SATYA "Super Hit" smilkalai: "Yoga Ritual"; "Omkar"; "Arabian Night"; "Magic Monk"; "Super Hit"; "Purple Beauty"; "Tuscan Leather"; "Dharma"

Metai sukasi ratu ir mes kartu su jais. Kartais atrodo, kad viskas kartojasi, kaip ir ankstesniais metais ir visgi, į viską jau žiūri su visai kitokiu požiūriu, brandesnėmis akimis, išmintingesniu žvilgsniu. Su metais keičiasi ir norai, pomėgiai bei poreikiai. Jei prieš kelis metus smilkalų pakęsti negalėjau, tai pastaruosius metus mėgaujuosi smilkalų aromatu, vasarą mažiau, žiemą daugiau, tačiau smilkalų kvapas man labai patinka. Esu išbandžiusi nemažai kompanijų smilkalų, nuo pigiausių ir tinklaraštyje keletas atsiliepimų yra. Na, o šiam kartui dalinuosi vienos populiariausių kompanijų Satya linijos Super Hit nuomone apie kelis šios linijos aromatus.


YOGA RITUAL raminantis levandos, nuotaiką keliančio eukalipto ir stabilumą suteikiančio santalmedžio aromatas kuria harmoningą nuotaiką, atpalaiduoja.
Labai malonus aromatas su šiltu, kreminiu kvapu, kuriame labai jaučiasi mediena. Bandžiau pagauti, užuosti levandos natas, tačiau niekaip atskirai neužuodžiu, tačiau turiu pagirti, kad kvapas iš ties atpalaiduoja, suteikia mintims balanso ir ramybės.

OMKAR santalmedžio, aromatinių aliejų ir šviežių žolelių mišinys stimuliuoja dvasinę ramybę. Geriausiai tinka meditacijai ir savirefleksijai.
Stiprus, intensyvus smilkalų aromatas su dominuojančių žolelių kvapu. Man šis kvapas vyriškas, dominuoja stiprios natos, švelnaus moteriškumo čia nėra. Nepasakyčiau, kad aromatas man labai patiktų, nesu didelė vyriškų kvapų mėgėja. Patiko mažiausiai iš čia esančių.

ARABIAN NIGHT paslaptinga kelionė į Rytų pasaulį: intensyvus ir egzotiškas aromatas su šiltų prieskonių natomis, prabangaus ūdo kvapu ir jausmingu gintaro aromatu.
Intensyvus, sodrus, ryškus smilkalų aromatas, kuriame puikiai jaučiasi prieskonių kvapas. Saldus, egzotiškas ir jausmingas kvapas puikiai tinka žiemos metui.

MAGIC MONK senovinės šventyklos, paslėpti lobiai ir egzotiškų prieskonių mišiniai, paslaptingi aliejai ir medienos natos sukuria kvapą gniaužiantį aromatą.
Mano mylimiausias iš visų čia esančių smilkalų, mano uoslei maloniausias ir patraukliausias kvapas. Lengvutis, vos vos dūminis, saldus aromatas, kuris neprimena tradicinių smilkalų kvapo. Ir tai labai žavi. Aaa... šitų sudeginus daugiausiai.

SUPER HIT tarsi pirmieji saulės saulės spinduliai, prasidedant naujai dienai, liečiantys kalno viršūnę. Saldus, nuotaiką keliantis sodrių gėlių aromatas.
Šis kvapas man labai, labai primena Nag Champa smilkalus, tik dar šiek tiek saldžiau, kas bandė nag champa, tikrai gali įsivaizduoti koks čia aromatas. Gėlinis, sunkokas, sodrus, lengvai pudrinis gėlių aromatas.

PURPLE BEAUTY jazmino gėlių ir žibučių natos su sultingu juodųjų serbentų aromatu, skirtas moteriškumui švęsti.
Dūminis, sunkus, intensyvus aromatas, kuriame atskirai gėlių ar uogų kvapų nejaučiu, tačiau bendrai vaisinės - gėlinės natos jaučiasi. Nepasakyčiau, kad aromatas labai, labai moteriškas. Malonus, tačiau iš ties intensyvus.

TUSCAN LEATHER rafinuotas, elegantiškas itališkos odos, dūminio auksabarzdžio, šiltos kedro medienos ir muskuso aromatas.
Subtilus, malonus aromatas, kuriame jaučiasi malonus odos ir medienos kvapas su šviežių žolelių potoniu. Žinote, man šis kvapas labai patinka, dūmo čia mažiau, aromatas labai subtilus, elegantiškas ir ženkliai mažiau primena tradicinius rytietiškus smilkalų kvapus.

DHARMA harmoningas citrusinių vaisių, raminančių žolelių, pačiulio aromatas kuria aiškumo, dvasinio atbudimo aurą.
Lengvesnis, saldus ir vos vos citrusinis aromatas. Nors citrusus smilkaluose užuosti retenybė, nors tikėjausi, kad šis aromatas mane sužavės, tačiau nepasakyčiau, kad paliko didesnį įspūdį. Kvapas, kaip kvapas - didžioji dalis šio įrašo smilkalų patiko labiau.


Satya smilkalai iš ties yra geresnės kokybės ir kaip iki mėnulio, jei lyginsi su prakybos centruose esančiais smilkalais. Nors atskirų natų nelabai pajausi, tačiau bendra aromato dermė, po namus paskleidžiamas kvapas  iš ties puikus, be jokių papildomų neaiškiai smirdančių priemaišų. SuperHit linijos aromatai gaminti su masala prieskoniais - labai mėgstamas mano pastarojo meto atradimas. Degdami prieskoniai skleidžia malonų, intensyvų aromatą, suteikia aromatui sodrumo ir tarsi iš vis panaikina degančios medienos kvapą. Mmm...

Didžioji dalis šios linijos smilkalų kvapų man patiko, tačiau jei reiktų išrinkti mylimiausius - balsuočiau už Magic Monk ir Tuscan Leather - labai malonūs! Gaila tik, kad perkant smilkalus jau kuris laikas pastebiu, kad jokių normalių aprašymų nėra- norisi prieš įsigyjant perskaityti, apie ką šie smilkalai, ko galima tikėtis ir pabandyti įsivaizduoti, ar šis kvapas man patiktų, ar nelabai.


Gamintojas: "Shrinivas Sugandhalaya LLP", Bengaluru, Indija
Kiekis: po 15 g (apie 14 vnt.) pakuotėje
Kaina: kiekvienos pakuotės - 2,95 Eur
Degimo laikas: apie 45 min




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai