FRUDIA Coconut Honey Salve Lip Cream - lūpų kremas sausoms lūpoms su kokosais ir medumi

Man vis kirba klausimas - kaip jūs galvojate ar lūpų balzamai, kremai ir serumai yra dekoratyvinės kosmetikos ar veido priežiūros produktas? Man asmeniškai lūpų balzamai yra higieninė kosmetika, t.y. rūpesčio savimi dalis, nes balzamas turi ne pablizginti lūpas, nesuteikti joms spalvą ar dar kažkokio dekoratyvinio efekto. Man svarbu, kad lūpų balzamas gerai drėkintų, maitintų ir tinkamai pasirūpintų lūpų oda. O kaip jums?
Šį kart aš bandžiau Frudia lūpų balzamą su kokosais ir medumi, testuoju jau labai ilgą laiką ir šiandien, vietoj dekoratyvinės kosmetikos įrašo, noriu su jumis pasidalinti savo nuomone.


Produktas: FRUDIA Coconut Honey Salve Lip Cream - lūpų kremas sausoms lūpoms su kokosais ir medumi
Gamintojas: "WELCOS". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: lūpoms - maitinti, suteikti švelnumo ir glotnumo
Tinkamas tipas: sausoms, suskeldėjusioms
Labiausiai patiko: lengva, maloni konsistencija
Labiausiai nepatiko: dirgina pažeistą lūpų odą
Tūris: 10 g
Kaina: 5,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Notino, Asia Blossom

Ką žada gamintojas: Lūpų kremas skirtas sausoms, suskeldėjusioms lūpoms prižiūrėti. Kremas aprūpina lūpas maitinamosiomis medžiagomis, suteikia lūpoms švelnumo ir glotnumo.
Sudėtyje yra kokosų vandens, adenozino, medaus ir azijinės centelės ekstraktų.

NAUDOJIMAS: Reikiamu kremo kiekiu tepkite švarias lūpas.


Pakuotė. Lūpų balzamas ar tai lūpų kremas (kaip vadina gamintojas) atkeliauja vidutinio minkštumo plastiko tūbelėje su užsukamu dangteliu. Pakuotės dizainas žaismingas - ryškiai geltonos spalvos fone pridėliota kokosų paveikslėlių. Tūbelės aplikatorius kirstos formos, greičiausiai ne pats patogus lūpų balzamui, tačiau kreminės konsistencijos produktui puikiai veikia.

Balzamas dar atkeliauja popierinėje pakuotėje ant kurios sudėta visa reikalinga informacija apie priemonę. Tiesą sakant man pakuotės dizainas gražus - patinka tiek nespalvoti augaliniai motyvai, tiek ryškiai geltonas pakuotės akcentas. Mano akiai gražu.

Kvapas. Lūpų balzamas papildomai pakvėpintas, kvepia maloniu, vidutinio intensyvumo aromatu,  primenančiu Kokosų kvapą. Aromatas malonus, nėra per stiprus, bet dengiant jaučiamas.

Konsistencija kreminės tekstūros.


Sudėtis: Cocos Nucifera (Coconut) Water, Glycerin, Sorbitol, Beeswax, Diisostearyl Malate, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/ Capric Triglyceride, WaterPanthenolHydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, 1,2-HexanediolPolysorbate 60, Methyl Glucose Sesquistearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butylene GlycolTrehaloseSorbitan SesquioleateHydrogenated PolyisobuteneGlyceryl Caprylate, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Sodium Polyacrylate, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Stearate, Myristyl Alcohol, Adenosine, Disodium EDTA, Lauryl Alcohol, Trideceth-6Punica Granatum Fruit Extract, Asiaticoside, Honey ExtractCoco-Caprylate/ Caprate, Octyldodecanol, DextrinVitis Vinifera (Grape) Seed OilPrunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Hydrogenated LecithinCeramide NP, Centella Asiatica Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed OilCaprylyl Glycol,  Propolis Extract, Tocopherol, Royal Jelly Extract, Chlorphenesin, PhenoxyethanolCitrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Parfum, Limonene, Linalool.


Poveikis. Jau senai nemačiau tokios ilgos priemonės sudėties tokiam paprastam produktui, kaip lūpų balzamas. Iš ties sudėtinės dalys gausios augaliniais aliejais ir ekstraktais, daug odą minkštinančių, drėkinančių, maitinančių, švelninančių ingredientų. Tačiau kartu daug citrusinių vaisių aliejų, kurie yra fototoksiški ir vasaros metu netinka naudoti, juo lab, kad kremo sudėtyje UV filtro nėra.

Mane labai nustebino lengvutė, kreminė priemonės konsistencija. Priemonė visiškai neturi jokio riebumo jausmo, tad pradžioje maniau, kad puikiai tiktų vasaros metui, kai sunkių priemonių nesinori. Kremas labai lengvai pasidengia, visiškai neapsunkina ir maloniai jaučiasi ant lūpų.

Pastebėjau, kad produktas tikrai suteikia švelnumo, jaučiu šiokį tokį drėkinimą. Tačiau priemonė dirgina pažeistas lūpas - teko kartą tepti ant pažeistos lūpų odos ir pasigailėjau - nemaloniai dilgčiojo... o ir sudėtyje yra ingredientų, kurie netinkami naudoti ant pažeistos odos. 

Jei nebūtų tiek daug citrusinių aliejų, šitą kremą labai rekomenduočiau vasaros metu - lengvutė formulė labai maloni, neapsunkinanti ir neriebi. Aš asmeniškai mėgstu sunkesnes, riebesnes formule ir maitinantį efektą, tad man šita priemonė per lengva, trūksta riebumo ir realaus lūpų kondicionavimo ne tik kai jos sveikos, tačiau ir pradeda skeldėti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Vaje, kokia ilga sudėtis, o dar tie citrusiniai, atrodo, kad gamintojas ką turėjo, tą sudėjo iškart :D Vis dėlto daugiau nereiškia geriau... O citrusiniai aliejai šiaip dar ir fototoksiški.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nėra visai blogai, didžioji dalis ingredientų naudingi odai. Mane labiau neramina, kad stipriai dirgina pažeistą odą.

      Panaikinti

Rašyti komentarą