DERMAFLORA Rosehip pieštukinis dezodorantas su erškėtuogių aliejumi

Gruodį pirkau dezodorantą Dermaflora, kuris man žadėjo būti ne tik saugus mano organizmui, tačiau ir saugoti nuo nemalonių kvapų. Nors turiu kelis man neblogai tinkančius dezodorantus, bet norėjosi išbandyti kažką naujo, tad įsigijau sudominusios kompanijos produktą. Rinkausi tarp kelių skirtingų aromatų ir galiausiai įsigijau su erškėtuogių sėklų aliejumi, išbandžiau ir šiandien dalinuosi - ar kompanijos produktai verti jūsų dėmesio.


Produktas: DERMAFLORA Rosehip pieštukinis dezodorantas su erškėtuogių aliejumi
Gamintojas: "BRADOlLine". Pagaminta Vengrijoje
Paskirtis: suteikti gaivos pojūtį, apsaugoti nuo nemalonaus kvapo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: neapsaugo nuo nemalonių kvapų
Tūris: 50 ml
Kaina: 5,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Pieštukinis dezodorantas suteikia gaivos pojūtį ir apsaugo nuo nemalonaus kvapo atsiradimo. Sudėtyje yra erškėtuogių sėklų aliejaus.
Naudojimas: Tepkite švarias pažastis. Palaukite, kol nudžius.


Pakuotė. Plokščias plastiko indelis su plastikiniu uždengiamu dangteliu. Pakuotės dizainas puoštas raudonais akcentais, kurie baltame fone puikiai matomi. Kaip ir visų pieštukinių dezodorantų, taip ir šio, produktas išsisuka lauk, apačioje sukant rutuliuką, tad naudojimo principas standartinis. 

Kvapas. Gamintojas priemonės sudėtyje naudojo papildomas kvapniąsias medžiagas, tad nenuostabu, kad dezodorantas turi kvapą. Koks tai kvapas? Primena vaisinį ir kosmetikos mišinį, tačiau nepasakyčiau, kad labai primena erškėtuogių aromatą.

Konsistencija minkštesnė, nei esu pratusi. Nors pieštukas lyg ir turėtų būti kietesnis ir tirpti nuo kūno šilumos, tačiau jis minkštokas ir jau prisilietus dengiasi ne plonu sluoksniu, o nuo priemonės nusitrina nemažu kiekiu. Keistoka, per minkšta, bemaž kreminė konsistencija.

Sudėtis: Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dipropylheptyl Carbonate, Isopropyl Myristate, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Maranta Arundinacea (Arrowroot) Root Powder, Magnesium Hydroxide, Methyl Glucose Sesquistearate, Propanediol, Theobroma Cacao -7 Caprylate/ Caprate, Polyglyceryl-2 Caprate, Propylene Glycol, Rosa Canina Seed Oil, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Juniperus Communis Fruit Extract, Aqua, Glycerin, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Sorbitan Oleate, Glyceryl Oleate, Hydroxyacetophenone, Glyceryl Linoleate, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Citrate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Lactate, Parfum.
Be aliuminio, be parabenų, be alkoholio


Poveikis. Dezodoranto sudėtis iš ties gera - jokių žalingų ingredientų, jokių žalingų, odą sausinančių ingredientų. Vos keli vidutinio saugumo, kurie didesnės reikšmės priemonei neturi. Jau minėjau, kad mane labai erzina priemonės konsistencija, ji tiesiog per kremiška, per minkšta. Tepant ant pažastų odos atsiranda nedideli dezodoranto gabaliukai, kuriuos paskui tenka išsklaidyti arba pašalinti rankomis ir taip kas kart naudojantis priemone.

Jei per minkštą konsistenciją dar galima pakęsti ir su ja susitaikyti, tai efektas yra tas esminis efektas, kuris nulemia, ar priemonė patiks ar ne. Deja, dezodorantas prastas - pirmiausia jis ilgai džiūva ant odos, tad rengiantis visuomet tepa apatinius drabužius ir palaidines, palieka priemonės dryžius ant visų tamsesnių drabužių. Bet labiausiai nuvilia poveikis. Dezodorantas žadėjo apsaugoti nuo nemalonių kvapų, tačiau jau po pusvalandžio jaučiu susimaišiusius dezodoranto ir prakaito kvapus. Dienos eigoje prakaito kvapas vis stipriau intensyvėja ir labai nemaloniai kvepia. Jau nekalbu apie šlaputėles pažastis ir sudrėkusius drabužius pažastų srityje! Aš bandžiau savo prakaitavimą ir tuomet, kai nenaudoju jokio dezodoranto - tuomet kvapai silpnesni, neturi to nemalonaus, stipraus susimaišiusio kvapo. Pasakykite man, kam naudoti dezodorantą, jei su juo smirdi labiau, nei be jo? Aš negaliu sau leisti prabangos rizikuoti su kūno kvapais - dirbu biuro aplinkoje, darbas turi savo streso lygius, kurių metu prakaituoju, tad... smirdėti ir atrodyti, lyg būčiau savaitę nesipraususi aš negaliu.

Prastas, oi koks prastas dezodorantas. Ilgai bandžiau su juo susidraugauti ir kaip teigia natūralių priemonių šalininkės, leisti savo odai priprasti. Tačiau deja, niekas neveikia - jau geriau jokio dezodoranto, nei šis. Apmaudu, nes tikėjausi bent jau pusėtino, darbo dieną atlaikančio poveikio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai