2023 pavasario - vasaros tendencijos: batai ir avalynė

Tendencijų įrašų ciklas jau įpusėjo ir persirito į antrą pusę. Šiandien ruošiu jums aštuntą iš 12 (arba 13) įrašų apie madingiausias sezono naujienas įvairiose srityse. Pradėjome nuo aprangos, peržvelgėme raštus, spalvas, manikiūro, makiažo ir plaukų tendencijas, o šį kart apie labai svarbius batus. Nors sako, kad batus vasarai reiktų ruošti žiemą, tačiau daug smagiau avalynę ruošti kai jau žinai, kas bus populiaru. Tad žiūrim.


Kaubojaus stiliaus ilgaauliai


Laisvi, kiek apdribę ilgaauliai


Sportinio stiliaus, laisvalaikio bateliai


Mary Jane stiliaus aukštakulniai bateliai


'70 stiliaus įspiriama avalynė - klumpės (Clogs)


Avalynė su plaforma


Smailianosiai bateliai


Lygiapadžiai (balerinos)


Daug raištelių


Intensyvių, ryškių spalvų avalynė


Raštais puošta avalynė


Blizgaus metalo efektas


KAS SVARBIAUSIA 2023 PAVASARIO - VASAROS AVALYNĖS TENDENCIJOSE?

Tikriausiai jau matote tendenciją, kuri kartojasi visose? Daug blizgesio ir metalinio, ypač sidabrinio, efekto. Tikriausiai populiariausi šiltuoju metų laiku bus lygiapadžiai balerinos bateliai - jų jau dabar pilna, įvairiausių stilių, spalvų, raštų, raištelių detalių ir be jų. 

Kaip ir praeitą sezoną, lieka madingi kaubojaus batai, o Mary Jane stiliaus avalynė visuomet madinga jau ne vienus metus iš eilės. Man gardžiausia šio sezono naujiena - platformos, kurių visa galybė, pradedant pasirinkimu, lygiapadės ar aukštakulnės, baigiant akcentinėmis detalėmis, pavyzdžiui, kamštinės medienos padas, raišteliai, metalinis atspalvis, o gal raštas? Taip šį sezoną siūlomi ir raštuoti batai!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai