AVON Senses "Aloha Monoi" vonios putos su kokosų ir gardenijų aromatu

Rudens ir žiemos savaitgaliais aš mėgstu ilgą, kvapnią vonią, todėl rudens metu prisiperku visokių nebandytų priemonių ir testuoju. Iš ties tai nusipirkau įdomių, nebandytų produktų, o va vienas iš pirkinių, tiksliau vonios putos, jau bandytos labai senai. Avon Senses putas esu ne kartą bandžiusi, pirmą kart labai senai iki blogo rašymo laikų. Išbandžiau ne vieną kvapą, kurie beje, keičiasi, atsiranda nauji, seni nebeparduodami, tad ratuke nelabai ir spėsi užsisukti. Pamenu, kad kažkada man iš ties patiko, tačiau kaip dabar?


Produktas: AVON Senses "Aloha Monoi" vonios putos su kokosų ir gardenijų aromatu
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas 
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 1000 ml
Kaina: 5,30 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Avon

Ką žada gamintojas: Tirštos ir kreminės tekstūros vonios putos „Aloha Monoi“ maloniai prausia ir drėkina odą bei sužadina pojūčius saulėtais ir visą dieną lydinčiais vasaros aromatais.
Palepink save karšta vonia, užsimerk ir leisk pojūčiams tave nuvesti į smėlėtą, turkio mėlynumo vandenyno skalaujamą, Tahiti paplūdimį. „Aloha Monoi“ susijungia egzotinis kokosų kokteilis ir unikalaus aromato Taičio gardenija. Tirštos putos padės atsipalaiduoti, pailsinti kūną po ilgos dienos ir trumpam nukeliauti į tropikus.
Tinka visiems odos tipams.

Naudojimas: Įpilk 1-2 kamštelius skysčio į vandeniu pildomą vonią. Taip pat gali naudoti mažą priemonės kiekį (kelis lašelius) kaip dušo želė.


Pakuotė. Didžiulis plastikinis, 1 l butelis toks didelis, kad tiesiog netelpa nei į vonios spintelę, per didelė ši pakuotė ir stalčiuje, tad esu padėjusi ant spintelės, kad ir kaip man tas vaizdas nepatinka. Esu buvusi perfekcionistė ir vis dar labai mėgstu tvarką - stengiuosi namuose palaikyti kiek įmanoma minimaliau apkrautus paviršius. 
Butelaičio dizainas įdomus, iš abiejų pusių su ranteliais, o etiketė ties centru, per visą buteliuko ilgį. Pakuotė jau daug metų nekinta, keičiasi tik etiketė ir nežinau kodėl, bet man šita pakuotė savotiškai žavi. Gal čia kalba nostalgija, dar iš tų laikų, kai kelis metus bandžiau juokingai uždirbti kelis eurus, platindama Avon, o iš tiesų, tai tiesiog nusipirkdavau sau, na ir gal dar keliems žmonėms papildomai kosmetikos gaminius. Bet, tada buvau jauna ir kvaila, norėjau dirbti, nebuvau pilnametė, o tinklinis marketingas atrodė kaip puikus būdas užsidirbti.

Kvapas vonios priežiūros priemonėse yra man pats svarbiausias aspektas. Kas jau kas, o kvapas turi būti ir pakankamai stiprus ir malonus. Kitaip, kam toje vonioje mirkti? Vonios putos kvepia labai maloniai: užuodžiu švelnų kokosų aromatą, su švelniu gėlių kvapu. Mmm... kvepia tropikais.

Konsistencija kreminės tekstūros, šiek tiek tirštesnė, nei vidutinė.


Sudėtis: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDE MEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM, ACRYLATES COPOLYMER, GLYCOL DISTEARATE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, CITRUS NOBILIS (MANDARIN ORANGE) PEEL EXTRACT, MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, PLUMERIA RUBRA FLOWER EXTRACT, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE.


Poveikis. Tai greičiausiai akivaizdu, kad iš Avon priemonių saugios sudėties tikėtis nereikia - būčiau labai nustebinta, jei taip nutiktų. Ne, sudėtis nėra saugi, čia ir sausinančio SLS (putojimą sukeliančios medžiagos) yra, ir labai nesaugūs konservantai, ir daug nesaugių kvapų medžiagų, ir fototoksiški citrusinių vaisių ekstraktai. Žodžiu, saugios odai sudėties tikėtis tikrai nereikia ir didelio saugumo čia nėra.

Nors gamintojas sako, kad reiktų pilti porą kamštelių priemonės, aš pilu šiek tiek daugiau ir dažniausiai iš akies. Priemonė intensyviai suputoja vonioje, sukurdama tvirtus, smulkius burbuliukus ir gausias putas. Tikriausiai įdomu, o kaip tas kvapas? Labai dažnas atvejis, kai vonioje įpiltų priemonių kvapas stipriai nuslopsta, praktiškai dingsta. Avon Senses vonios putos išskirtinės tuo, kad net ir pripildžius vonią, kvapas tik vos vos prislopsta, bet nedingsta. Kvepia pakankamai intensyviai, maloniai.

Vonia ne pilnai pripildyta, putų atsiranda dvigubai daugiau

Aromatas iš ties fainas, švelnus kreminis aromatas primena tropikus! Tikrai ne pats žiemiškiausias, greičiau vasariškas, tačiau net ir už lango siaučiant sniegui, man šitas kvapas patinka, labai.

Kadangi priemonė su SLS, tokie produktai gali sausinti kūno odą. Aš pastebiu, kad po vonios oda daug švelnesnė, tačiau visiškai nepasitikiu priemonės sudėtimi, tad visuomet po vonios kruopščiai dengiu kūną kremu. Sausumas be kremo (ypač ant blauzdų) jaučiasi, tad kokybė ne pati geriausia ir jei pirkti, tai tik dėl kvapo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Klasika man Avon putos, perku visada po 500 ml, tokio kiekio užtenka vienam sezonui, rudenį bubble gum butelį turėjau. Fantastika

    AtsakytiPanaikinti
  2. O aš nesu bandžiusi šių avon putų, bet pamenu šiuos buteliukus dar iš senų mokyklos laikų, avon katalogų :) Maniau, kad gal pasikeitė per tiek dešimtmečių, bet pasirodo, dizainas tas pats :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi buvau labai nustebusi - visiškai nepasikeitė!
      Marketingas iš esmės sako, kad lengvai atpažįstamus produktus lengviau parduoti, tai gal šiuo aveju ir joja ant to arkliuko? Nes tarkim Avon kitų produktų pakuotės vis po kažkiek kinta.

      Panaikinti

Rašyti komentarą