2023/03 Kovo mėnesio pirkiniai ir naujienos: daug aromatų ir dar daugiau veido kaukių

Paskutinę mėnesio dieną noriu jums papasakoti bei parodyti šio mėnesio pirkinius. Šį mėnesį nereikėjo labai daug naujų produktų, tačiau nusprendžiau pasipildyti kūno priemonėmis ir Eurokos pasitaikė nebloga akcija veido kaukėms, tad keliomis įdomesnėmis apsirūpinau - turėtų pakakti ilgesniam laikui, tačiau apie viską iš eilės.


Kūnui

Didžiulis pakis vonios druskos ir tiesą pasakius labai norėjau būtent raumenis atpalaiduojančios. Radox priemonės man patinka dėl puikaus kainos ir kokybės santykio ir gana stiprių, jaučiamų kvapų.
Notino, 4,90 Eur

Esu bandžiusi tokią druską, tik kiek kito aromato. Pirmiausia turiu pastebėti, kad ženkliai pakilo druskos kaina. Kita vertus, net ir ši kainos kategorija yra labai gera. Tikiuosi kvepės maloniai ir padės atsipalaiduoti.
Lidl, 1,99 Eur

Pasirodė labai įdomus dalykas ir kvepia maloniai, tai bandysiu ir tikiuosi gerų rezultatų.
SPA CEYLON, 6,50 Eur

Veidui

Eurokos, pilnai kaina 4,79 Eur, mokėjau 2,87 Eur

Eurokos, pilna kaina 2.29 Eur, mokėjau  1,37 Eur

Eurokos, pilna kaina 1,59 Eur, mokėjau 0,95 Eur

Eurokos, pilna kaina 1,99 Eur, mokėjau 1,19 Eur

Eurokos, pilna kaina 2,99 Eur, mokėjau 1,79 Eur

Eurokos, pilna kaina 2,99 Eur, mokėjau 1,79 Eur 

Eurokos, pilna kaina 1,49 Eur, mokėjau 0,89 Eur

Eurokos, kiekvienos pilna kaina po 1,99 Eur, mokėjau po 0,98 Eur

Eurokos, pilna kaina 8,99 Eur, mokėjau 5,39 Eur

Eurokos, pilna kaina 1,99 Eur, mokėjau 1,29 Eur

Eurokos, pilna kaina 1,49 Eur, mokėjau 0,89 Eur

Eurokos, pilna kaina 5,95 Eur, mokėjau 3,57 Eur

Eurokos, pilna kaina 1,59 Eur, mokėjau 0,95 Eur

Eurokos, pilna kaina 2,49 Eur, mokėjau 1,49 Eur

Va, kokia gausi kaukių krūvelė papildė mano namus ir tiesą pasakius dėl beveik visų džiūgauju ir labai nekantrauju pabandyti. išmėginti ir išsirinkti mėgstamiausias. Bus keliems mėnesiams pakankamai priemonių palepinti veido odą.

Dekoratyvinė kosmetika

Kartas nuo karto vis grįždavau prie Sinsay makiažo šepetėlių, nes jau kuris laikas kamuoja smalsumas - ar gali būti geros? Visiškai pigutės, bet ar ko vertos? Smalsumą tenkinu - įsigijau ir jau netrukus bandysiu.
Sinsay, 3,99 Eur

Pasitaikė akcija, perkant už 20 Eur įsigyti tušą ir aš ja pasinaudojau. Nors Gosh tušai nėra mano mylimiausi, bet šio dar nebuvau bandžiusi - bus proga.
Eurokos, pilna kain 13,89 Eur, mokėjau 2,99 Eur (speciali akcija)

Aromatai

Sugundė, nes pasirodo, tai yra vienas perkamiausių kompanijos gaminių, ir vienas populiariausių, dažniausiai pakartotinai įsigyjamų. Kadangi kaina nėra menka, tikiuosi, kad kokybė bus puiki ir man labai patiks. Papasakosiu.
Spa Ceylon, 25,99 Eur

Labai norėjau daugiau šios miestų kolekcijos kvapų ir dar bent apie porą galvoju. Tačiau šiam kartui nusprendžiau, kad labai noriu Londono miestui dedikuoto aromato. Kvepia fantastiškai - bus labai smagu testuoti ir papasakoti jums.
Zara, 17,95 Eur

Oriflame, pilna kaina 28 Eur, mokėjau iki 20 Eur (tiksliai nepamenu)

Oriflame, pilna kaina 18 Eur, mokėjau 10,90 Eur

Įsigijau porą Oriflame aromatų pabandymui. Elvie esu turėjusi paauglystėje ir pamenu, kad labai patiko, o Joyce Rose - regis pigiausia šio gamintojo serija, tad labai smalsu, ar pakankamai gera ir kiek laiko.

Šiuo metu išgyvenu didžiulį stresą, tikriausiai vieną sunkiausių gyvenime etapų, tad man reikia kažko, kas padėtų nurimti tada, kai reikia blaivaus proto ir ramesnių emocijų. Išbandysiu tokio tipo priemonę ir pasidalinsiu, ar aromaterapija padeda aukšto streso situacijose.
SPA Ceylon, 19,00 Eur
----------------------------
Viskas, štai tokie mano šio mėnesio kukliai - nekuklūs pirkiniai. Ne visko man reikėjo, bet kai ko labai norėjosi. Apie kai kuriuos produktus papasakosiu, kai kuriuos pradėsiu naudoti jau netrukus. 
O koks buvo jūsų mėnuo? Ką naujo, įdomaus nusipirkote?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai