ačiū - nereikia. Tiesą sakant tokių ingredientų vengiu ir tikrai mažiausiai tikėjausi pamatyti tokios kainos kategorijos priemonėje. 

Lengvos konsistencijos veido kremas lengvai susigeria į veido odą. Iš karto jaučiu nestiprų drėkinimo jausmą, o ir veido oda kelių sekundžių bėgyje įgauna daugiau skaistumo. Kiek serumas apsaugo nuo aplinkos poveikio aš nežinau ir negaliu pasakyti, o ir išmatuoti vargu ar įmanoma. Tačiau rezultatus veidrodyje matau - oda atrodo jaunesnė, skaistesnė, dailesnė.

Jausmas pasitepus serumu labai geras, bet tik tuo atveju, kai veido oda nėra pažeista. Užtepus ant pažeistos odos priemonė dilgčioja! Pirmas mano įspūdis buvo labai geras - efektas matomas, sudėtis puiku, tačiau kaina didžiulė, pompa neveikia. Visgi, man didžiausias trūkumas yra alkoholis sudėtyje, kuris naudojimo eigoje išsausins ir pažeis odą - apmaudu, tai reiškia, kad priemonė nesaugi naudoti ilgą laiką ir net žalinga. Net jei kaina mane tenkintų, niekad nepirkčiau produkto su alkoholiu sudėtyje. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai