2023 pavasario - vasaros tendencijos: rankinės

Kalbant apie tendencijas jau matau, kad niekaip nespėsiu visas jas parodyti per kovą, tad pabaigsime jas balandžio pradžioje. Tiesiog, greičiausiai tendencijų ciklą turėjau pradėti gerokai anksčiau, tuomet ir būčiau visiškai spėjusi. O ir šiaip, tendencijas ankstesniais metais pradėdavau dar iki sezono pradžios, tad nenuostabu, kad šiais metais susivėlinau. Kita vertus, vėlinasi ir pavasario sezonas, tad gal labai didelio nuostolio nėra? Vis tiek dar vaikštome su žiemos sezono striukėmis, retam praeiviui gatvėje dar norisi rengtis ryškesnėmis spalvomis ar plonesniais sluoksniais. Tad labai nevėluoju, pilnai pasirengti šiltiems orams tikrai spėsime. O apie ką tendencijos šį kart? Žinoma, kad apie rankines - gal naujas rankines įsigyjame ne kiekvieną sezoną, tačiau pakeičiame į mažesnę ar ryškesnės spalvos/ detalių, keičiantis sezonui, greičiausiai kiekviena. 


Itin didelės


Sidabro spalvos


Neįprastos rankinės, įkvėptos maisto


Griežtos formos, biuro rankinės


Delninės


Blizgūs akmenukai ir žvyneliai


Rankinės su kutais


Minimalistinio stiliaus


Tvirta viršutinė rankena


Praktiškos kišenės


Pilvūzinės/ rankinės ant juosmens


Gėlių rašto


KAS SVARBIAUSIA 2023 PAVASARIO - VASAROS RANKINIŲ TENDENCIJOSE?

Tikriausiai akivaizdžiausia šio sezono tendencija yra didelės, milžiniškos rankinės, kuriose gali tilpti visas gyvenimas. Masyvios tvirtos ar beformės rankinės, primenančios pirkinių krepšius ar biuro rankines šį sezoną bus ant bangos. Tokios labai patogios paplūdimiui ar toms dienoms, kai nuo ankstaus ryto daug įvairių reikalų. 

Be abejonės, kaip ir visuose tendencijose vyrauja sidabro spalvos, metalo imitacijos ar su metalinėmis detalėmis rankinės. Į madingas tendencijas grįžta ir tvirtos, klasikinio dizaino rankinės. Nors tarp tendencijų vyrauja ir kelios minimalistinės rankinės, tačiau šiais metais dominuoja rankinės su įvairiais priedais, puoštos gėlėmis, metalinėmis detalėmis arba praktiškomis kišenėmis. Podiumuose buvo ir itin daug rankinių su medžiaginiais kutais, žvyneliais, blizgučiais, tvirtomis rankinėmis ir elegantiškų dizainų. Aš šiais metais įsigijau tvirtą, didesnę rankinę, tinkamą biurui su kišene priekyje, tačiau papildomai noriu kiek mažesnės, galbūt puoštos gėlių raštais ar motyvais - reiks paieškoti vasaros sezonui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai