REVOLUTION "Pink Clay" Detoxifying Mask - valomoji molio veido kaukė

O šį kart apie veido kaukę. Labai keista, kai dekoratyvinės kosmetikos gamintojai pradeda kurti veido priežiūros priemones, nes puikiai suprantu, kad šio gamintojo specializacija ne veltui yra dekoratyvinė kosmetika. Bet ką jau čia slėpti, labai smalsu, ar gali dekoratyvinės kosmetikos gamintojas sukurti gerą veido priežiūros priemonę? Tai nusipirkau Revolution rožinio molio veido kaukę, išbandžiau ir noriu jums papasakoti kas ir kaip.


Produktas: REVOLUTION "Pink Clay" Detoxifying Mask - valomoji molio veido kaukė
Gamintojas: "Makeup Revolution". Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: veidui - valyti, drėkinti, šalinti nešvarumus, sugerti riebalų perteklių
Tinkamas tipas: mišriai ir riebiai odai
Labiausiai patiko: valomasis poveikis
Labiausiai nepatiko: per stiprus aromatas
Tūris: 50 ml
Kaina: 12,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt, Lookfantastic, Notino

Ką žada gamintojas: Valomoji veido kaukė skirta mišriai ir riebiai odai prižiūrėti. Molio kaukė padeda palaikyti gerą veido odos būklę. Drėkina, valo poras, pašalina odos nešvarumus ir sugeria riebalų perteklių. Sudėtis papildyta moliu, jūros dumblių ekstraktu ir hamameliu.
NAUDOJIMAS: tolygiai tepkite kauke veidą, palikite 10-15 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu.
Netepkite odos aplink akis. Naudokite 1-2 kartus per savaitę.


Pakuotė. Stiklinis skaidrus indelis su užsukamu dangteliu ir papildomu apsauginiu dangteliu, kuris saugo produktą nuo išsiliejimo į dangtelį. Stiklinis indelis dar supakuotas į kartoninę dėžutę ant kurios pateikta visa informacija apie gaminį: sudėtinės dalys, aprašymas ir šiek tiek rožinės spalvos baltame fone.

Kvapas stebėtina, bet stiprus, intensyvus kosmetikos aromatas, gal šiek tiek primena gėlytės. Na tokio kvapo jau tikrai nesitikėjau, man pasirodė per stipru, per intensyvu.

Konsistencija vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Aqua, Kaolin, Magnesium Aluminum Silicate, Bentonite, Glycerin, Xanthan Gum, Hamamelis Virginiana Water, Phenoxyethanol, Parfum, Citric Acid, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Ethylhexylglycerin, Montmorillonite, Illite, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Fucus Vesticulosus Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77491.


Poveikis. Tiesą pasakius, lyg ir nerimavau dėl prastesnės sudėties, bet nėra blogai, apart to, kad reiktų saugoti akis ir priemonės neįkvėpti. Tačiau kvapų priemonės sudėtyje tikrai per daug, įsivaizduoju, kad jautrios kvapams negalėtų pakęsti aromato. Ir iš vis, kam kaukėse kvapai? Arba jei dėti tai reiktų bent saikingai - per stipru, per intensyvu, o ir kvepia po kaukės nuplovimo.

Molinio pagrindo veido kaukė tolygiai pasiskirsto ant veido odos. Tokio tipo kaukės paprastai skirtos riebesnės odos savininkėms, tačiau jas gali naudoti visų odos tipų žmonės. Svarbu, kad kaukė neuždžiūtų ant odos paviršiaus. Jei kaukė pradeda sausėti, reiktų šiek tiek padrėkinti sausėjančias vietas. Priemonę ant veido laikykite ne ilgiau, nei rekomenduoja gamintojas.


Paprastai molio kaukės sunkiai nusiplauna, tačiau šiuo atveju nustebau, kaip paprastai ir lengvai nusiplauna. Kokį efektą matau? Pirmiausia akivaizdu, kad molio kaukės iš ties pavalo odos paviršių, suteikia skaistumo, šviesumo ir švaros pojūtį. Nepasakyčiau, kad kaukė drėkino, tačiau ir neišsausino odos paviršiaus. Jei nebūtų tiek daug kvapų - būtų visai neprasta kaukė, prireikus pavalyti paviršinius odos sluoksnius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai