ORIFLAME "Elvie" tualetinis vanduo moterims

Šiuo gyvenimo etapu kvapai man labai svarbūs, tiesą pasakius dabar visai norėčiau maloniai kvepiančio kūno losjono (ir apie tokį dabar galvoju), o kol kas labai mėgaujuosi naujais kvapų atradimais, džiaugiuosi aromatais, kurie maloniai kvepia. Pastaruoju metu įsigijau Oriflame aromatą, kurį jau esu turėjusi vėlyvoje paauglystėje. Elvie kvapas buvo mano paauglystės gal ne pats mėgstamiausias, tačiau dažnai naudojamas ir mėgstamas. Pamenu pavasario gaivą ir šiltus orus, kai mėgavausi Elvie magija. Po daugiau nei 15 metų nusipirkau dar vieną butelaitį ir pasakoju įspūdžius, tik šį kart ne paauglės, o suaugusios moters akimis.


Produktas: ORIFLAME "Elvie" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2000 m.
Aromato kūrėjas: Claude Chaubert
Kaina: pilna kaina 28,00 Eur, mokėjau 18 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: „Elvie“ tualetinis vanduo – harmoninga kvapų simfonija. Jame susijungia baltų gėlių ir pudrinio baltojo muskuso akordai bei švelnus, gaivus pakalnučių kvapas. Širdyje atsiveria magiškas Skandinaviško miško vaizdas.

ČIA

Viršutinė nata: pakalnutės, arbūzai, citrusiniai vaisiai, frezijos, mandarinai
Širdies nata: baltos gėlės, našlaičių lapai, citrinų žiedai
Apatinė nata: baltas muskusas, palisandro mediena, santalmedis, gintaras


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, CITRAL, COUMARIN, ISOEUGENOL, GERANIOL, FARNESOL, PHENOXYETHANOL, CI 42090, CI 47005.


Pakuotė. Įdomios formos stiklinis buteliukas niekuo nepasikeitė nuo aromato išleidimo - nežinau su kuo butelaitis asocijuojasi jums, tačiau man jis panašus į du plokščius akmenėlius, uždėtus vienas ant kito. O gelsvas stiklinis dangtelis panašus į dar vieną akmenuką, tik jau ne plokščią. Kažkas panašaus į Zen sodo akmenukų dėliojimą vienas ant kito laikantis subtilios pusiausvyros. Tas dalykas labai rytietiškas, tiksliau japoniškas reikalas. Viduje aromatas dažytas žalsva spalva.

Jei buteliukas primena japonišką sodą, tai pavadinimas "Elvie" turi airiškų ir senovės germanų šalnų bei reiškia gerąjį elfą. Truputį maišalynė, ypač jei vertinsime, kad kompanija švediška... Šiais laikais iš kosmetikos kompanijų norisi daugiau autentiškumo, norisi matyti to krašto šaknis, o ne kurti tai, kas vienu ar kitu metu populiaru.

Man atrodo, kad nuo to laiko keitėsi tik popierinė pakuotė - nepamenu, kad ant žalsvo fono būtų piešti pakalnučių žiedų kontūrai. Vienaip ar kitaip, dėžutė labai paprasta, viduje nėra jokių dėkliukų, saugiančių buteliuką, pakuotės kartonas labai plonas. Beje, pasiguosiu ir purkštuku, maždaug iki ketvirtadalio sunaudotos pakuotės jis vis atšokdavo ir atrodė, kad tuoj, tuoj tiesiog nukris lauk. Nenukrito, bet kokybės jausmo pakuotei tikrai nepridėjo.


Kvapas. Jei galvojate, kad vien dėl to, jog man painokai atrodo pakuotės idėja ar dėl to, kad tai tinklinio marketingo aromatas aš imsiu varyti ar nepelnytai negražiai kalbėti apie aromatą, tuomet jūs klystate. Net ir paprastučiai kvapai gali būti labai puikūs, net ir nepatinkanti pakuotė gali slėpti lobį. 

Tik pasikvėpinus užuodžiu citrinas, kurių aromatas per kelias sekundes nuslopsta užleisdamas vietą frezijoms ir baltų gėlių kvapui. Netrukus kvape atsiranda ir ima stiprėti pakalnučių kvapas, fone išryškėja baltas muskusas ir lengvutė, bemaž besvorė mediena. Šis aromatas labai tyras, lengvutis ir saldus. Dominuoja pakalnutės, jaučiamas gaivaus ir lengvo muskuso kvapas. Ir viskas čia būtų nuostabu, tačiau mano skoniui Elvie šiek tiek per saldus. Aromatas tyras, švarus, gaivus, saldokas, jaunatviškas, spinduliuojantis džiaugsmu ir tyru, gėlių pripildytu aromatu iš kart po saulėlydžio.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Stebėtina, tačiau šis tualetinis vanduo gana neblogai išlieka ant odos. Ant savo sausos odos pasikvėpinusi jaučiu kvapą apie 4 val! O tai yra visai nemažas laikas tualetiniam vandeniui ir dar tokiam lengvučiam. Taip visos citrusinės natos jaučiamos vos kelias sekundes, bet gėlių aromatas iš ties puikiai jaučiamas. Beje, kas keistoka - aš visiškai nejaučiu arbūzo, kuris turėtų jaustis viršutinėje aromato natoje.
Nors kvapas palyginus lengvas, tačiau jaučiamas daugmaž per 30 cm nuo kūno odos - prieiti, kad užuosti pasikvėpinusį, reikės, tačiau jis nebus jaučiamas tik apsikabinus. Sakyčiau pakankamai, kad užuostum, bet ne intensyviai, kad erzintų aplinkinius.


Tyras, moteriškas, labai jaunatviškas, lengvas aromatas, kuriame dominuoja pakalnutės ir muskusas. Lygiai toks pat, kokį prisimenu iš vėlyvos paauglystės laikų, gal tik šiai dienai man per saldus. Išlieka visai gerai, kaip tualetiniam vandeniui. Esu linkusi manyti, kad 'Elvie" labai tiks jaunoms merginoms, patiks paauglėms, bet brandžių moterų tikriausiai nesužavės.

Aromatas panašus į:
- NINA RICCI "Premier Jour"
- BETTY BARCLAY "Amazing Love"
- ANTONIO PUIG "Thais"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai