SACHAJUAN Hair Repair Masque - atstatomoji plaukų kaukė pažeistiems plaukams

O šiandien šiek tiek apie plaukus. 
Tiesą pasakius darbe buvo sudėtinga diena, pavargau ir su mielu noru eičiau įsipilti vyno taurę ir nugrimzti tarp pagalvių kol tiesiog norėsis miego. Bet, labai norisi blogą pildyti reguliariai, laikytis susidaryto savaitės plano, tad rašau, pasakoju jums savo įspūdžius apie dar vieną nedidelės talpos produktą - plaukų kaukę, skirtą atkurti pažeistus plaukus iš Sachajuan.


Produktas: SACHAJUAN Hair Repair Masque - atstatomoji plaukų kaukė pažeistiems plaukams
Gamintojas: "Sachajuan Haircare" AB. Pagaminta Švedijoje
Paskirtis: plaukams - atkurti, mažinti šiaušimąsi, suteikti gyvybingumo, stiprumo ir žvilgesio
Tinkamas tipas: pažeistiems ir nualintiems plaukams
Labiausiai patiko: švarus, gražus, akiai patrauklus dizainas
Labiausiai nepatiko: efektas - trūko žadamo atkūrimo ir glotninimo
Tūris: mano mini pakuotės - 30 ml. Įsigyti galima 250 ml pakuotėse
Kaina: 34,95 Eur
Kur galima įsigyti: KlipShop, Douglas, Notino, Lookfantastic

Ką žada gamintojas: SACHAJUAN Hair Repair intensyvi plaukų kaukė su Ocean Silk technologija, skirta pažeistiems ir nualintiems plaukams. Ši priemonė atkuria pažeistas plaukų ląsteles ir akivaizdžiai sumažina plaukų šiaušimąsi, plaukai tampa gyvybingi, stiprūs ir žvilgantys. Ilgai išliekantis efektas! 

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose mini pakuotė - balto plastiko tūbelė su atsukamu dangteliu. Savaime suprantama, kad pilno dydžio pakuotė ne tik atrodo patraukliau, tačiau ir yra patogesnė naudoti - vien pompa ant pakuotės jau yra didžiulis patogumas. 
Man patinka kompanijos sprendimas naudoti minimalistinės stilistikos dizaino sprendimus, pakuotė neperkrauta nereikalingais akcentais ar dėmesį blaškančiomis detalėmis - švaru, elegantiška ir paprasta.

Kvapas tikrai nėra mėgstamiausias šios priemonės aspektas. Plaukai po kaukės kvepia vyriškų kvepalų ir vyriškos kosmetikos aromatu. Man asmeniškai nepatinka, kai plaukai kvepia vyriškais kvepalais. Jei teisingai suprantu, toks sprendimas priimtas siekiant produktą padaryti patrauklų abiem lytims. Ir visgi, moteriškoji mano pusė nedžiūgauja.

Konsistencija kreminės tekstūros priemonė lengvos, vandeningos konsistencijos. Nustebau, nes tikėjausi, kad atkuriamasis produktas bus riebesnis ir tirštesnis.


Sudėtis: Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Stearyl Alcohol, Propylene Glycol, Amodimethicone, Parfum, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glycereth-2 Cocoate, Cetearyl Ethylhexanoate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Wheat Protein, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Cetrimonium Chloride, Trideceth-10, Ethylhexylglycerin, Isopropyl Myristate, Linalool, Hydrolyzed Rhodophycea (Red Algae) Extract, Citric Acid, Limonene, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Alpha-isomethyl Ionone.


Poveikis. Priemonės sudėtis labai jau taip sau: labai daug vidutinio saugumo ingredientų, nesaugių kvapų, antistatikų, konservantų, dauguma jų turi potencialių nesaugių priemaišų. Reiktų paminėti, kad sudėtyje esantis propanolis sausina ne tik odą, bet ir plaukus ilgalaikio naudojimo perspektyvoje pažeidžia apsauginį odos barjerą ir ardo odos ląsteles. Ir plaukus reikia saugoti nuo tokio tipo ingredientų. Kaukės sudėtyje yra silikono, tad dar prieš naudojant tikėjausi, kad glotnins, užpildys plauko struktūrą ir suteiks plaukams lygumo. 

Mano plaukai kaukes ir kondicionierius geria labai dideliais kiekiais - ne išimtis ir šiuo atveju. Pora naudojimų ir priemonės tūbelės nebeliko, nes labai daug sugeria mano plaukas. Aš plaukams negailiu ir leidžiu sugerti tiek, kiek jie nori. Išplovus ir išdžiovinus plaukus jaučiu, kad plauko struktūra iš ties prisotinta priemonės - plaukai jaučiasi storesni, sunkesni ir atrodo, lyg jų būtų daugiau (nors žinoma, taip nėra) - priemonė prisotina plauko tekstūrą, o su tuo lyg ir norėjau tikėti, kad plaukai taps glotnesni, prisotinti ir suvaldyti. Labai apmaudu, tačiau ši kaukė negeba suvaldyti pūstis linkusių, besišiaušiančių plaukų, kuriems būtinas glotninimasis efektas. Labai nusivyliau pastebėjusi, kad mano plaukai lyg ir intensyviau pasipūtę nei bet kada! Ne, toks efektas man netinka ir nepatinka. 

Ne viskas čia blogai - kaukė plaukams suteiks daug minkštumo, švelnumo ir lengvumo. Tačiau ar ji gali valdyti besipučiančius plaukus bei atstatyti pažeistus? Deja ne... jei jums reikia švelnumo, purumo, spindesio - ši kaukė tai atliks, pripildys plaukus priemone; tačiau nei glotnins, nei suvaldys pūtimąsi ar šiaušimąsi (kas dažnai būna pažeistų plaukų bėda), nei gebės atstatyti plaukus, kaip žadėjo. Manau, kad ši kaukė tiesiog ne mano tipo plaukams - patiks ploniems ir normaliems plaukams, kurie neturi jokių didesnių pažeidimų ar rimtesnių nusiskundimų. Mano plaukų tekstūrai ji per silpna.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai