CIEN "Pomegranate" granatų kvapo skystas rankų muilas

O šiandien lengvai ir lengvomis, greitomis, tačiau elementariomis temomis - apie rankų higieną. Muilus naudoja kiekvienas ir greičiausiai kiekvienas pagal savo kišenę? Aš stengiuosi, jei tik įmanoma, sutaupyti perkant muilus ir kūno prausiklius, tačiau renkantis kainą atsižvelgiu į kokybę ir didelių kompromisų kokybiškam prausikliui nedarau. Šį kart trumpai apie Cien skystą rankų muilą su drėkinančiomis savybėmis ir granatų aromatu.


Produktas: CIEN "Pomegranate" granatų kvapo skystas rankų muilas
Gamintojas: ZC "Cosmetics" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: pompa
Tūris: 500 ml
Kaina: 0,99 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Drėkina rankų odą, tinka jautriai odai. Sukurtas kasdienei rankų priežiūrai. Dėl sudėtyje esančio glicerino pasižymi drėkinamosiomis savybėmis.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Cocamide MEA, Potassium Sorbate, Lanolin Alcohol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, CI 14720, Tocopherol.


Mano nuomonė. Muilo pakuotė labai paprasta, skaidraus plastiko buteliukas su užsukta pompa ir skaidriomis, vaisiais puoštomis etiketėmis. Tiesą pasakius man nepatinka muilo pompa - vienu kartu išspaudžiamas per didelis muilo kiekis, tiek tikrai nereikia, tad ir muilas neskalsiai naudojasi ir šiek tiek erzina plaunantis rankas.

Muilo sudėtis nėra pati saugiausia, yra SLS, ingredientų, turinčių potencialiai pavojingų priemaišų, bet nieko tragiškai blogo. Iš pigaus muilo kažkokių stebuklų ir nesitikėjau. Gelinės kosistencijos priemonė dažyta ryškiai raudona spalva, kvepia maloniu vaisiniu aromatu, kuris jaučiamas dar kelias minutes po rankų plovimo. 

Tiesą pasakius neturiu kuo labai skųstis - muilas kaip muilas - gerai, švariai prausia rankų odą, maloniai kvepia, sudėtis nėra prasta, gal tik pompą reiktų keisti arba įsigijus tokį muilą, perpilti į jau turimą indą su patogesne dozavimo pompa. Tiesa, gamintojas sako, kad muilas drėkina, tačiau jokio drėkinamojo poveikio nejaučiu, tačiau ir rankų sausinimo nėra. Glicerinas greičiausiai neutralizuoja sausinančio SLS poveikį, tačiau iki drėkinamojo efekto muilui toloka. Man visai patiko, iš ties neblogas, o ieškant kur sutaupyti, drąsiai galima rinktis pigesnius muilus. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai