BUBBLE T "Watermelon" arbūzų kvapo vonios druska

Vonia man yra kiekvienos savaitės pabaigos tradicija. Labai mėgstu tiesiog pagulėti šiltoje, kvapnioje vonioje su knyga rankose ir atsipalaiduoti. Toks mažas ritualas, kurio man reikia persikrovimui bei naujos savaitės pasirengimui. O tame rituale labai svarbios vonios procedūroms skirtos priemonės: druskos, putos, perlai, aliejai... Šį kart bandau įdomiai, žaismingai atrodančios kompanijos Buble T vonios druską, turinčią kvepėti arbūzais.


Produktas: BUBBLE T "Watermelon" arbūzų kvapo vonios druska
Gamintojas: "Bubble T Cosmetics Limited" Ltd, D. Britanija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nebloga sudėtis
Labiausiai nepatiko: dažikliai išteplioja vonia
Tūris: 500 g
Kaina: 5,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: BUBBLE T prekių ženklą įkvėpė burbulinės arbatos fenomenas ir arbatžolių savybių išnaudojimas kosmetikos priemonėse. Ryškios, žaismingos pakuotės traukia akį, o priemonės be SLS ir kitų stiprių cheminių medžiagų leidžia mėgautis grožio procedūromis namuose.
Arbūzų kvapo vonia padeda atsipalaiduoti ir atsigaivinti.
Naudojimas: įpilkite saują vonios druskos į šiltą vandenį ir leiskite ištirpti.


Pakuotė. Plastikinis maišelis su daugkartinio naudojimo spaustuku. Labai faina, kai gamintojau supranta, jog po atidarymo tą druskos maišelį norėsis kažkaip užspausti iki sekančio laiko - visa laimė, kad spaustukas ant pakuotės jau tapo taisykle, o ne išimtimi. Pakuotės dizainas labai žaismingas, puoštas piešinukais, arbūzais ir ryškiomis spalvomis. Ne visai mano stilius, tačiau vonios produktams neprieštarauju.

Kvapas. Ar aš buvau naivi, kai tikėjausi tikro arbūzų aromato? Manau taip, nes... jau iš pakuotės kvepia sintetiniu rožiniu gaivumu, drabužių dažais ir kuo tik nori, bet ne arbūzais. 

Konsistencija. Kieti, vandenyje tirpūs, druskos kristalai.

Sudėtis: Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Aqua, Arnica Montana Flower Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lycium Barbarum Fruit Extract, CI 12490.


Poveikis. Vonios druska gana sunkiai tirpsta vandenyje, lyginant su kitomis vonios druskomis. Tačiau galiausiai, pamaišius ranka, - ištirpsta, nudažydama vandenį rožine spalva. Iš karto pabambėsiu - druskoje naudojami rožiniai dažai yra tiesiog tragiški - jie prilimpa prie vonios kraštų ir nuplauti tik vandeniu neįmanoma. Įsivaizduokite, mėgaujiesi savo ritualu ir po jo norisi tik prigulti, tačiau ne - nusimaudžius dar trauki stiprų vonios valiklį ir šveiti vonią, kad panaikinti tuos dažų likučius. Menkas malonumas...  vien dėl to dažymo aš niekuomet druskos nekartočiau. Tačiau yra ir daugiau aspektų, kurie man nepatinka.

Pavyzdžiui, jau minėtas priemonės kvapas - cheminis ir vonios kambaryje silpnas aromatas nedžiugina. Juk vonios priemones pirmiausia renkamės dėl malonaus kvapo, kuris atpalaiduotų, pradžiugintų, suteiktų emociją, jausmą. O čia... niekam nepatinka sintetiniai, neaiškūs ir cheminiai kvapai. Manęs irgi nežavi.


Vonios druska iš esmės nėra prasta pati iš savęs - ji padeda kūno odai išmirkti, šiltas vanduo atpalaiduoja raumenis. Tačiau naudojant šią druską neapleido jausmas, kad ji gaminta itin pigiai, negalvojant apie kvapus, nemąstant apie dažiklius. Priemonės sudėtinių dalių neplaksiu - viskas jose normalu, bet va dėl kvapo ir dėl dažiklio esu iš ties labai nepatenkinta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai