PHYSICIANS FORMULA "Coconut" pienelis akių makiažui valyti

Per kelis paieškų metus supratau, kad nors micelinis vanduo yra vienas populiariausių sprendimų makiažui valyti, tačiau man nelabai tinkamas būdas. Nesuprantu kodėl, bet labai dažnai miceliniai vandenys man dirgina akis, atsiranda kažkoks lyg ir nedidelis patinimas, nors rimtesnio sudirgimo ir nebūna. Ne visi, bet pastaraisiais metais bandyti didžioji dalis - nežinau ar mano oda pasikeitė, ar micelinių sudėtis keitėsi, bet jau kuris laikas micelinių vengiu ir vietoj to renkuosi kitus sprendimus - valomuosius balzamus, aliejinius valiklius arba kosmetinius pienelius. Pastarųjų labai pasiilgau, tad įsigijau Physicians Formula kosmetinį pienelį makiažui valyti ir noriu pasidalinti savo nuomone.


Produktas: PHYSICIANS FORMULA "Coconut" pienelis akių makiažui valyti
Gamintojas: "Physicians Formula" Inc., JAV. Pagaminta JAV
Paskirtis: akių makiažui valyti
Tinkamas tipas: normaliai ir sausai odai
Labiausiai patiko: efektyvus valymas
Labiausiai nepatiko: per kietas pakuotės plastikas
Tūris: 59 ml
Kaina: 7,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos 

Ką žada gamintojas: Pienelis skirtas akių makiažui valyti. Kokosų pienelis tinka normaliai ir sausai odai prižiūrėti. Švelni ir neriebi priemonės formulė padeda švelniai pašalinti net ir vandeniui atsparų akių makiažą. Kreminės tekstūros pienelis atgaivina odą ir pasižymi maitinamosiomis savybėmis.

NAUDOJIMASPerlo dydžio pienelio lašą švelniai, sukamaisiais judesiais, paskleiskite akių srityje, kad ištirptų akių makiažas. Makiažą nuvalykite vatos lapeliu ir nuplaukite šiltu vandeniu.


Pakuotė. Mažytis plastikinis buteliukas tvirto, kieto plastiko su atkemšamu dangteliu ir patogia dozavimo anga. Deja, bet pakuotė labai nepatogi, plastikas labai kietas išspausti priemonę lauk, o išpurtyti iš vis neįmanoma. Aš laikau buteliuką apverstą, nes kitaip reiktų kokių 5 minučių priemonei išspausti, o aš tiek kantrybės neturiu.

Kvapas švelnus, vos vos jaučiamas kokosų aromatas. Papildomų kvapų priemonės sudėtyje gamintojas nenaudojo.

Konsistencija tiršta, labai tiršta kreminė konsistencija.


Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Propanediol, Cocos Nucifera Fruit Extract, PEG-20, Butylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Polyisobutene, Disodium EDTA, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Leuconostoc/ Radish Roott Ferment Filtrate, Sorbitan Isostearate.


Poveikis. Kosmetinio pienelio sudėtis labai gera, itin saugi ir naudinga odai, neturiu prie ko prikibti. Puiki sudėtis, jokios žalos odai negalėtų sukelti. Mane labai erzina priemonės pakuotė, nu kaip sunku išspausti produktą lauk... beprotiškai sunku... purtai, kratai, spaudi ir kaip sunku bent lašiuką išspausti! Dabar laikau buteliuką antraip apvertusi ir tai šiek tiek padeda, bet minimaliai, vis tiek erzina.

Kosmetinis pienelis labai tirštas ir atrodytų dėl to turėtų būti skalsus, bet buteliuko talpa nedidelė, tad netrukau įpusėti ir greičiausiai pakankamai greit baigsiu. Man labiau patiktų šiek tiek skystesnis kosmetinis pienelis, tačiau poveikiu skųstis negaliu - valo labai švelniai, efektyviai ir gerai. Lengvai pašalina akių makiažą, o ir veido makiažą dar pravalau. Paties pienelio kokybė puiki, neturiu ko prikišti, gaila tik kad pakuotė labai prasta, o kiekis nedidelis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai