ORIFLAME "Love Potion" parfumuotas vanduo moterims

Parašiau įrašą, paskelbiau ir tik paskui pamačiau, kad jokios įžangos neparašiau. Būna, pasitaiko. Tad kad jau įrašas paskelbtas, šį kart apie pirmuosius žiemos kvepalus - išbandyti, ištestuoti Oriflame Love Potion kvepalai ir mano nuomonė apie aromatą, iš kurio tikėjausi sodrios, intensyvios bombos, kvapų sprogimo, atakuojančio uoslę. 


Produktas: ORIFLAME "Love Potion" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2011 m.
Aromato kūrėjas: Jean Jacques
Kaina: pilna kaina 37,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gintaro - prieskonių

Gamintojo aprašymas: „Love Potion“ kvapnusis vanduo atspindi jūsų aistrą. Sukurkite nuotaiką nakties aistrai su šiuo viliojančiu rytietišku aromatu ir pasiduokite nenugalimiems pabudusio kūno malonumams.

Mūsų „Love Potion“ aromatai – tai moteriški, jausmingi ir viliojantys kvapai su sodraus šokolado natomis, kurie kviečia atsiduoti savo troškimams. Šie aromatai simbolizuoja jausmingumą, kurį vizualizuoja lenkta buteliuko forma, primenanti jausmingas moters kūno linijas.
Viršutinė nata: romas, imbieras
Širdies nata: kakava, vanilė, kava, mandarinas, lelijos
Apatinė nata: šokoladas, tongapupės, santalo mediena


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, GERANIOL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, THEOBROMA CACAO SEED EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SORBITOL, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN.


Pakuotė. Kartoninė pakuotė man pasirodė taip sau. Nors viršelis puoštas kažkuo panašiu į glamžytą aksomą, tačiau kartonas nestoras, o viduje nėra jokio apsauginio įdėklo. Tik toks kaip dangtelis, prilaikantis stiklinio buteliuko dangtelį. Bet buteliukas... buteliukas atrodo labai įdomiai. Galvoju, ar kažką panašaus buvau mačiusi? Esu mačiusi tik panašios formos nagų lako buteliukus. 

Stiklinis, tamsiai raudonas buteliuko pagrindas apvalus, siauras. Ant jo uždėtas plastikinis, ilgas, stipriai siaurėjantis juodos spalvos dangtelis. Gamintojas sako, kad pakuotė turi priminti moteriškas formas, bet man tai neprimena nei kiek, greičiau jau čia koks šaltasis ginklas arba koks eliksyro buteliukas įmantrus, bet tikrai ne moteriškos formos. Nesiginčysiu - atrodo labai įdomiai, bet pakuotė žiauriai nepraktiška nei pasidėti patogiai, nei kartu nešiotis - gali kas pagalvoti, kad koks ginklas.


Kvapas. Tik pasipurškus, aromatas atsiveria gaiviu kvapu: jaučiu aštrų imbierą, rūgštų citrusinį kvapą ir gaivias lelijas. Nors kvapas atsiveria labai gaiviomis natomis, tačiau gaivumas labai greit išblėsta, kvapas staiga tampa šiltas, švelnus. Bandžiau identifikuoti natas ir tik perskaičiusi, kad įeina į kvapiųjų natų šeimą supratau, kad tai turėtų būti šokoladas, pagardintas apelsinu. Tačiau tiesa ta, kad šokolado natos ne tokios jau gundančios, kaip sako gamintojas, tokios keistokos šiltos, sodrios natos, kurios iš ties šiek tiek primena šokoladą, bet tik tuomet, kai žinai, kad jo čia turi būti. Nors jaučiu šiokias tokias alkoholio, gal ir romo užuominas, tačiau mano uoslė nei kavos, nei tongapupių niekaip neužuodžia. Nejaučiu, nėra.

 Aromatas man pasirodė silpnokas, tarsi gerai praskiestas oru - labai trūksta stiprumo, intensyvumo, sodrumo, ryškumo. Tokios ryškios natos, o deja, labai silpnai jaučiamos.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☃ žiemos sezonui;
     ★ vakaro metui.


Kaip jaučiasi aromato stiprumas priklauso nuo to, kada juo pasikvėpinai. Tik pasikvėpinus kvapas iš ties gali būti jaučiamas per metrą, tačiau po pusvalandžio,,, geriausiu atveju iki 15-20 cm nuo kūno odos. Kvapas per silpnas. Niekaip nesuprantu, gamintojas surinko tokias stiprias, galingas natas, norėjo sukurti bombinį kvapą, o... gavosi praskiestas birzgaliukas - intensyvumo labai, labai trūksta.

Apgailėtinas ir išlikimas. Ant mano odos geriausiai jaučiasi 2 val, tačiau dar šiek tiek užuodžiu iki 3 val. Rimtai? Čia parfumuoto vandens koncentracijos išlikimas? Net tualetiniam vandeniui tiek per mažai. O čia... iš gamintojo aprašymo tikiesi sodrios bombos, o deja... šnipštas...


Šiltas, švelnus šokolado ir apelsino kvapas. Tačiau kad čia šokoladas supratau tik perskaičiusi natas - nu niekaip to tikro šokolado man neprimena. Kažkas panašaus ir deja, nors tikėjausi stiprios ir intensyvios bombos, bet šitas kvapas... ech, pirmiausia tarsi praskiestas, parfumuotas vanduo vos užuodžiamas, išlieka per trumpai. Nusivylimas, nevertas dėmesio. Išbandžiau, bet antrą kart nepirkčiau - neverta.

Aromatas panašus į:
- CACHAREL "Amor Amor"
- CAFE PARFUMS "Cafe Intenso"
- FABERLIC "Desirable"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai