WET n WILD "Color Icon" akių šešėlių paletė "1114075E Call Me Sunshine"

Kokią akių šešėlių paletę turiu! Man atrodo didžioji dalis bent kiek besidominčių kosmetikos naujovėmis, tikrai turėjo girdėti apie Wet n Wild Color Icon akių šešėlių paletes, kurios pastaraisiais mėnesiais buvo labai populiarios tarp užsienio grožio blogerių. Lietuvoje šios paletės taip ir nesuskambėjo, gal dėl to, kad vietinėse parduotuvėse šios paletės neturėjome? Kita vertus, gerai paieškojus tikrai galima rasti įsigyti internetu. Naudojau daugiausiai vėlyvą rudenį ir šiandien noriu kiek plačiau papasakoti apie savo potyrius, paletę ir parodyti porą kuklių, paskubomis atliktų makiažų.


Produktas: WET n WILD "Color Icon" akių šešėlių paletė "1114075E Call Me Sunshine"
Gamintojas: "Markwins Beauty Products" Ispanija. Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: linkusi byrėti
Tūris: 12 g
Kaina: apie 6,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Lookfantastic, Notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Color Iconic 10-ies atspalvių akių šešėlių paletė puikiai pigmentuota, minkštų, kreminių spalvų ir veganams tinkamos formulės. Paletėje sukomplektuoti matiniai, satininiai, blizgūs, metaliniai šešėlių efektai. Paletėse suderinti atspalviai tinka tiek kasdienai, tiek ryškiam makiažui, kiekvienoje paletėje yra šaltų, šiltų ir neutralių atspalvių. Ilgai išliekanti formulė.
- 10 šešėlių atspalvių paletė su matiniu, satino, blizgaus ir metalo efektu;
- intensyviai pigmentuotos spalvos švelniai slysta;
- šalti, šilti ir neutralūs atspalvių tonai.


Pakuotė. Labai, labai paprasta, plastikinė paletė su baltu pagrindu ir skaidriu, plonu dangteliu. Iš pakuotės puikiai matosi, kad gamintojas jos kokybei ar išvaizdai tikrai neskyrė daug dėmesio - tiek plastikinė pakuotė, tiek dizainas labai paprastas, pigokas. Kryžiuoju pirštus ir tikiuosi, kad dėmesys buvo sutelktas į šešėlių kokybę.

Kvapas neutralus. Akių šešėliai jokių papildomų kvapų neturi, tad paprastai tokios priemonės vadinamos bekvapėmis.

Konsistencija skiriasi priklausomai nuo blizgučių kiekio ir efekto. Matiniai atspalviai minkščiausi, kremiškiausi, švelniausi, kuo stambesnis blizgutis priemonės konsistencijoje, tuo sausesnė ir mažiau kreminė konsistencija. Tačiau iš esmės, lyginant su kitais šešėliais - Wet n Wild labai švelnūs, kreminiai, minkštučiai.


Sudėtis:
Atspalviai 1, 4, 8, 10:
SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TALC, MAGNESIUM MYRISTATE, BORON NITRIDEDIMETHICONE, SILICA, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDESIMMONDSIA CHINENSIS SEED OILTRIMETHYLSILOXYSILICATEPHENOXYETHANOLCAPRYLYL GLYCOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSEETHYLHEXYLGLYCERINHEXYLENE GLYCOLO-CYMEN-5-OL, AQUAETHYLENE/ PROPYLENE/ STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ ETHYLENE/ STYRENE COPOLYMER.
+/-: CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 77400, CI 77007, CI 77510.

Atspalviai 2,6:
SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MICACALCIUM ALUMINUM BOROSILICATEMAGNESIUM MYRISTATE, DIMETHICONECAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, BORON NITRIDETRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, SILICA, TALC, PHENOXYETHANOLMICROCRYSTALLINE CELLULOSE, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANEETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOLETHYLENE/ PROPYLENE/ STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ ETHYLENE/ STYRENE COPOLYMERO-CYMEN-5-OL, AQUA.
+/-: CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 77400.

Atspalvis 9:
SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITEDIMETHICONEMAGNESIUM MYRISTATECAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, TRIMETHYLSILOXYSILICATEMICROCRYSTALLINE CELLULOSE, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOLTRIETHOXYCAPRYLYLSILANEETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOLETHYLENE/ PROPYLENE/ STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ ETHYLENE/ STYRENE COPOLYMER, TALCO-CYMEN-5-OLBORON NITRIDE, SILICA, AQUA, CI 77891, CI 77491, CI 77510.

Atspalvis 3:
SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIMETHICONE, MAGNESIUM MYRISTATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, MICATRIMETHYLSILOXYSILICATEMICROCRYSTALLINE CELLULOSEPHENOXYETHANOLTRIETHOXYCAPRYLYLSILANECAPRYLYL GLYCOL, SILICAETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOLETHYLENE/ PROPYLENE/ STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ ETHYLENE/ STYRENE COPOLYMER, TIN OXIDE, TALCO-CYMEN-5-OL, BORON NITRIDE, AQUA, CI 77491, CI 77400, CI 77891, CI 77492, CI 77499.

Atspalvis 5:
MICAMAGNESIUM MYRISTATEDIMETHICONE, TALC, SILICACAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOLTRIMETHYLSILOXYSILICATECAPRYLYL GLYCOLSIMMONDSIA CHINENSIS SEED OILETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOLMICROCRYSTALLINE CELLULOSEO-CYMEN-5-OL, BORON NITRIDETRIETHOXYCAPRYLYLSILANEETHYLENE/ PROPYLENE/ STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ ETHYLENE/ STYRENE COPOLYMER, AQUA, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007.

Atspalvis 7:
SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITEMAGNESIUM MYRISTATE, CALCIUM TITANIUM BOROSILICATE, DIMETHICONECAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SILICASIMMONDSIA CHINENSIS SEED OILTRIMETHYLSILOXYSILICATEPHENOXYETHANOLCAPRYLYL GLYCOLETHYLENE/ PROPYLENE/ STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ ETHYLENE/ STYRENE COPOLYMERETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, TALC, MICROCRYSTALLINE CELLULOSEO-CYMEN-5-OL, BORON NITRIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, AQUA, CI 77491, CI 77891.


Poveikis. Pirmiausia noriu atkreipti dėmesį ir pasidžiaugti, kad šioje paletėje gamintojas pasirinko sudėti ne vieno efekto atspalvius: vienoje paletėje yra ir matinių, ir satininių, ir blizgių ir metalinio efekto atspalvių. Vienas nuo kito skiriasi blizgučių stambumu, kiekiu arba jų nebuvimu. Šiltų atspalvių šešėlių patelė puikiai tinka tiek kasdieniniam, tiek šventiniam makiažui. Ir nors šiltos spalvos greičiausiai nėra mano spalviniam tipui tinkamiausias sprendimas, tačiau paletė man labai patinka. 

Labai džiaugiuosi ir minkštomis, kreminėmis konsistencijomis, kurias lengva dengti, paprasta paimti ir aplikuoti. Man sudėtingiausia buvo tik stambiausių blizgučių dengimas su šepetėliu - pirštais tokias spalvas pasidengiu gražiau ir tolygiau. Visi atspalviai nepriekaištingai gerai pigmentuoti ir net sklaidant spalvos netampa 'murzina' makalionė ant odos. 


Deja, tačiau minkšta priemonės konsistencija yra linkusi byrėti, todėl visuomet būtina kruopščiai ne tik nupurtyti šepetėlį, tačiau aš dar ir perteklių nupučiu. Tačiau tiek blizgučiai, tiek matinės spalvos šiek tiek nubyra po akimis, tad esu linkusi su šia palete pirmiausia daryti akių makiažą, o tik tuomet dažyti veidą.

Spalvos puikiai išlieka visą dieną, nors minimaliai ir blunka, tačiau net ir vėlų vakarą akių makiažas beveik taip pat gerai atrodo. Apskritai, nepaisant vidutinio byrėjimo, labai džiaugiuosi puikiu kainos ir kokybės santykiu: intensyviai pigmentuotos spalvos, subalansuoti efektai ir šilta paletės gama, minkšta konsistencija ir iš ties maža kaina. Man patiko! Labai patiko! Puiki paletė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai