7TH HEAVEN "Barbie" Pink Chocolate Purifying Clay Mask - maitinamoji ir valomoji rožinio šokolado veido kaukė

Ai, va kažkaip šiandien labai norisi palepinti veido odą, nes jau senokai nedėjau jokios kaukės, norisi odai papildomo maitinimo ar ko nors riebesnio. Turiu įtarimą, kad šiuo metu naudojamas veido kremas man ne visiškai tinka, bet dar kelias dienas pabandysiu. Greičiausiai dėl jo ir norisi papildomo, riebesnės, kreminės kaukės sluoksnio. Panaršiusi, ką turiu kaukių dėžutėje, išsirinkau 7th Heaven šokoladinę veido kaukę išbandyti.


Produktas: 7TH HEAVEN "Barbie" Pink Chocolate Purifying Clay Mask - maitinamoji ir valomoji rožinio šokolado veido kaukė
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: veido odai - maitinti, valyti, suteikti lygumo ir gaivumo
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 10 ml
Kaina: 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Maitinamoji rožinio šokolado valomoji veido kaukė sukurta visų tipų odai prižiūrėti. Sudėtis papildyta kakavos sviestu, saldžiųjų migdolų ir kadagių aliejais, kad jūsų veidas būtų lygus ir gaivus.
Naudojimas: veidą nuprausti, nusausinti. Storu sluoksniu tepti kaukę. Palikti 20 minučių. Veidą nuplauti, nusausinti.


Pakuotė. Plastikinis kaukės maišelis, tamsiai rožinės, sakyčiau uogų, beveik bordo spalvos. Be abejonės, spalva moteriška, mergaitiška, tačiau daugiausiai klausimų man kelia barbės. Kodėl gamintojas linijai (yra kelios kaukės) nusprendė suteikti barbės vardą? Kodėl ant kaukės trys lėlės - barbės? Ar ši kaukė turėtų būti skirta tik mergaitėms? Nors pagal poveikį ir sudėtį - nepanašu. 

Kvapas labai malonus, kvepia saldintais kakavos milteliais. Beveik taip skaniai, kaip tikras šokoladas ir iš tiesų į šokoladą aromatas labai panašus. O dar ir pakankamai stiprus - jaučiu ne tik kol kaukė ant veido, tačiau ir dar kuris laikas po veido nuplovimo.

Konsistencija tirštokos, kreminės tekstūros.

Sudėtis: Aqua, Kaolin, Theobroma Cacao Seed Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter, Sorbitan Olivate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Benzyl Alcohol, Aroma, Juniperus Communis Fruit Oil, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Theobroma Cacao Fruit Powder, Sucrose, Limonene, Citric Acid, Lecithin, Vanilla Planofolia Fruit Extract, CI 17200.


Poveikis. Jau žadėjau girti priemonės sudėtines dalis, nes na pasižiūrėkite į pradžią - vanduo, molis, kakavos sviestas, glicerinas. Sudėtyje daug minkštiklių, odą kondicionuojančių ingredientų, nemažai drėkinančių, odą raminančių sudėtinių dalių. Tačiau nu velnias, viduryje sudėtis - benzilo alkoholis, kuris sausina odą, gali sukelti kontaktinį dermatitą, ardo odos kolageno sluoksnį. Nu siaubas... kodėl pastaruoju metu tiek daug kosmetikos su alkoholiu? Ar čia aš nebemoku rinktis kosmetikos priemonių? 

Kreminė kaukė lengvai pasidengia ant odos ir gana tolygiu sluoksniu. O jau kvepia... aromatas iš ties labai malonus, bet saldūs kvapai turi patikti, nes aromatas labai intensyvus, jaučiamas pakankamai stipriai ir nuplovus kaukę. Kadangi kaukės sudėtyje yra molio, per buvimo ant odos laiką kaukė tirštėja ir dalis jos susigeria į odą. Visas kaukes reiktų laikyti tiek, kiek rekomenduoja gamintojas, nes per ilgas laikymas gali pakenkti odai labiau, pvz, perlaikytos molinės kaukės sausina odą.  Tad laikau dvidešimt minučių, o po to nuplaunu su veido prausimo kempinėle.


Jau prausiant odą jaučiu, kad riebi formulė veido odai tiko. Nuprausus matau ženkliai skaistesnę, švaresnę veido odą, paviršius iš ties pamaitintas, oda jaučiasi gerai, švelni, lygi. Bet mane tas alkoholis neramina... negalėčiau kaukės naudoti nuolat - nuo vieno karto dažniausiai nieko nenutinka, tačiau jei naudoju ilgesnį laiką, - alkoholis sudirgina, veidą išberia, išsausėja, o galiausiai ir žaizdelės atsiranda. Ačiū, bet ne - išbandžiau, efektas labai fainas, bet sudėtis atbaido nuo bet kokių minčių pirkti pakartotinai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai