LUMENE "Hellä" Moisturizing Toner - drėkinantis veido tonikas sausai odai su bruknių vandeniu

Vasariškos nuotraukos žiemą? Taip nutinka, kai turi didelės pakuotes ir priemones naudoji ilgai. Pradėjau jau labai senai ir tik dabar artėju link pusės pakuotės. Apie ką aš? Apie didžiulę Lumene toniko pakuotę sausai odai, skirtą drėkinti ir tonizuoti. Pasakoju įspūdžius.


Produktas: LUMENE "Hellä" Moisturizing Toner - drėkinantis veido tonikas sausai odai su bruknių vandeniu
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai : tonizuoti, drėkinti
Tinkamas tipas: normaliai ir sausai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: neturiu jokių nusiskundimų
Tūris: 400 ml
Kaina: 12,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Douglas

Ką žada gamintojas: Su šiaurinių bruknių vandeniu. Užbaigia odos valymo ritualą ir pagerina odos drėgmės lygį. Kliniškai patikrintas, turtinga kreminė tekstūra drėkina sausą odą. Tinka normaliai ir sausai odai.
NAUDOJIMAS: Prieš naudojimą supurtykite. Tepkite vatos diskeliu po valymo.


Pakuotė. Plastikinė, milžiniška toniko pakuotė su atsukamu dangteliu, po kuriuo slepiasi patogi dozavimo anga. Pakuotės plastikas rožinės spalvos, etiketė dar šviesesnė, tačiau išlaiko rožinės spalvos tematiką - man gražu, moteriška, patrauklu akiai, nors tikrai nėra minimalistinės stilistikos.

Kvapas švelnus, kosmetinis aromatas, kuris man asocijuojasi su švelniu rožių aromatu ir lengva bruknių rūgštele. Kvapas jaučiamas, tačiau greit išgaruoja ir neerzina.

Konsistencija skysta, tačiau ženkliai tirštesnė, kreminė.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT JUICE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, PROPANEDIOL, LECITHIN, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, GLUCOSE, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, PARFUM.
96 % natūraliai išgautų komponentų.
100 % tinkamas veganams


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo priemonės sudėties - pasižiūrėkite... iš nesaugių tik konservantas ir tas pats ne pats blogiausias bei būtinas; ir kvapai. Žinoma, kvapas yra skonio reikalas - man jo galėtų ir nebūti veido priežiūros priemonėse, tačiau kita vertus, didžioji visuomenės dalis mėgsta kvepiančią kosmetiką. O visa kita - pasižiūrėkite! Daug odos drėkiklių, daug kondicionuojančių ingredientų, minkštiklių, antioksidantų - sudėtis turtinga ir naudinga veido odai.

Man labai patinka tirštoka konsistencija - sausai odai tikrai ne visais gyvenimo etapais tinka tonikas - vandenėlis, ypač žiemos metui norisi sunkesnės, tirštesnės konsistencijos. Va būtent tokia yra pati fainiausia sausai odai. Nors kvapų veido priežiūros priemonėse nemėgstu, bet šio toniko kvapas man labai, labai malonus iš ties mėgaujuosi kiekvienu naudojimu. 

Kalbant apie efektą - tik pagirsiu! Priemonė ne tik gerai drėkina veido odą, tačiau ir ramina, jei ji sudirgusi. Įsivaizduokite, koks geras įspūdis, kai jau tonikas pagelbėja sausai odai? O jei paskui dar serumas ir kremas geras - problemų su sausa oda nekiltų. Reziumuoju - tonikas puikus, efektas nepriekaištingas ir kaina labai gera, standartinis buteliukas kainuotų vos 6 Eur - tai kur jau geriau begausi? Sausiaodės, mano likimo draugės, - būtinai pasitaikius progai išbandykite! 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai