MITOMO "Rice Leaven" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su ryžių mielėmis

Šį mėnesį nusipirkau truputį daugiau veido kaukių, nes iki šiol gana griežtai buvau apmažinusi jų naudojimą, tačiau jaučiu, kad turint sausą odą, papildomo drėkinimo iš veido kaukės negaliu atsisakyti. Kaukės man padeda, realiai padeda, odai įgauti papildomos drėgmės ir tas papildomas drėkinimas, ypač šiuo metų laiku, man labai reikalinga. O kur dar kai sirgau ir tinkamai tikrai nesugebėjau oda pasirūpinti... Drėkinimo odai niekada nebūna per daug, tad šiandien renkuosi Mitomo veido kaukę su ryžių mielėmis ir tikiuosi, kad pavyks greit atgaivinti odą.


Produktas: MITOMO "Rice Leaven" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su ryžių mielėmis
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: veido odai: drėkinti, gerinti elastingumą, suteikti skaistumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: erzino kvapas
Tūris: 1 lakštas/ 25 g
Kaina: 2,29 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Veido kaukė su ryžių mielėmis, kurios naudojamos kosmetikoje. Ryžių enzimai turi įvairų maistinių medžiagų, tarp kurių ryžių proteinai, SOD, vitaminas B ir kt. Priemonė odai suteikia intensyvų drėkinimo efektą jautriai odai. Kaukė suteikia odai drėkinimo, pavargusi oda įgauna elastingumo, tampa skaistesnė, jaunesnė. 

NAUDOJIMAS:
1. Ant nupraustos veido odos padenkite toniko.
2. Ištraukite kaukę iš pakuotės ir išvyniokite.
3. Ją padenkite ant veido, vengdami kontakto su akimis. Palikite 20-30 minučių.
4. Pašalinkite kaukę, o likusį serumą įmasažuokite į veido odą.


Pakuotė. Plastikinis vienkartinis maišelis su veido kauke. Vienas nuo kito tokių kaukių pakuotės skiriasi tik dizainu. Šiuo atveju - baltas fonas su rytietiškai hieroglifais ir grūdinės kultūros paveikslėliu, kurie man labiau priminė kviečių varpas, o ne ryžių. Beje, pagooglinau smalsumo vedama - ryžių varpos atrodo visai kitaip. Bet tiek to - pakuotės dizainas lyg ir rytietiško minimalizmo spalviniu atžvilgiu, tačiau detalių gausa neleidžia pakuotės vadinti minimalistine.

Kvapas. Gamintojas naudoja papildomas kvapiąsias medžiagas ir tiesą pasakius mano nuomone kažką padarė ne taip. Rytietiški gaminiai retai pasižymi maloniais aromatais, net ir tais atvejais, kai kvėpinama papildomai. Kvepia saldumu, šleikštumu, žaluma ir žeme.... nežinau kuo kvepia, labai sunku apibūdinti... bet labai nemaloniai. Visa laimė, kad kvapas silpnas.

Konsistencija. Medvilnės lakštas, sudrėkintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Allantoin, Carbomer, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Oryza Sativa (Rice) Extract, Disodium EDTA, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Boswellia Serrata Gum Extract, Fragrance, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate.


Poveikis. Jau žvilgtelėjus į priemonės sudėtines dalis, galima suprasti, kad priemonės sudėtyje daug odą minkštinančių, drėkinančių, kondicionuojančių ingredientų. Sudėtinės dalys visai geras, nesaugūs tik keli ingredientai ir konservantas, apsaugantis priemonę nuo gedimo. 

Lakštinė veido kaukė, akivaizdu, ne mano veido struktūrai sukurta kaukė - bandžiau vienaip ar kitaip uždangstyti, pakarpyti, bet vis tiek, tam tikruose zonose kaukė per maža, o daugumoje - tiesiog per didelė. Bet tiek to - svarbiausia yra geras efektas, o ne tai, kaip kaukė atrodo ant veido odos. Labai svarbu lakštinių veido kaukių neperlaikyti ant odos - kadangi tobulai padengti lakštinės kaukės nėra įmanoma (dar nemačiau kad kas būtų tobulai užsidėjęs be jokios raukšlelės), ant veido kaukė suformuoja nelygumus: įspaudimus, raukšleles, užlenkimus. Kol kaukė ant odos drėgna, jie nedaro jokios didesnės įtakos, tačiau išsausėjus lakštui ant veido ima formuotis įspaudai ir raukšlės visų tų nelygumų vietoje. Panaikinti tokius įspaudus sunku, tad verčiau laikytis gamintojo rekomendacijų ir niekad neleisti kaukei išsausėti ant veido odos. 


Ką pastebiu nuėmusi veido kaukę? Kaip ir žadėjo gamintojas, kaukė puikiai drėkina veido odą ir iš ties suteikia skaistumo, švelnumo, odos spalva atrodo dailesnė, o ir oda vizualiai jaunesnė. Rezultatas iš ties geras - tikėjausi, kad drėkins, bet ne taip stipriai, tikėjausi kad oda vizualiai atrodys jaunesnė, tačiau džiaugiuosi, kad lūkesčius realybė pranoko. Puiki kaukė, nors vis dar manau, kad Mitomo kietagrūdžio serija veido kaukės yra geriausios, bet ir ši labai puiki, visiškai prilygsta kietagrūdžio serijos kaukių intensyvumui. Tiek išbandžius pirmą, tiek sunaudojus antrą kaukės pakuotę esu labai patenkinta efektu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai