WEST BARN CO. Gel Brows - antakių formavimo želė

Kažkaip šiandien su viskuo susivėlinau. Planavau iki vakaro parengti įrašą, tačiau nutiko taip, kad tik vakare prie jo prisėdau. Šiandien išlindo nemažai neplanuotų darbų buityje, iš vakaro neturėjau susitvarkiusi nuotraukų, tad žinau, vėluoju ir atsiprašau tų, kurie kas vakarą iki 20 val. tikrina blogą laukdami naujo įrašo. Į vėžias būtinai grįšiu, tik dar nežinau kada.

Na o šį kart nusprendžiau su jumis pasidalinti nuomone apie antakių formavimo priemonę iš West Barn Co kompanijos. Gamintojas sako, kad tai gelis, tačiau nežinant, net nesuabejojusi pasakyčiau, kad čia antakių vaškas.


Produktas: WEST BARN CO. Gel Brows - antakių formavimo želė
Gamintojas: "WestBarnCo" Ltd.. Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: konsistencija
Tūris: 5 g
Kaina: £15.00/ 17,45 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Formuokite, pabrėžkite ir užfiksuokite antakius. Tobula priemonė fiksuoti, kai skubate - skaidri želė lengva naudoti, leidžia greitai sukurti norimą įvaizdį ir garantuoja ilgą išlikimą.
Naudojimas: patrinkite aplikatorių į priemonę, paimkite nedidelį jos kiekį ir iššukuokite švarias blakstienas, suteikdami norimą formą. Leiskite išdžiūti. Po to galite dengti bent kokį papildomą antakių produktą.


Pakuotė. Skaidraus stiklo indelis su juodo plastiko užsukamu dangteliu. Man labai patinka minimalistinis priemonės dizainas, neperkrautas krūva užrašų, puošybos elementų, neblaškantis dėmesio. Elegantiškai paprastas. Stiklinis indelis buvo supakuotas tokio pat dizaino kartoninėje pakuotėje ir kartu - eglutės formos šepetėlius, kuriuos labai mėgstu antakiams šukuoti, pašalinti priemonių perteklių ar tiesiog suformuoti.

Kvapas neutralus ir net uostant iš pakuotės - nejaučiamas. Priemonė visiškai bekvapė.

Konsistencija turėtų būti gelinė, tiesa? Juk gamintojas sako, kad čia gelis, bet indelyje produktas labai sausas, labai kietas, pagal konsistenciją, šis produktas tikrų tikriausias vaškas, o ne gelis. Apsigauti lengva, kai perki - nuotraukose priemonės konsistencijos nesimato.


Sudėtis: Water, Ceteareth-30, Sorbitol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, VP/VA Copolymer.


Poveikis. Aš labai ilgai sukau galvą - gal kažko nežinau, nesuprantu ar nesuvokiu? Jei gamintojas ant pakuotės deklaruoja, kad priemonė yra gelis, o aš matau, liečiu ir naudoju grynai vašką antakiams, - gal aš kažko nežinau? Gal priemonė išdžiūvusi? Gal pasibaigusio galiojimo? O gal visgi viskas taip ir turėtų būti, tik pasiklysta apibūdinimuose? Jei esate bandę šį produktą, būtinai pakomentuokite, išsklaidykite mano abejones.

Labai kietos konsistencijos produktą sunkoka išimti iš stiklinio indelio ir tam yra kelios priežastys: pirmiausia, pridėtas eglutės šepetėlis yra tiesiog per didelis, kad apskritai tilptų į indelį horizontaliai. O vertikaliai baksnoti nelabai naudinga. Labai kietą priemonę suku paimti ir ant mažesnio mano šepetėlio. Tačiau pavyksta ir aš bandau. Noriu pasidžiaugti, kad nedidelis priemonės kiekį lengva paskirstyti ant plaukelių ir formuoti antakius taip, kaip norisi. Turiu pastebėti, kad vaškas (negaliu sakyti gelis), puikiai fiksuoja plaukelius, o po jo aš dar pieštuku ar pudra paryškinu antakių formą ir spalvą. Ir tokio dažymo visiškai pakanka. Jei priemonė lengviau naudotųsi, manau būtų labai smagu, antakius nudažius ilgalaikiais dažais, juos tiesiog užfiksuoti tokiu vašku ir negaišti laiko prie ilgesnio makiažo.

Hmm... vis tiek man ta konsistencija labai neaiški - tai kaip turėtų būti? Ir naudojimas gana sudėtingas, tačiau vaškas puikiai fiksuoja, plaukeliai net ir karštą dieną išlieka savo vietoje. Vis gi... vien dėl keistai kietos konsistencijos aš tokio produkto nekartočiau - makiažas turi būti lengvas, priemonių naudojimas turi teikti džiaugsmo, o ne kelti dar daugiau klausimų. O ir šiaip, tarp Lietuvos rinkoje esančių antakių fiksavimo produktų, manau galima rasti veiksmingų ir lengviau naudojamų produktų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai