ESSENCE "The Extreme Nail Hardener" - nagų lakas - stipriklis, kietinantis nagus

Visą rudenį bandžiau stiprinti savo nagus, nes šie metai man buvo sunkūs ir nuolatinis didžiulis stresas labai pasimatė išoriškai, pradedant veido odos būkle, plaukais ir galiausiai silpnais nagais. Stipriklį dovanų gavau iš kolegės influencerės Dovilės - ačiū jai labai! Taigi, labai sąžiningai priemonę naudojau nuo pat vasaros pabaigos, vis perlakuodama nagus du kartus savaitėje. Buteliukas tuščias, tad metas nuomonei.


Produktas: ESSENCE "The Extreme Nail Hardener" - nagų lakas - stipriklis, kietinantis nagus
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: nagams - stiprinti, suteikti spindesio, tvirtumo, kietumo nago plokštelei
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: iš ties stiprina, suteikia tvirtumo nagams
Labiausiai nepatiko: rezultatams pastebėti reikia kelių mėnesių nuolatinio naudojimo
Tūris: 8 ml
Kaina: 2,59 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Nagų stipriklis The Extreme Nail Hardener stiprina nagus ir suteikia ypatingo blizgesio. Formulė užtikrina pastebimai tvirtesnius, kietesnius nagus – laką galima tepti du kartus per savaitę, kaip gydymo kursą minkštiems, linkusiems skilinėti nagams.

Sudėtis:  ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, BUTYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, TRIETHYL CITRATE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, APIUM GRAVEOLENS SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, MALTOL, PISTACIA LENTISCUS GUM, CI 15880, CI 77510.


Mano nuomonė. Nagų stipriklio sudėtis visiškai standartinės sudėties tokio tipo produktams. Standartinis stipriklio butelaitis primena nagų lako buteliukus, su vidutinio dydžio aplikatoriumi, tiesiai kirptu šepetėliu. Gal ne pats patogiausias sprendimas, bet nagus nusilakuoju be jokių didesnių rūpesčių. 

Priemonė nagų padengia skaidria spalva - atrodo lyg paprastas, skaidrus nagų lakas, tačiau stipriklis nelaiko ilgai, apie 3-4 dienos ir jis pradeda atšokti nuo plokštelės. Tokiu atveju reiktų nuvalyti likučius ir perlakuoti iš naujo. Taip ir rekomenduoja gamintojas - vis perlakuoti du kartus savaitėje.


Tikriausiai aktualiausias klausimas - ar stiprina? Efektui pajausti man prireikė sunaudoti daugiau nei pusę pakuotės, sakyčiau apie 2/3 buteliuko kiekio, tad ne vieno mėnesio ir daug kantrybės, kol rezultatai ima jaustis. Jau artėjant link pabaigos matau ir jaučiu, kad nagai šiek tiek mažiau lūžinėja, jaučiasi tvirtesni, mažiau lankstūs. Greičiausiai toks ir turėjo būti priemonės efektas. Tad iš ties, veikia.

Tačiau bandant galutinai susidėlioti nuomonę apie priemonę aš jaučiu, kad nesu iki galo apsisprendusi. Poveikis yra, kartais labai faina va tokiu tinginio principu tiesiog nusilakuoji nagus ir jie atrodo geriau, nei be lako. Tačiau mane erzina tas būtinas lakavimas porą kartų per savaitę, nes jei nusilups, priemonė gali pažeisti nagą netyčia užkliuvus, o ir laiko kartais nerandi tam būtinam perlakavimui. Galiausiai mane šiek tiek erzina ir būtina kantrybė su šiuo produktu - laką privaloma naudoti nuolat, be pertraukų, kad rezultatas matytųsi, o tam reikės maždaug sezono. Gerus tris mėnesius jokio spalvoto nagų lako, tad bespalvis ima tiesiog pabosti. Ir trečia - lakas veikia tik iš išorės... jei nagai susilpnėjo, pradėjo lūžinėti, norint išspręsti problemas, būtina ieškoti priežasties: pasidaryti kraujo tyrimus - gal trūksta mineralų? įvertinti pastarojo pusmečio (ar metų) gyvenimo būdą; pasirinkti pilnavertę mitybą ir greičiausiai vitaminų kursą - kosmetikos priemonės nesprendžia priežasčių, jos tik suteikia kosmetinį efektą. Norint sveikų nagų reiktų pradėti nuo to, ką valgome, ko gali trūkti ir kas galėjo turėti įtakos prastai nagų būklei.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai