L'OREAL "Elvital" Extraordinary Oil Sublime Hair Enchancer - maitinamasis aliejus dažytiems plaukams su 6 gėlių aliejais ir UV apsauga

Aš kartais pastebiu, kad kai kuriuos kosmetikos produktus tiesiog pamirštu jums parodyti, nes būna nusiperki ir pamiršti įmesti į krepšelį arba iš kart pradedi naudoti. Arba gauni dovanų ir nebeužfiksuoji. Pavyzdžiui, šitą L'Oreal plaukų aliejuką gavau dovanų ir man atrodo, kad taip ir nebeparodžiau. O kodėl? Kas čia žino? Ir naudoju jau kažkiek laiko, kai supratau, kad tikriausiai pirkiniuose aliejaus ir nebuvo. Aš pati greičiausiai nebūčiau tokio aliejuko pirkti, nes jau kuris laikas silikoninių aliejų naudoju labai mažai, pastaruoju metu labiau mėgstu kremus arba purškiklius, o aliejų - vis mažiau. Bet jau kad turiu, kartas nuo karto panaudoju ir šiandien noriu pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: L'OREAL Elvital Extraordinary Oil Sublime Hair Enchancer - maitinamasis aliejus dažytiems plaukams su 6 gėlių aliejais ir UV apsauga
Gamintojas: "L'Oreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, suteikti švelnumo, blizgesio ir paslankumo
Tinkamas tipas: dažytiems plaukams
Labiausiai patiko: suteikia švelnumo
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 100 ml
Kaina: 12,99 Eur
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kosmetikos parduotuvėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Sausi dažyti plaukai? Jums reikia intensyvaus maitinimo ir spalvos apsaugos! Ypatingas aliejus dažytiems, sausiems plaukams. Magiška, lengva, ne per riebi tekstūra neapsunkina plaukų. Unikali 6 retų gėlių aliejų alchemija ir UV spindulių apsauga. Intensyviai maitina plaukus, tačiau jų neapsunkina ir suteikia neatsispiriamo švelnumo, blizgesio ir paslankumo.

NAUDOJIMAS: 3 - 4 lašus įtrinti tarp delnų ir ištepti drėgnus arba sausus plaukus. Tepti nuo šaknų iki galiukų. Ištepti plaukus prieš juos formuojant - jie taps minkšti ir švelnūs kaip šilkas, arba ištepti jau suformuotus plaukus, kad jie nesišiauštų. Plaukai taps dar gyvybingesni naudojant kartu su kitomis EXTRAORDINARY OIL priemonėmis.


Pakuotė. Stiklinis oranžinės spalvos buteliukas su tamsiai raudona pompa, be jokio papildomo dangtelio. Gaminio dizainas puikiai atpažįstamas ir tiesą pasakius, man šiek tiek sudėtinga atskirti priemones vieną nuo kitos, nes šių aliejų yra kelių rūšių - pakuotės atrodo beveik identiškai, skiriasi tik užrašas buteliuko apačioje, tad perkant apsirikti labai lengva. 

Kvapas aliejus kvepia labai švelniu, šiek tiek salstelėjusiu kosmetiniu aromatu. Aromatas nėra intensyvus, kvapas lengvas, ne per stiprus, tad turėtų neerzinti ir šiek tiek jautresnių uoslių.

Konsistencija vidutinio skystumo, aliejinė.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Dimethiconol, Alcohol Denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil, Tocopherol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Helianthus Annuus Seed Oil, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Linalool, Linum Usitatissimum Flower Extract/Linseed Flower Extract, Caprylic/ Capric Triglyceride, Caprylic/ Capric Glycerides, Gardenia Taitensis Flower, Bisabolol, Rosa Canina Flower Extract, BHT, Glycine Soja Oil/ Soybean Oil, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia pradėkime nuo akivaizdžiausių dalykų - sudėties. Va dėl to ir vengiu plaukų aliejukų, dėl to ir nebeperku L'Oreal plaukų aliejų - sudėtyje be minkštinančių, kondicionuojančių ir švelninančių ingredientų yra silikono, kuris suteiks plaukams lygumo ir švelnumo efektą; net dviejų rūšių alkoholis, kuris ilgo naudojimo eigoje sausins plaukus, tad tikėtina pažeis jų, greičiausiai plaukai ims šiauštis ir veltis. O kur dar visa puokštė nesaugių (ir tikrai nebūtinų) kvapiųjų medžiagų... Priemonės sudėtinėmis dalimis nesu sužavėta ir tokių produktų stengiuosi kaip įmanoma vengti.

Plaukų aliejus vidutinio tirštumo, tačiau gana sunkios konsistencijos. Pastebėjau, kad sunku jį dozuoti ir nutaikyti, kiek konkrečiai reikia priemonės mano plaukas. Vos vos per daug ir plaukai atrodo lyg neplauti, lyg būtų riebaluoti, nešvarūs! O panaikinti perteklių nėra kaip, išskyrus plovimą. Nors konsistencija palyginus riebi, tačiau... velnias mano mažų trumpų augančių plaukelių ir skraidančių plaukelių tikrai nesuvaldo! Būna mano mėgstami aliejai puikiai susitvarko su tais pasišiaušėliais, o šis - ne. Apmaudu, nes jei jau naudoju silikono pagrindo priemonę, tai tikiuosi, kad tuos mažus plaukelius suvaldys ir suguldys. Nesuvaldo. Tačiau galima pasidžiaugti, kad plaukams suteikia švelnumo, suteikia minkštumo ir šiek tiek, per nago juodymą daugiau spindesio. Tačiau nemaitina, apskritai tokio tipo priemonės gali teikti tik kosmetinį efektą, bet jokiais būdais negydo, nemaitina plaukų.

Nežinau, man atrodo kad tokių aliejukų laikas jau lyg ir praėjo. Aš dar suprantu tuos aliejus, kurie geba suvaldyti visus pasišiaušusius plaukelius, bet šiuo atveju, na aiškiai jaučiasi tik plaukų švelnumas. Šituo tai tikrai nesiskundžiu, mano plaukai kaip šilkelis (kirpėja būtent visuomet šiuo žodžiu apiberia mano plaukus), tai vien dėl to naudoti aliejuką. Na ne, esu naudojusi geresnių aliejukų, o ir efektų būna įspūdingesnių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Su tais aliejais tikrai paradoksas :) atrodo turėtų drėkinti plaukus, o ilgalaikėje perspektyvoje džiovina. Ach pavydžiu šilkinių plaukų, mano plaukų struktūra labai poreta, pučiasi, šiaušiasi ir visaip kitaip elgiasi :D nors per tiek metų atsirinkau jau priemones, kurios bent kiek suvaldo situacija.aisku kainuoja brangiau

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kažkada šventai tikėjome, kad aliejai išgelbės plaukus :D
      Mano plaukai nėra pavydėtini - porėti, linkę pūstis, bet labai, labai švelnūs. Vien tik dėl švelnumo jais džiaugiuosi, o vis kita - būtina riebi, sunki kaukė, kad neskraidytų į visas puses, kad būtų šiek tiek prigludę. Žinojimas, kad tik riebios priemonės gelbsti, padeda susitvarkyti :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą