2023 pavasario - vasaros tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepurės

Tęsiant tendencijas, šį kart noriu su jumis pasidalinti įvairiais galvos apdangalais ir čia telpa visiškai viskas, pradedant kepurėmis, skrybėlaitėmis ir baigiant skarelėmis ar ekstravagantiškais aksesuarais. Pristatau šiais metais madingus galvos apdangalus.


Itin didelės austos skrybėlės


Fedora skrybėlės


Kaubojaus skrybėlės


Skrybėlės plačiais kraštais


Kibiro formos kepurės (Bucket Hat)


Nertos skrybėlės ir kepurės


Beisbolo kepuraitė


Apsauginis skydelis nuo saulės


KAS SVARBIAUSIA 2023 PAVASARIO - VASAROS GALVOS APDANGALŲ, KEPURIŲ IR SKRYBĖLAIČIŲ TENDENCIJOSE?

Svarbiausia ir ryškiausia tendencija šį sezoną be abejonės yra dydis - ir kuo didesnė kepurė, skrybėlaitė ar kitas galvos apdangalas, tuo geriau. Šį sezoną vyraus tos didžiulės, milžiniškos, masyvios skrybėlės, galinčios uždengti beveik visą kūną. Ir tokia šioms atostogoms labai rekomenduojama, nors gal ne pati patogiausia kelionių metui.

Tarp madingų visuomet galite rasti lengvų šiaudinių skrybėlių ar fedorų, vis dar populiarios kibiro tipo kepurės. O jei norisi kažko naujo - dėmesį derėtų atkreipti į kaubojaus skrybėlės, ypač blizgias ar metalinio efekto. Labai įdomi ir populiari bus nertų kepuraičių, skrybėlaičių tendencija, tarsi pagamintos močiutės. Tokią bus galima nusinerti pačioms, o ir lietuviškoms vasaros, pavyzdžiui, lininė kepuraitė labai tinkama. Jei nesinori nieko keisti - tiks ir sportinio stiliaus beisbolo kepuraitė, tačiau man atrodo ji jau gerokai pabodusi. Ženkliai įdomiau atrodo akių skydeliai, tačiau vargu, ar plieskiant lietuviškai saulei jie labai praktiški?

Tad jei trumpai - dydis svarbiausias, tinka jau turimi klasikiniai variantai arba močiutės nunertos kepuraitės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai