2023 pavasario - vasaros tendencijos: plaukų šukuosenos ir kirpimai

Na ką, metas pakalbėti ir apie antrąją plaukų tendencijų dalį? Praeitame įraše pasakojau apie plaukų spalvas ir aksesuarus, o šį kart dėmesį noriu skirti plaukų kirpimams ir šukuosenoms. Tad nieko nelaukus, kviečiu naujam įrašui ir naujoms idėjoms: kirpsim? pinsim? formuosim?


Aukšti kuodeliai


Aukštai sukelti arba proginis kuodelis


Prancūziškai susukti (French twist)


Žemai surišti/ susegti


Kasos


2000 stiliaus šukuosenos


Džiovinimas džiovintuvu išgaunant purius, spyruokliuojančius, didelės apimties plaukus


Šlapias efektas


Sklastymas šone


Ilgi kirpčiukai


Berniukiškas, trumpas kirpimas, nubrauktas į šoną (Pixie)


Klasikinis bob kirpimas


Ilgas, iškarpytas bob stiliaus kirpimas


Intensyviai iškarpytas (Shaggy) kirpimas



KAS SVARBIAUSIA 2023 PAVASARIO - VASAROS PLAUKŲ ŠUKUOSENŲ IR KIRPIMŲ TENDENCIJOSE?

Tarp kirpimų tendencijų šiais metais dominuoja trumpos, stipriai iškarpytos šukuosenos ir manau tam tikrai daug įtakos padarė populiarios Holivudo asmenybės bei šiais metais rodyti serialai. Dominuos trumpi pixie kirpimai, netvarkingi bob kirpimai ar itin iškarpyti kirpimai.

Šukuosenų pasaulyje šiais metais tendencijos labai įvairios: pradedant nuo didžiulių, Holivudinių šukuosenų - džiovinimų. Praktiškai visur akcentuojamos proginės šukuosenos, didelis dėmesys teikiamas sklastymui šone, kasoms ir žemai surištiems ar susegtiems plaukams. Beje, šiais metais būtina atkreipti į 2000 stiliaus šukuosenas: tuo metu plaukus pindavome į milijoną kaselių, atmesdavome ir pašiaušdavome sruogas atgal, sukdavome įmantriausius ir keisčiausius kuodus. Šią sezono tendenciją tiesiog būtina išbandyti, o jei dar prisegiojus tų mažų drugelių, kuriuos segdavome 2000-aisiais, - taip ir į praeitį kelis dešimtmečius galima nusikelti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai