2023 pavasario - vasaros tendencijos: apranga

Nors apie tendencijas planavau jums pradėti pasakoti vasario pradžioje, tačiau planas nesuveikė ir tendencijų įrašai gerokai nusitempė. Taisau klaidas, renku informaciją ir skubu su jumis pasidalinti ateinančio sezono populiariausiomis tendencijomis.

ČIA

Ilgi švarkai


Cargo stiliaus kelnės ir cargo kišenės


Permatoma


Grunge stiliaus


Pažemintas liemuo


Džinsai


Suknelės su iškirpimais


Patogus sportinis stilius


Suknelės su gobtuvu


Istoriniai kostiumai ir jų detalės


Nėriniai


Kutai


Įvairios tekstūros: plunksnos, žvyneliai, kutai...


3D gėlės


Gilūs skeltukai


Blizgios undinėlių suknelės


Itin blizgios medžiagos


Sidabro metalo efektas


Gyvūnų raštai


Spalvos: kobalto mėlyna


KAS SVARBIAUSIA 2023 PAVASARIO - VASAROS APRANGOS TENDENCIJOSE?

Tikriausiai akivaizdu, kad turime du įkvėpimo laikotarpius: 1970 ir 2000 metai, kurie vienas kitą labai gražiai papildo. Standartiniai 1970 stiliaus akcentai, tokie kaip aukšto liemens kelnės, švarkai ir platėjančiomis kelnės puikiai dera su 2000 stiliaus žemintu liemeniu, sportiniu stiliumi, cargo kišenėmis, mini sijonais, grunge stiliumi ir aksesuarų gausa. 

Jei reiktų iš šių tendencijų išskirti pačias svarbiausias, tai be abejonės būtų švarkai, moteriškos suknelės su gobtuvais, džinsai, cargo kišenės, grunge stilius, labai nepraktiška, tačiau populiari permatoma apranga ir rūbai su įvairiais iškirpimais. Manau šį sezoną turėtų labai intensyviai sužibėti būtent cargo kelnės ir cargo stiliaus kišenės, po truputį ir su dideliu pasipriešinimu į parduotuvių lentynas, o po to į įprastą gyvenimą sugrįš ir žemintas kelnių bei sijonų liemuo. Aš asmeniškai to nelaukiu, bet... tendencijos kinta ir aukštintas liemuo jau senai nebėra topuose. Keistoka vasaros metu matyti tiek daug blizgių spalvų, įvairių tekstūrų ir metalinio efekto - gal ir įdomiai atrodo, tik labai įdomu, kiek realiai jie pasiteisins ir bus priimti įprastame gyvenime.

O kurios tendencijos labiausiai patinka jums? 
Ką naujo bandysite šį sezoną?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai